Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BabkaBożaBelial

To tez jest dziecinne

Polecane posty

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Kobieto ty dalej przeżywasz tą głupią fotkę?

Nie fotke i juz to raz pisalam, a zapal z jakim za nią latał gdy dojść nie mogła. Widzialas bym robiła to samo z kims na kafe?- Nie, bo mi nie jest potrzebna atencja randomów. Ale nie tylko o fote idzie bo tamtego wieczoru było i co inne co zrobił, a co pokazało że nie wystarcza moja uwaga, a chodzi o zwrócenie na siebie uwagi ogółu.

10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Kobieto ty dalej przeżywasz tą głupią fotkę?

I teraz pisz z nim na priv. Czemu nie piszesz? Ma problemy, wspieraj go, swoim zyciem sie dziel, czemu nie jesteś tak ochocza do tego jak do dawania ryja? Każdemu jak leci foty wysylasz atencjuszko? 

Edytowano przez Pył na wietrze

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

I teraz pisz z nim na priv? Czemu nie piszesz? Każdemu jak leci foty wysylasz atencjuszko? 

Jesteś głupsza niż ustawa przewiduje. A nie twoja sprawa, z kim i o czym piszę. 

Iskra już nie przeżywaj, to nie jest twoj facet i może sobie szukać atencji gdzie chce. teraz będziesz 2 tygodnie te wielostronicowe analizy pisać? 
naucz sie w końcu ze to ze będziesz oddana służebnica pańską finalnie nic ci nie daje to może za 3 razem nie będziesz musiała tak przezywać 

• Like 2

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

I teraz pisz z nim na priv. Czemu nie piszesz? Ma problemy, wspieraj go, swoim zyciem sie dziel, czemu nie jesteś tak ochocza do tego jak do dawania ryja? Każdemu jak leci foty wysylasz atencjuszko? 

To tak nie działa. To nie jest tak ze jak komus sie ‚oddasz’ to on z wdzięczności będzie tobie wierny jak pies mimo ze nawet nie jest twoim facetem.

pomagasz interesownie myslac ze sobie tym kupisz jakaś wyłączność? No to masz efekty 

Edytowano przez crazyyyy
  • Like 1

Czy wiecie dlaczego paznokcie zmieniaja kolor od olejku do opalania? Ktos coś? Pokraka? Nie wiem czy to niezwłocznie zmyć czy może zostać mimo ze brzydkie 

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Jesteś głupsza niż ustawa przewiduje. A nie twoja sprawa, z kim i o czym piszę. 

Zwykla atencjuszka z kompleksami. I co, podbiłas sobie ego oceną randoma na ktorego ssrałaś od tygodni? Że  ładniejsza od Eli jestes? Durna baba jeszcze pytała czy ładniejsza od innej. 

4 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Na pewno Pravikowi jak ty nic nie wysłała. 

Wezwać 🚑😄? Bo nieźle dajesz czadu. 

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Zwykla atencjuszka z kompleksami. I co, podbiłas sobie ego oceną randoma na ktorego ssrałaś od tygodni? Że  ładniejsza od Eli jestes? Durna baba jeszcze pytała czy ładniejsza od innej. 

I wyszło na to, że jestem. Ale ja nie rozumiem po co tyle czasu to roztrząsać. Widać, że masz jakieś zaburzenia bliżej niesklasyfikowane, przestań pajacować i ośmieszać się jeszcze bardziej. Wdech, wydech… pomyśl sobie „jestem coś warta i moje życie nie zależy od kolesia z internetu, który ma mnie w dupsku.” 🚨🚑

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Na pewno Pravikowi jak ty nic nie wysłała. 

Wezwać 🚑😄? Bo nieźle dajesz czadu. 

I dobrze bo Pravik się brzydzi takimi pijaczkami jak ona i ty łysa

Jak można wchodzić z Pravikiem w jakiekolwiek relacje? To trzeba naprawdę być nieźle zdesperowaną🤦

I jeszcze nudesy wysyłać 🤦

1 minutę temu, Gay FM napisał:

I dobrze bo Pravik się brzydzi takimi pijaczkami jak ona i ty łysa

🚑🚑Jedzie do Łyszkowic, bo wezwałam. Won do roboty. 

• Haha 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Jak można wchodzić z Pravikiem w jakiekolwiek relacje? To trzeba naprawdę być nieźle zdesperowaną🤦

I jeszcze nudesy wysyłać 🤦

Napisała Madzia Salowa która nawet z Moonem chciała się umawiać jak ją Bunia zostawił 

Przed chwilą, EIżbieta napisał:

Napisała Madzia Salowa która nawet z Moonem chciała się umawiać jak ją Bunia zostawił 

Szybko się przelogowałeś i jakie dorodne cyce od tej diety mamusi. 

Prąd jeszcze macie, czy już odłączony za niepłacenie rachunków? 

Zgłoszone Pravik 😅I won ode mnie do Kotarby na widzenie. 

23 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Jeszcze jedna jest sytuacja problemowa - gdy bliski okazuje dużą atencję każdemu, byle komu, jak popadnie i tak samo jej szuka na lewo i prawo, podczas gdy ma jej więcej niż inni, ponad miarę. To jest podobnie jak w przypadku gdy matka robi pyszne obiadki, dziecku smakuje ale i tak leci jeszcze na Maca. Albo gdy facet ma w brud sexu w domu, a jeszcze ma kochanki. Pojawia się pytanie: co robię źle, czego jeszcze nie robię, że nie wystarczające to co daję?

Trzeba zaakceptować i pozwolić takiej osobie żyć po swojemu tylko już obok ciebie. 

2 minuty temu, Malowany napisał:

Nie mogę brać zdjęć od userek? Bo nie rozumiem

Możesz. Brac na priv też. Fajnie sie z nią pisze? Wszystko już o niej wiesz? Wspieranie się? Nie? A czemu? A tak lataleś za tą focią łeee... To po co? Za Pitera też będziesz?

Mogłem napisać, że elka ładniejsza może wtedy nie byłoby tyle szumu o nic.

11 minut temu, Pył na wietrze napisał:

No jest jak jest. Co chcesz sprawić tymi elaboratami teraz? Rozumiem twoj punkt widzenia i co w związku z tym? Twoja teoria o facetach sie nie sprawdziła, wyciągnij wnioski.

Czy na malowanym chcesz coś wymusić tymi postami? Ale wlasciwie co? To sie już stało wiec zaakceptuj ze taki jest i tyle. A może żeby w przyszłości tego nie robił? Po 1 po co miałby sie ciebie słuchać a po 2 nawet jesli by do tego doszło żeby sie zmusił zachowywać pod twoje dyktando to oczekujesz takiego sztucznego zachowania i to cie usatysfakcjonuje?
Nie masz kontroli nad nim wiec jak nie jesteś zadowolona z efektów to poszukaj kogos kogo zdominujesz i kto doceni twoja służebność. 
nic tym nie zyskujesz teraz prócz własnego ośmieszenia - miej dla siebie litość. Forum juz zna twoje stanowisko lub/i ma to w dupje.

• Like 1

13 minut temu, crazyyyy napisał:

Czy wiecie dlaczego paznokcie zmieniaja kolor od olejku do opalania? Ktos coś? Pokraka? Nie wiem czy to niezwłocznie zmyć czy może zostać mimo ze brzydkie 

Raczej nie powinien barwic, może ten olejek ma coś co barwi trochę jak samoopalacz. Zmyłabym by przebarwienie nie wniknęło głębiej i nie utrwaliło się. 

1 minutę temu, Pył na wietrze napisał:

Możesz. Brac na priv też. Fajnie sie z nią pisze? Wszystko już o niej wiesz? Wspieranie się? Nie? A czemu? A tak lataleś za tą focią łeee... To po co? Za Pitera też będziesz?

A kto powiedział, że ja z nią będę pisał? Chciałem zobaczyć jak wygląda i tyle.

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Trzeba zaakceptować i pozwolić takiej osobie żyć po swojemu tylko już obok ciebie. 

Na siłę nikogo do uczucia zmusić się nie da 😄A Malowany nie jest niczyim mężem, chyba singiel (tak wygląda) Więc może robić co chce i żeby nie było, nie bronię go. Ale to wałkowanie drugi dzień tego samego tematu, ciagłe go podgrzewanie, jest niesmaczne. W dodatku co Ci faceci później o nas myślą, czytając to? No ręce opadają 🙃

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Raczej nie powinien barwic, może ten olejek ma coś co barwi trochę jak samoopalacz. Zmyłabym by przebarwienie nie wniknęło głębiej i nie utrwaliło się. 

Raz mi zepsuło manikiur po prostu stał sie taki matowy, ale ze był dość ciemny to nie widziałam różnicy w kolorze, teraz mam odżywkę i zrobił sie brzydki kolor taki żółtawy  😏

Edytowano przez crazyyyy

13 minut temu, crazyyyy napisał:

Nie wiem co dokładnie moze wywolywac taka reakcje lepiej zmyć. jeden płyn micelarny jakby rozpuszcza lakier Sally Hansen w miejscu kontaktu. Pierwszy raz coś takiego widzę zeby plyn miceralny rozpuszczal lakier do paznokci.

4 minuty temu, Pokraka napisał:

Takie coś od ej aja:

Reakcja z promieniowaniem UV:

Przyczyna: Składniki olejków do opalania mogą reagować z promieniowaniem UV, co prowadzi do rozpadu lub zmian chemicznych pigmentów w lakierze. Jasne i neonowe odcienie są szczególnie podatne na ten efekt.

7 minut temu, Pył na wietrze napisał:

Podziekuj mu że nie zmarnował ci 5 lat i wszystko 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Na siłę nikogo do uczucia zmusić się nie da 😄A Malowany nie jest niczyim mężem, chyba singiel (tak wygląda) Więc może robić co chce i żeby nie było, nie bronię go. Ale to wałkowanie drugi dzień tego samego tematu, ciagłe go podgrzewanie, jest niesmaczne. W dodatku co Ci faceci później o nas myślą, czytając to? No ręce opadają 🙃

Zwłaszcza, że to schemat, który się powtarza u Iskry kolejny raz. 

I nadal wnioski nie wyciągnięte 😴

1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał:

Podziekuj mu że nie zmarnował ci 5 lat i wszystko 

A ty podziękuj, że ktoś tyle czasu miał z tobą kontakt

• Like 1

Nom deja vu z lexa tez nie docenił pogotowia pomocowego 24 na dobę i jak zobaczył cycki szynszyli to szarpał jak Gruzin za klamkę 

• Like 1
  • Haha 1

4 minuty temu, crazyyyy napisał:

Raz mi zepsuło manikiur po prostu stał sie taki matowy, ale ze był dość ciemny to nie widziałam różnicy w kolorze, teraz mam odżywkę i zrobił sie brzydki kolor taki żółtawy  😏

Że lakiery jak i inne kolory potrafią płowieć od słońca to wiedziałam, ale żeby odbarwiło odżywkę. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się