Gość tanasza Napisano Październik 20, 2005 ...a potem zmiana... doloż moja kochana... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 24, 2005 zmiany nie będzie źle los się przędzie... przyjdzie mi żywot spędzić na grzędzie... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Październik 24, 2005 Na grzędzie ty siedzisz? Rozumiem, tyś kura... Co będzie gdy kogut wychynie zza mura? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Październik 24, 2005 jak kogut przybędzie obok mnie siędzie i powie mi czule \"dziś ja Cię przytule...\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 24, 2005 W tym właśnie jest cały ambaras, Kirdanie, żem zając.. Z kogutem...?! Cóż z tego powstanie??!!... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Październik 25, 2005 Wpisuje sie w dowolny sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 25, 2005 Nie można mówić \"dobranoc\" komuś, kto tego nie chce, prawda? Czy fałsz? Się gubię... :-( PS. \"Lecz wystarczy pieskowi dać mleczko i już nie ma smuteczków nad rzeczką\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fawda Napisano Październik 25, 2005 tudzież prałsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 25, 2005 czyli jeszcze gorzej... :-0 Ani jedno, ani drugie... Aluzju poniał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 26, 2005 No dobra, przegięcie. Od kilku dni śnią mi się trupy - powstające w różnych okolicznościach czasu i przyrody. Ale dziś były cztery... Pod kuchenną ukryte podłogą... :-0 Jak one mogą?? Dlaczego mi to robią?? :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reenee 0 Napisano Październik 26, 2005 Kocham bardzo mocno mojego słodkiego chłopa!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 26, 2005 A skąd mam niby wiedzieć? :-0 %$&*^@#$!!! Wcale mi nie ulżyło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 26, 2005 Eee, to wiem i bez Twoich deklaracji... :-P Zwłaszcza za chudy w uszach. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozytywka dla Szaraka Napisano Październik 26, 2005 to nie bylo na powaznie, sen wyswietlil sie na niby: z Kazia, Zyta i Tanasza udawalysmy tam grzyby.................... [halucynogenne w domysle] :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 26, 2005 Grzybie trupy?? Trupie grzybnie?? Udar mózgu mam niechybnie... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 26, 2005 Zając dobrze grzeje! Zwłaszcza, gdy wiatr wieje. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurcze blade 0 Napisano Październik 26, 2005 intrygujesz mnie szaraku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 26, 2005 Straszną jest intryga, w której szarak grywa... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurcze blade 0 Napisano Październik 26, 2005 ciemność widzę, ciemność... ale to mi nie przeszkadza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 26, 2005 Duże to ciemne bardzo, duże... niczym na asfalcie kałuże. ;-) A co ciemność skrywa i tak przecież widać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 26, 2005 Czary mary - uśmiech jary :-D (chociaż stary, nie-do-pary... ;-) ) Po krótkiej rozmowie z psychologiem - chociaż w kimś te moje nocne widzenia budzą nieskrywany entuzjazm... :-0 Ciekawe, czy dzisiaj wyciągnę skądś jakiegoś trupa... Np z szafy... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZWŁOKI KNURA. Napisano Październik 26, 2005 Zwłoki knura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 26, 2005 A nie, to zdecydowanie ludzkie zwłoki! :-D Dziś jedne dorosło-męskie i trzy dzięcięce (dokładny wiek i płeć nie ustalone) ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 31, 2005 Jedynym wyjściem jest wprawienie się w stan słodkiego upojenia... żeby przetrwać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Październik 31, 2005 Trup....acha.....na topie wszak........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zimny trup 0 Napisano Październik 31, 2005 No ba! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
facet facet 0 Napisano Październik 31, 2005 Dawno się nie pisało. Piszę więc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Październik 31, 2005 A moja córka przebrała sie i umalowała na \"trupa\" i poszła straszyć sąsiadów..(.wiecie \"albo psikus albo cukierek\".)....i usłyszała....\"jesteś taka podobna do mamy\"........no coment..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Listopad 1, 2005 Jovik --> :-D Idę podmuchać. Na zimne. Do (nie?...) widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Listopad 1, 2005 a jednak nie potrafię nie zwracać uwagi i oderwać się od historii, której nawet nie jestem częścią... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach