Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yola13

Prywatne kliniki położnicze na Śląsku, gdzie?

Polecane posty

Gość yola13

Coraz bardziej nabieram przekonanie, że chciałabym móc urodzić dziecko przez cesarskie cięcie w prywatnej klinice, może ktoś wie, zna adresy, strony internetowe takich klinik na Śląsku.Wiem,że jest klinika "Esculap" w Bielsku-Białej, ale może jest gdzieś bliżej jakiś prywatny szpital. Mieszkam w Gliwicach.Dziękuję za odzew.

Gość do yola13
ja tez interesowalam sie prywatnymi klinikami polozniczymi i dowiedzialam sie w mojej klinice, ze owszem, kliniki sa, ale rodzic w nich nie mozna, poniewaz nie posiadaja one oddzialow polozniczych dla noworodkow. jedyna mozliwoscia, aby rodzic ze swoim lekarzem z kliniki jest wybranie takiego lekarza, ktory jednoczesnie pracuje w jednym ze szpitali w danym miescie

Gość Alizeee
jak to nie można - można. Na Śląsku nie wiem gdzie

Jestem z Bielska i właśnie miesiąc temu moja koleżanka rodziła w \"Eskulapie\". To był poród naturalny ( drugie dziecko), była bardzo zadowolona. Miała porówannie z poprzednim porodem , który odbył się w szpitalu. Ja jednak nie zdecydowałam się na tę Klinikę gdyż rzeczywiście gdyby coś działo się z dzieckiem to mógłby być problem. Za długo czekałam na dziecko i za wiele przeszłam, aby zaryzykować. Oczywiście ja jestem pewnie przewrażliwiona, bo przecież zawsze jest karetka i niedaleki Szpital Wojewódzki gdzie mają świetny Oddział i sprzęt.

Gość wiola11
www.narodziny.com.pl

Gość Katowice Ochojec Łubinowa 3