Kirdan 0 Napisano Grudzień 14, 2005 Ciepły wieczór, jak na grudzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Grudzień 14, 2005 motywować na trzeźwo i w dodatku wirtualnie? Dawno z tego wyroslam :P Od czego ma przyjaciołki ;-) Nie przyjaznie sie z szoferem i jego fredem :P Dziękuje, to by bylo na tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem trucicielem Napisano Grudzień 14, 2005 biorąc pod uwagę stop(k)ę (życiową???) Kirdana :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amatorsko robię wymazy Napisano Grudzień 15, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale czy Napisano Grudzień 15, 2005 wyniki są wiarygodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale czy Napisano Grudzień 15, 2005 ale jednak co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale czy Napisano Grudzień 15, 2005 Aaaa, no to zupełnie inna broszka... :-0 Nie wiem, czy za chwilę z wrzaskiem nie opuszczę miejsca pracy, zamordowawszy uprzednio co najmniej jedną osobę... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Grudzień 15, 2005 A ja wypieprzyłem stopkę by nikogo nie wprawiać w zakłopotanie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzięki Kirdek Napisano Grudzień 15, 2005 :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Grudzień 15, 2005 Całują? Można...? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amatorsko robię wymazy Napisano Grudzień 15, 2005 komu wymazać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie smieszne Napisano Grudzień 15, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeciwnie dość śmieszne Napisano Grudzień 15, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale czy Napisano Grudzień 15, 2005 mnie! :-) Proszę mnie gruntownie wymazać! :-D Z góry dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to tylko w Erze wymażą Napisano Grudzień 15, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale czy Napisano Grudzień 15, 2005 nie odbierajcie mi ostatniej nadziei! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a daleko masz do salonu Napisano Grudzień 15, 2005 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale czy Napisano Grudzień 15, 2005 nie bardzo - duży pokój vel salon mam za ścianą! :-D Ale nie ma nikogo z obsługi... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Grudzień 17, 2005 i co dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pospolity nickt 0 Napisano Grudzień 18, 2005 dalej ja jadę......nie ma lepszego kremu nad oliwę z oliwek prosto na twarz. i lepszego topiku nad ten! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Grudzień 18, 2005 O rany! a ja taka niuświadomiona, obnażona...:P Szarak->gyly, gyly ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amatorsko robię wymazy Napisano Grudzień 18, 2005 Dużo się dzisiaj nawymazywałem. Zwyczajowa, przedświąteczna gorączka wymazowa. Każdy chce zdążyć, za wszelką cenę. Jakiś owczy pęd :O Gdzie się podziała istota świąt?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość istota świąt Napisano Grudzień 18, 2005 wyprowadziłam się do spokojniejszego wymiaru :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leszczynowa 0 Napisano Grudzień 19, 2005 żyje tu ktoś jeszcze? ten 18 grudnia nade mną to chyba nie wczorajszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duża dynia Napisano Grudzień 20, 2005 po prostu dwa wyrazy (nie mylić z wymazami) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zajefajnie Napisano Grudzień 20, 2005 całkowity bezsens :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicniemówiący 0 Napisano Grudzień 20, 2005 w dowolny sposob, bez zamyslu mialo byc... ... no i jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w głębokiej zadumie... Napisano Grudzień 20, 2005 ...albo i nie jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdaje się że... Napisano Grudzień 20, 2005 ...jestem przewrażliwioną, niedopieszczoną histeryczką... :-( a śnieg i tak sypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość murowana ściana Napisano Grudzień 20, 2005 przestańcie strzelać baranki ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach