Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janinaaa

dobry ginekolog na Śląsku

Polecane posty

Gość janinaaa

CZEŚĆ! Mam ogromną prośbę. Szumkam dobrego ginekologa w Bytomiu lub w okolicy!!! Z góry serdecznie dziękuję! :-)

Gość Nussano
Gorąco polecam dr. Grzegorza Tomanek, procuje w bytomskim szpitalu, ale czy gdzies przyjmuje poza tym to niestety nie wiem.

Gość elfia mama
Ja znalazłam znakomitego w Rudzie Śląskiej, chociaż sama jestem z Bytomia. Wolę dojeżdżać. Z drugiej strony nie sądzę, aby było w porządku operowanie nazwiskami na publicznym forum.

Znam tego z Bytomia i wiem gdzie przyjmuje poza szpitalem, znam też świetnego lekarza, który przyjmuje w Rudzie Śląskiej i Gliwicach prowadził moja ciążę i jest człowiekiem z klasą.

wysłałam Ci maila, z danymi, o które prosisz, ale nie jestem pewna czy doszedł. Jakby co to napisz do mnie na gg(410730) wtedy odpowiem jeszcze raz. Pozdrawiam

Gość moniqe24
Witej elfia mama! Bardzo proszę Cię o namiary na tego świetnego lekarza z Rudy Śl. Mieszkam w Rudzie dopiero pół roku i nie znam nikogo sprawdzonego. Będę b.wdzięczna. Moniqe

Gość moniqe24
Witej elfia mama! Bardzo proszę Cię o namiary na tego świetnego lekarza z Rudy Śl. Mieszkam w Rudzie dopiero pół roku i nie znam nikogo sprawdzonego. Będę b.wdzięczna.Mój e-mail: dsdagmara@wp.pl lub gg 1522057 Moniqe

Ja znam fajną babkę w Zabrzu na helence nazywa się KRISTOFEK

Gość janinaaa
Iskierko ! Serdecznie dziękuję Ci za meila. Janka

Gość anha
mam pytanie do itaki: czy masz telefon do pani ginekolog z helenki? nie moge jej znalezc w ksiazce, z gory dziekuje:)

Gość OLKA M
Cześć a czy któraś z was zna dobrego gina w okolicy Mikołowa, Orzesza (Słyszałam ze dr Pasierbiński jest super?), albo knurowa? Bardzo proszę o info jeśli ktoś wie.Pozdrawiam

Ja polecam dr Wieczorka. Przyjmuje w Katowicach, ale tylko prywatnie. Leczylam u niego PCO i prowadził moja ciążę.

Gość OLKA M
A czy możesz napisać gdzie w Katowicach dr. Wieczorek ma swój gabinet? i z jakim szpitalem on jest związany, jeśli chodzi o rodzenie?

Przyjmuje na Kościuszki 24/4 w poniedziałki i czwartki. Tel. 25-70-369, trzeba sie wczesniej zapisać i to nie z dnia na dzień. Pracuje w szpitalu Rydygiera, tam rodziłam i bardzo chwale sobie poród i późniejszy pobyt.

Gość onanana
witam mam ten sam problem tylko że ja szukam dobrego ginekologa w okolicach Bielska-Białej może ktoś zna i mi doradzi

Gość a ja polecam
dr. Tarnowskiego z Bytomia. Bardzo mi pomógł opiekował się mną w czasie zagrożonej ciąży

a ja polecam doktora Szydełko. Przyjmuje w Bytomiu w SIGMIE, w Szombierkach, w Przychodni (w ok. Orzegowskiej) i pracuje w szpitalu w Goduli. To jest naprawdę lekarz z powołania. Trochę się najeździłam, ale miałam do niego cały grafik i kom, żebym nie musiała płacić za żadne badania:P W szpitalu na Goduli było mi bosko:D A Pan doktor zszedł z dyżuru dopiero jak urodziłam:D Naprawdę polecam

Gość moonika
ja szukam dobrego ginekologa w okolicach Żor, Kobióra,Pszczyny, Tychów. PROSZE DORADZCIE!!!!!!!! Mam problemy z zajściem... :(

Gość cześc dziewczyny
a znacie jakiegoś z goczałkowic zdroju lub czechowic?

Gość Bogunia
witam, od niedawna jestem w ciąży i szukam dobrego lekarza w Zabrzu. słyszałam że Kristofek jest dobra, ale niestety nie umiem zdobyc jej namiarów. proszę pomóżcie!!!

Ja polecam doktora Tomasza Kowalskiego ... świetny specjalista i człowiek-anioł (tak mówią o nim jego pacjentki :) - co zresztą popieram) ... pracuje on w klinice położniczej na pl.Traugutta w Zabrzu a prywatnie przyjmuje na ul. Szczęść Boże (Zabrze). Doktor Kowalski prowadził moją ciążę :)

Przyjmuje na Kościuszki 24/4 w poniedziałki i czwartki. Tel. 25-70-369, trzeba sie wczesniej zapisać i to nie z dnia na dzień. Pracuje w szpitalu Rydygiera, tam rodziłam i bardzo chwale sobie poród i późniejszy pobyt. ___________ Dr Wieczorek chyba nie pracuje, a PRACOWAŁ na Rydygiera - choć może się mylę. Prowadzil moją ciążę (urodziłam miesiac temu), a prywatnie przyjmuje na Łubinowej 3 w prywatnym szpitalu ginekologicznym, gdzie rodziłam. Polecam, porody tam są za darmo a lekarz kompetentny.

Gość w Żorach polecam
Dr Bartsza Czube, rewelacyjny lekarz

Bogunia ja jestem z Gliwic ,chodze do fajnego faceta ,nazywa się SZWEJ ,pracuje w szpitalu w Gliwicach . Chodze do niego prywatnie ,moje kolezanki rodziły u niego i wszytskie zadowolone.

Gość a masz
ja nie widze nic niesteycznego w wymieniu sie adresami dobrych ginekologow, to moze byc swietna nauczyka dla tych beznadziejnych i wyjsc im na niekorzysc materialna.. chyba juz nic bardziej nie boli :P

Gość hormonek
Itaka mozesz podac dokladny adres gdzie przyjmuje dr kristofek. bede bardzo wdzieczna

budzybelka:) ja też chodze do Szweja:) i jestem niego bardzo zadowolona:) jutro robię test:) a z Rudy Ślaskiej to Dr Mercik polecam

Gość maga78
nr dr Kristofek: (0-32)2727957 przyjmuje na Helence na ul. wawrzyńskiej, numeru nie pamietam pozdrawiam :)

Gość bielsko
a kogo polecacie w Bielslu- białej?

Gość W Tychach
Dr.Marek Krzystyniak lub Dr. Wojciech Gwara