Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Opłaty zrobione tak

Wigilię za 3 tygodnia

Polecane posty

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Milionerskie święta.

W sumie to tak bo będę miał dostęp do każdej gry ps4 na rzutniku 130 85 lub 32 tv

Ale jeszcze chce coś sobie kupić 

5 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

W sumie to tak bo będę miał dostęp do każdej gry ps4 na rzutniku 130 85 lub 32 tv

Ale jeszcze chce coś sobie kupić 

Lepiej byś wypadał w necie gdybyś udawał normika z jakimiś tam dochodami i nietuzinkowym hobby.

Na milionerstwie wywracasz się co chwila. Ale jak tam juz wolisz.

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Lepiej byś wypadał w necie gdybyś udawał normika z jakimiś tam dochodami i nietuzinkowym hobby.

Na milionerstwie wywracasz się co chwila. Ale jak tam juz wolisz.

Ja mam dusze milionera nie normika nie robie nic pid kobiety tylko dla siebie wbrew pozorom 

1 godzinę temu, Get Out napisał:

No i też prezenty rekompensują mi czas jaki poświęcam, bo jak goście są, to nie robi się tego co zwykle czyli jakieś filmy, albo gry na plejaku. Kwestia nastawienia i korzyści . Hehe 

Jacy goście butaprenie 🤣🤣🤣 Nawet siora cię nie zaprosi, bo nie jestes akceptowany w tamtej rodzinie i co najwyżej możesz zarobić fangę na pryszczaty ryj od jej męża 🤣 Potem ci przywiezie resztki z wigilii żebys nie siedział o suchym pysku, posiedzi chwilę i wraca do siebie, takie będziesz miał świeta mitomanie jak co roku 🤣

9 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Ja mam dusze milionera nie normika nie robie nic pid kobiety tylko dla siebie wbrew pozorom 

Kolejny 🤣 Ciotka nie zaprosi bo się ciebie wstydzą, będziesz sam sobie kupował prezent i śpiewał pastorałki na kafeterii jak co roku 🤣🤣🤣

Dlatego warto dbać o dobre relacje w rodzinie, zarówno tej bliższej jak i dalszej.

5 minut temu, choroszczy jukon welcome napisał:

Kolejny 🤣 Ciotka nie zaprosi bo się ciebie wstydzą, będziesz sam sobie kupował prezent i śpiewał pastorałki na kafeterii jak co roku 🤣🤣🤣

Co w tym zabawnego? Samotność to przykra rzecz.

Szkoda, że go nikt nie zaprosił, ale Leżak, jak to Leżak, poradzi sobie. 

Mam nadzieję, że chociaż w Wigilię będziecie się na tym forum szanować i nie kłócić wszyscy, którzy tu zawitają... 😉

13 minut temu, choroszczy jukon welcome napisał:

Normalnie święta u mnie i już tak nie zazdrość munek. Hehe 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Jak skasował treść bo zgłasza do usunięcia 🤣🤣🤣 Nie bój się butapren jeż to kupi, ale nikt poza nią 🤣🤣🤣

6 minut temu, RC_+ napisał:

Co w tym zabawnego? Samotność to przykra rzecz.

Szkoda, że go nikt nie zaprosił, ale Leżak, jak to Leżak, poradzi sobie. 

Mam nadzieję, że chociaż w Wigilię będziecie się na tym forum szanować i nie kłócić wszyscy, którzy tu zawitają... 😉

Czy ja ci wyglądam na swiętego? 🤣

4 minuty temu, RC_+ napisał:

I taka postawa mną trzepie od środka. 

To jakby chłop okładał babę pięściami prawie cały rok, a w dniu św Walentego podarował jej bukiet czerwonych róż z napisem i love you.

• Like 1

15 minut temu, choroszczy jukon welcome napisał:

Ale przyznaj projektujesz, bo pisał że sam sobie poradzi ,a ty się masturbujesz że sam święta spędzi jakbyś Amerykę odkrył. Hehe 

2 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał:

To o Jeż też jesteś zazdrosny i ten jad cię udusi. Oczywiście że kasuje te bezedury ukrowe, bo jedno kliknięcie i cię nie ma. Hehe 

Przed chwilą, Baba napisał:

I taka postawa mną trzepie od środka. 

To jakby chłop okładał babę pięściami prawie cały rok, a w dniu św Walentego podarował jej bukiet czerwonych róż z napisem i love you.

Kontekst. 

Wigilia -> rodzinny czas -> dowalanie komuś, że jest samotny, czy nie dogaduje się z rodziną w ten akurat dzień. 

Ja wiem, że moje nadzieje są płonne i że będzie tu raban jak co dzień. Ale pisać sobie mogę, klawiatura ma sporą tolerancję naciskową 😉 

6 minut temu, Get Out napisał:

Przecież ty nie umiesz gotować, tylko makaron wzbogacasz twarogiem to jak ty zamierzasz przygotować święta? 😄

4 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał:

Czy ja ci wyglądam na swiętego? 🤣

Skądże bo całe święta będziesz skakał do ludzi. Hehe 

Przed chwilą, salix napisał:

Przecież ty nie umiesz gotować, tylko makaron wzbogacasz twarogiem to jak ty zamierzasz przygotować święta? 😄

Daj skrina gdzie tak pisałem czy znowu dajesz tezy z gie jak ci wygodnie. Poza tym od kiedy to nie można nic kupić. Hehe 

Większości dań i tak nie lubię z wigilijnego stołu, ale atmosfera i rodzinny zjazd to już atrakcja. Chcę dostać diabełka odpustowego tego co wystawia jęzor 👺 haaa haaa 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Daj skrina gdzie tak pisałem czy znowu dajesz tezy z gie jak ci wygodnie. Poza tym od kiedy to nie można nic kupić. Hehe 

Hehe już widzę jak wyskakujesz z kilku tysięcy na katering świąteczny. Hehe. Gdybyś potrafił gotować to bys ciągle nie wzbogacał makaronu.😂

Przed chwilą, salix napisał:

Hehe już widzę jak wyskakujesz z kilku tysięcy na katering świąteczny. Hehe. Gdybyś potrafił gotować to bys ciągle nie wzbogacał makaronu.😂

A kiedy ja jadłem makaron z tydzień temu  i nigdzie nie pisałem o kateringu więc znowu strzelasz ślepakami. Hehe 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować