Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba Was rozumiem....

Czy jestem w ciąży??? Nie wiesz - wstąp.

Polecane posty

Gość zakłopotany11
Prosze powiedzcie mi czy przesadzam. W czasie stosunku pęłka mi prezerwatywa. I mam pewne obawy, był to 19/20 dzien cyklu mojej kobiety( bardzo regularny ma cykl po 28dni), czyli niby nie płodny, prezerwatywa była z dodatkiem plemnikobójczym, nie doszło do erekcji, ale boje sie o ten sam \"płyn\" w którym jest nie wiele ale jednak są pleminiki. Powiedzcie mi czy mam sie o co obawiac czy przesadzam

witam!mam pytanie.czy jest możliwe że zaszłam w ciąże jeżeli współżyłam w przedostatni dzień okresu????prosze o odpowiedz..

Gość asasasasasasa
hej jak się bierze pigułki to czy w czasie okresu jestem zabezpieczona bo sie kochaliśmy a prezerwatywa pękła i wszystko zostało we mnie dzięki z góry za odpowiedz pozdrawiam

Gość Samobójczyni
no jest po prostu fatalnie.. 7 dni mi sie spoznia. dopiero co stracilam dziewictwo.. JAK MYSLICIE CZY TO MOZE MIEC WPLYW NA SPOZNIANIE SIE OKRESU ???

Gość Samobójczyni
no jest po prostu fatalnie.. 7 dni mi sie spoznia. dopiero co stracilam dziewictwo.. JAK MYSLICIE CZY TO MOZE MIEC WPLYW NA SPOZNIANIE SIE OKRESU ???

Gość zakłopotany112
;PROSZE ODPOWIEDŹCIE Prosze powiedzcie mi czy przesadzam. W czasie stosunku pęłka mi prezerwatywa. I mam pewne obawy, był to 19/20 dzien cyklu mojej kobiety( bardzo regularny ma cykl po 28dni), czyli niby nie płodny, prezerwatywa była z dodatkiem plemnikobójczym, nie doszło do erekcji, ale boje sie o ten sam "płyn" w którym jest nie wiele ale jednak są pleminiki. Powiedzcie mi czy mam sie o co obawiac czy przesadzam

Gość Paulucha
Witam. Moj problem dotyczy przerywanego stosunku. W piątek i sobote uprawiałam z chlopakiem seks bez prezerwatywy. Nie skończył we mnie, czesto zatrzymuje wytrysk i twierdzi ze czułby gdyby nawet kropelka poleciała. To trwalo chwile, jestesmy dosc rozwazni wiec po jakis 10 minutach zajrzelismy po gumki. Jest mozliwosc zaplodnienia czy mam wierzyc chłopakowi ? On sie nawet nie martwi, mówi ze to absurd i ze nie powinnam sie przejmować.

Gość malinka22
widze,że nikt nie potrafi odpowiedzieć mi na pytanie a szkoda bo ciągle się martwie.licze na post

Gość mmirellka
witam, biore tabl,antykoncep. i na 23lutego przypadl mi okres, byl ale jakis taki slaby niz zwykle, zastanawiam sie czy to nie ciaza,piersi sa nadal nabrzmiale, zrobilam test 27mego wynik negatywny, czy mimo to powinnam powtorzyc go aby potwierdzic wynik nnegatywny?prosze o pilna odpowiedz.

Gość agusia24
Czy pojawiające sie palmienie przed okresem może byc objawem ciązy? Okres mam na 4 ego a dzis w sluzie zauwazylam jakby zyłki brazowej krwi?

Gość ***głupi topik***
ten topik jest głupi nie zauważyłyście że non stop zadajecie pytania a nikt wam nie odpowiada??

Gość AO
Witam. Mam problem, który mnie nurtuje. Współżyłam z chłopakiem (bez zabezpieczenia) w przerwie od brania tabletek (biorę Mercilon). Następnego dnia planowo wypadł mi okres. Jakie jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży?

w przerwie pomiędzy jednym opakowaniem, a drugim też jesteś zabezpieczona przez ciążą, więc moim zdaniem nie masz powodów do obaw.

Gość AO
Dzięki wielkie, ulżyło mi trochę. Zastanawiałam się wcześniej nad tabletką ,,po" (Escapelle), ale wiem że ma ona bardzo silne działanie i poważne skutki uboczne. Dlatego raczej jej nie wezmę, i mam nadzieje że nie będzie mi teraz ciągle towarzyszył strach co do następnej miesiączki.

Gość nikty
dziewczyny ile dni od zapłodnienia b-hcg będzie podwizszone piszcie prosze bo zwariuje

Gość maga77
pytasz od zapłodnienia czy od stosunku.Od zapłodnienia 7-10 dni gdyz od zagniezdzenia betaHCG wzrasta do takiego poziomu ze moga ja wykryc testy, ale musisz wtedy byc pewna ze bła owulacja poniewaz jesli stosunek sie odbył a np dopiero za 3 dni bedzie owulacja to automatycznie musisz dodac wiecej dni niz 7.

Gość mam pytanie 1989
Mam pytanie boje się że jestem w ciąży w tym miesiącu dwa razy uprawiałam sex stosując prezerwatywe 14 będą dwa tygodnie od stosunku a ja sie boję że jestem w ciąży te dni były moimi płodnymi i boje się że mimo że gumka nie pękła i nic z tych rzeczy wpadłm co o tym sądzicie powinnam dostać jutro okres co mam robić?? po jakim czasie zrobić test

Gość Zytka18
hey mam problem nie mam okresu już póltora tygodnia boje się zrobić test ciążowy na jednym wyszło że jestem ale nie wierzę w to 1 mam dopiero wizytę u ginekologa boje się iśc mój chłopak już mi gada o przeprowadzce i o ślubie nie wiem co robić pogubiłam się w tym wszystkim

Gość Mróweczka 19
Hej, mam pytanie współżyłam ze swoim chłopaakiem dokładnie 29 grudnia, a miesiączkę miałam od 19 do 26 grudnia. To był mój pierwszy raz, mieliśmy prezerwatywe, nie miałam żadnych wymiotoć ani nic w tym stylu, ale po 7 tygodniach zrobiłam sobie test ciążowy, który nic nie wykazał, miesiączkę dostałam dwa miesiące z rzędu, czy mogę być w ciąży?? Pytam, ponieważ mam dziwne bóle brzucha i tak jakby mi w nim burczało, a poza tym czuję tak jabym mi w brzychu biło serce dokładnie przy pępowinie. Proszę odpiszcie mi jak najszybciej!!!!

ee serio się pytasz czy żartujesz? jak serio to nie ma możliwości żebyś była w ciąży. A na burczenie w brzuchu wystarczy coś zjeść;]

Gość ciaza
wlasnie mierzylam temp. w pochwie wynosi 37,4 czy jestem w ciazy?

Gość malutka0005
witam. od ponad roku mam regularne cykle, tzn. nie zdarzył się krótszy niż 28 dni (od 28 do 32 dni). w 4 dniu cyklu (podczas krwawienia miesiączkowego) doszło do wytrysku wewnątrz mnie (prezerwatywa pękła).dopiero wczoraj (w 11 dniu cyklu) zauważyłam że w pochwie gromadzi się więcej śluzu a dziś (12 dzień cyklu) staje się nitkowaty, ale nadal białawy, mętny (jeszcze nie przejrzysty). Z racji, że owulacji prawdopodobnie jeszcze nie było i że plemniki nie przeżyją podczas dni niepłodnych (czyli bez sprzyjającego środowiska), nie ma szans na zajście w ciążę? (wg badań naukowych plemniki mogą przeżyć maksymalnie 7 dni, ale jedynie w śluzie płodnym do owulacji)

Gość darija
CZESC POTRZEBUJE PILNIE POMOCY JAKI KOLOR MA PLYN ejakulacyjnym. 5 DNI TEMU MOJ CHLOPAK BYL "WE MNIE" ALE NA CHWILKE I POTEM "WYSZED"\L" ALE ZAUWAZYLAM BIALY PLYN NA PENISIE ALE MOJ CHLOPAKMOWI ZE NIC NIE CZUL TZN CHODZI O TO ZE NIE CZUL WYTRYSKU I NIE WIEM CO TO...POMOCY

Gość darija
to bialy czy przezroczyst? moj chlopak mial bialy ale on mi mowi ze po 1 on by czul wytrysk a po 2 mowi ze on tak ma ze jak dziewczyna musi miec nawilzenie to on ma takie cos ale biale i w co wierzyc ZWARJUJE

Gość psiczeeek
biala to jest sperma..plyn jest przezroczysty...

Gość darija
czyli nic sie nie stało tak? bo sperma jest lejaca i wogle...... a to poprostyu tam bylo tak jak ma dziewczyna ale on mial biale to co to moglo byc pomozcie