Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki

Jaka masc czy krem na slad po zimnie na buzi u dziecka?

Polecane posty

Gość jaki

Moja corka miala opryszczke na twarzy,miala nawet na to antybiotyk do smarowania w masci,ale tego nie mozna za dlugo stosowac.Minely juz 2 miesiace a ona dalej ma slad.Czym to smarowac,moze wiecie,moze ktos sie spotkal z tym na twarzy.Czemu to tak dlugo schodzi? Poradzcie cos,czy moze isc do dermatologa?

Jeżeli został jej ślad to znaczy że tą opryszczke miała dosyć długo.Chyba powinnaś iść do lekarza.Po co ryzykować brzydkim śladem na buzi dziecka.Mój synek nigdy nie miał opryszczki ale za to córka szwagra miała co 2 miesiące przez jakieś 3 lata.Buzie miała straszną.i te ślady .....teraz jest na lekach homeopatycznych i przy każdym przeziębieniu od razu smarują jej buzie zoviraxem lub czymś innym żeby zapobiec opryszczce(która wyskakuje zazwyczaj po przeziębieniu).Tylko tyle mogę Ci doradzić,a raczej opowiedzieć jak to było u córki rodziny.

Gość jaki
Chyba pojde,mi lekarz ogolny tez powiedzial zeby od razu w razie czego smarowac Zoviraxem,albo jesli sie bedzie powtarzac zastosowac leczenie homeop.Ale ten slad naprawde jest widoczny i nieladnie to wyglada

jeżeli niema otwartej rany a tylko ślad na skórze to nie martw się.Są różne kremy na tego typu ślady.Wszystko do wyleczenia

Gość *
Posmaruj PHYSIOGEL-em