Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Balbinka1

Śpiący facet

Polecane posty

3 minuty temu, Żanetka napisał:

I tutaj jak zawsze się mylisz. 😄 

No to w takim razie nie akceptuje haremikow a ty co odwalasz mając młodsza chętna laseczke na każde skinienie

Edytowano przez Kocopoł

Przed chwilą, Nadija* napisał:

Już nie i nie piszę z nim bo na razie muszę być wierna. Ma się zasady co nie xD

To nie zasady tylko głęboka mądrość, może naprawdę uciekłbym do Odessy w razie rożnych życiowych rzeczy, nigdy nie wiadomo. Ja bym nie wykluczał. 😄 

Przed chwilą, Żanetka napisał:

To nie zasady tylko głęboka mądrość, może naprawdę uciekłbym do Odessy w razie rożnych życiowych rzeczy, nigdy nie wiadomo. Ja bym nie wykluczał. 😄 

Przemku przyjacielu kochany wyślij mi pocztówkę z Odessy jak już tam będziesz 

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

No to w takim razie nie akceptuje haremikow a ty co odwalasz mając młodsza chętna laseczke na każde skinienie

I znowu jakieś fantasmagorie snujesz, to jest twój olbrzymi problem nad którym powinnaś popracować. 😄 

Ja po prostu nienawidzę patomatek i jeszcze państwo pogłębia ten stan płacąc im za leżenie. U nas też jakieś babki rodziły i po macierzyńskim wracają do pracy, a nie żyć na kosz państwa.

• Like 1

W Odessie to podobno zostały same bogacze co slysza bumbumlubudubu jak piją drineczka i tańczą w klubie

Przed chwilą, Magdalena Bunia napisał:

Przemku przyjacielu kochany wyślij mi pocztówkę z Odessy jak już tam będziesz 

Ok, ale jak będziesz na Braunów głosował, to ten dzień nigdy może nie nadejść. 🙂

• Like 1

3 minuty temu, Nadija* napisał:

Ja po prostu nienawidzę patomatek i jeszcze państwo pogłębia ten stan płacąc im za leżenie. U nas też jakieś babki rodziły i po macierzyńskim wracają do pracy, a nie żyć na kosz państwa.

Elcia ma taką wymówkę że nie idzie do pracy bo musi zajmować się dzieć https://f.kafeteria.pl/temat-7891679-spiacy-facet/?page=5

mi

Edytowano przez Magdalena Bunia

2 minuty temu, Żanetka napisał:

Ja bym się nie dała zapłodnić, bo jestem mądrzejsza od Elżbiety i nie liczę na kasę z alimentów. Kiedyś nawet pisałam, że gdybym zaszła w ciążę to ojciec dziecka by się o tym nie dowiedział, bo wcale nie zależy mi na kasie i na bolcu na stałe xD

• Like 1

3 minuty temu, Magdalena Bunia napisał:

Elcia ma taką wymówkę że nie idzie do pracy bo musi zajmować się dziećmi

Ten starszy już jej nie potrzebuje, a małego prawdopodobnie ma ojciec a jak nie to do żłobka.

6 minut temu, Nadija* napisał:

Ty zazdrościsz  matkom, i Vive versa, matki zazdroszczą  bezdzietnym. babie nie dogodzisz 😆

3 minuty temu, Nadija* napisał:

Ten starszy już jej nie potrzebuje, a małego prawdopodobnie ma ojciec a jak nie to do żłobka.

Tak małego oddała https://f.kafeteria.pl/temat-7891679-spiacy-facet/?page=  Małolatowi pod opiekę, on sam to pisał jak tutaj kiedyś był 

Edytowano przez Magdalena Bunia

Mój były chłopak, który przyjechał do Polski w 2014 pochodzi z Odessy i nie jest zamożny, tak jak cała jego rodzina, która nadal tam mieszka. 😉 Tak więc nie potwierdzam. 😄 

7 minut temu, Kocopoł napisał:

W Odessie to podobno zostały same bogacze co slysza bumbumlubudubu jak piją drineczka i tańczą w klubie

Przed chwilą, big bo napisał:

Ty zazdrościsz  matkom, i Vive versa, matki zazdroszczą  bezdzietnym. babie nie dogodzisz 😆

Czego, płaczących gowniakow? Jak myślisz dlaczego ona siedzi cały czas na kafe? Bo nie może wytrzymać z dziećmi xD 

5 minut temu, Nadija* napisał:

Ja bym się nie dała zapłodnić, bo jestem mądrzejsza od Elżbiety i nie liczę na kasę z alimentów. Kiedyś nawet pisałam, że gdybym zaszła w ciążę to ojciec dziecka by się o tym nie dowiedział, bo wcale nie zależy mi na kasie i na bolcu na stałe xD

To musisz się zabezpieczać jakoś, ja bym nie ufał moonom i ich prezerwatywom oraz zapewnieniom, że obiecują iż wyciągnąć na czas xD

4 minuty temu, Nadija* napisał:

Każda kobieta w ciąży robi to tylko dla alimentów ? Twoja matka też? Facet ma się nie dowiedzieć j ciąży? Zastanów się młoda następnym razem co wypisujesz, to że pravik to plusuje to nie przypadek. 

• Like 1

1 minutę temu, Żanetka napisał:

Mój były chłopak, który przyjechał do Polski w 2014 pochodzi z Odessy i nie jest zamożny, tak jak cała jego rodzina, która nadal tam mieszka. 😉 Tak więc nie potwierdzam. 😄 

Mun czy to twoja fota po tranzycji? 

2 minuty temu, Magdalena Bunia napisał:

Tak małego oddała Małolatowi pod opiekę, on sam to pisał jak tutaj kiedyś był 

To musi być grubo, że matka oddaje swoje dziecko ojcu.

• Like 1

1 minutę temu, Nadija* napisał:

Czego, płaczących gowniakow? Jak myślisz dlaczego ona siedzi cały czas na kafe? Bo nie może wytrzymać z dziećmi xD 

Może nie tego całego wysiłku, braku czasu i spokoju ale macierzyństwa jako checi posiadania bejbika, tak. Sorry inaczej byś takiego bólu tyłka o matki nie miała. 

2 minuty temu, big bo napisał:

Każda kobieta w ciąży robi to tylko dla alimentów ? Twoja matka też? Facet ma się nie dowiedzieć j ciąży? Zastanów się młoda następnym razem co wypisujesz, to że pravik to plusuje to nie przypadek. 

Piszemy tu o konkretnym przypadku, a nie każdej kobiecie. Ja jak się urodziłam to też nie w porę bo nie mieli czasu, ale przeżyłam bez większych urazów i matka by mnie nikomu nie oddała na wychowanie do innego domu, w życiu xD

5 minut temu, Nadija* napisał:

Macierzyństwo to także mnóstwo momentów radości i bardzo wielkie uczucia  

• Haha 1

11 minut temu, Nadija* napisał:

Ja bym się nie dała zapłodnić

To nie ma znaczenia co piszesz w tej chwili, bo jak babie zawrocisz w głowie, ona pokieruje się emocjami, to wtedy jej się wyłącza myślenie  i kompletnie zmienia percepcję. 

Nigdy nie chciałam rodzić i takich kobiet jest dużo, nic w tym dziwnego. Przynajmniej nie mam zwichrowanej pochwy hahaha xD

1 minutę temu, big bo napisał:

To nie ma znaczenia co piszesz w tej chwili, bo jak babie zawrocisz w głowie, ona pokieruje się emocjami, to wtedy jej się wyłącza myślenie  i kompletnie zmienia percepcję. 

Zawrócić w głowie ? Proszę cię, jakoś z żadnym nie chciałam mieć dziecka, nawet z tym którego wtedy akurat mocno kochałam xD

Wiadomo jak bym zaszła to bym urodziła i wychowała, bo nie popieram aborcji.

2 minuty temu, Nadija* napisał:

Zawrócić w głowie ? Proszę cię, jakoś z żadnym nie chciałam mieć dziecka, nawet z tym którego wtedy akurat mocno kochałam xD

To dobrze, ale Nawet jakbyś chciała to ciężko z wirtualnymi chłopami mieć dziecko.

1 minutę temu, Nadija* napisał:

Wiadomo jak bym zaszła to bym urodziła i wychowała, bo nie popieram aborcji.

Trzeba zakładać prezerwatywe na kut.as to wtedy nie ma szans żebyś zaszła 

Edytowano przez Flatpak

Moja mama teraz już kocha dzieci, więc byśmy ją wysłali na babcine a ja do pracy 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się