Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolaX

sex analny w trakcie ciąży...

Polecane posty

witam was, moj maz chce zebysmy sie kochali tak jak przed ciaza, lekarz mowi ze nie ma przeciwskazan (4 miesiac) ale ostatnio zaproponowal sex analny a nie wiem czy to bezpieczne a nie ma za duzo o tym informacji, co Wy o tym sadzicie?wolno-niewolno a moze sie tak kochacie i nic sie nie dzieje?? dzieki za informacje

JA NIE PRAKTYKUJE TEGO TYPU \"ZABAW\", ALE WYDAJĘ MI SIĘ ŻE MOŻE DOJŚĆ DO ZAKARZENIA DRÓG RODNYCH I CO WTEDY? JA BYM TAM SIĘ WSTRZYMAŁA ZE WZGLĘDU NA DZIDZIE..

Gość do elficzka
elficzku, nie wiem ile masz lat, ale chyba niewiele skoro nie wiesz, drogi rodne od odbytu sa oddzielone. do zakazenia mogloby dojsc gdyby miala miejsce penetracja pochwy bezposrednio po seksie analanym, ale to, ze tego nie wolno robic, niezaleznie od tego czy kobieta jest w ciazy, czy nie, jest oczywiste. to sa zwykle zalecenia higieny.

NO , FAKT NIE ZNAM SIĘ , PRZYZNAJE ALE WYDAJE MI SIĘ, ŻE PRZY WYCIĄGANIU PENISA Z ODBYTU MOZE DOJŚĆ DO ZAKAŻNIA. ALE NIE WIEM ..

Gość ...boni
Ja jestem w 8 miesiącu i też kochałam się w ten sposób choc przyznam,że rzadko bo nie należy to do moich ulubionych figli.Uawzam,że nie ma przeciwskazań o ile tego chcesz to nic złego się nie stanie.

Gość niektóre
to rezygnuja ze wszystkich figli i zabaw, tak na wszelki wypadek dla dobra maleństwa...

Gość bo są głupie.facetTeżCzłowiek

Gość AGA1983
hmmm.......wiec do zakarzenia moze tez dojsc gdy palec był najpierw w odbycie a potem w pochwie??? o jakim zakarzeniu dokładnie jrst mowa?

jak to o jakim zakazeniu?no przeciez wiadomo co znajduje sie w pupie(albo przynajmniej resztki-nawet jesli wypluczesz).chyba kazda dziewczyna wie,ze nie wolno sie podcierac od tylu do przodu,a wiec tym bardziej wkladac do pochwy cokolwiek bylo przed chwila w drugiej dziurce. na planie filmow erotycznych przy akcji czestego zmieniania techniki panowie musza obmywac malego co chwile.(widzialam wywiad z pewna gwiazdka)

Ale przecież w pytaniu nie chodziło o wpychanie do jednej dziurki a potem do drugiej, tylko o to czy to jest bezpieczne dla ciąży. Dla mnie seks analny wiąże się bezpośrednio z lewatywą którą należy wykonać przed stosunkiem zeby było jeszcze bardziej higienicznie. Podobno jednak nie powinno się robić lewatywy w ciąży. Proszę o opinie na ten temat.

w niektórych szpitalach robia lewatywe zaraz przed porodem wiec chyba mozna ja robic w ciazy

Gość Axaa
Przed porodem lewatywa może pomóc przyspieszyć poród i powiększyć rozwarcie.

podczas porodu robi sie lewatywe zeby nic stamtad przypadkiem nie wypadlo podczas parcia

Gość Axaa
Tak, ale często to przyspiesza poród.

Jestem w 7 tc, lekarz odradził mi zwykłe współżycie ze względu na mozliwość infekcji bakteryjnej (upały), a że mam ogrooomne potrzeby muszę radzić sobie inaczej. Dlaczego miałabym rezygnować z tej przyjemności? Zwłaszcza, że mąż jest niezwykle delikatny.