Kirdan 0 Napisano Listopad 14, 2005 A to święta prawda! Niemniej - nie żegnam. Na razie nie jestem w stanie. :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takich wpisów nam trza Napisano Listopad 14, 2005 silnie dowolnych. Tylko żeby moderatorstwo sie nie rozpędziło... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Listopad 14, 2005 Ani ja nieżegnam, jeszcze trwam. I tak koniec świata za 7 lat....:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Listopad 14, 2005 Ale przedtem Tanka, za nieco ponad trzy lata nasze rendez vouz z kolacyją i śniadaniem :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Listopad 14, 2005 Przepraszam, nie mogę się powstrzymać, po raz ostatni... \"Nasze randez-vous... tylko w wyobraźni randez-vous - moich snów\" Prawie jak... Kombi :-D Żegnajcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Listopad 14, 2005 3 lata z hakiem? hehe :D Tyle czasu prawnik potrzebuje, aby uskładać na potrzeby tankowe? hihihi :D A moze jakiś implant Kirdek planujesz :P hihihi.... Oki. Ugniatam i krawat dociskam.... :P Wybaczcie moje zachowanie. Zachowałam się nie na miejscu...? chyba* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do szaraka Napisano Listopad 14, 2005 prawie robi dużą różnicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Listopad 16, 2005 Hehe :-D To takie potrzeby przez duże P? ;-) Ale implantom mówimy nie! Ekologicznie ma być! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Listopad 16, 2005 przez duże, przez duże...:P p.s. Kirdan myślisz, ze ktoś nas podsłuchuje? O tej wyspie to może na innym topiku pomarzymy, co? :P hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kazimiera Sz Napisano Listopad 19, 2005 Jestem najsłabszym ogniwem... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arkanta Napisano Listopad 19, 2005 plan dla poczatkujacych: 1. Biegnij 2 minuty, idź 4 minuty (powtórz 5 razy). 2. Biegnij 3 minuty, idź 3 minuty (powtórz 5 razy). 3. Biegnij 5 minut, idź 2,5 minuty (powtórz 4 razy). 4. Biegnij 7 minut, idź 3 minuty (powtórz 3 razy). 5. Biegnij 8 minut, idź 2 minuty (powtórz 3 razy). 6. Biegnij 9 minut, idź 2 minuty (powtórz 3 razy). 7. Biegnij 9 minut, idź 1 minutę (powtórz 3 razy). 8. Biegnij 13 minut, idź 2 minuty (powtórz 2 razy). 9. Biegnij 14 minut, idź 1 minutę (powtórz 2 razy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Minimax Napisano Listopad 20, 2005 Trójki sobie słucham :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestem pewien Napisano Listopad 20, 2005 Ale chyba można stwierdzić, że stoimy w przededniu nadejścia zimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muszę jednak przyznać Napisano Listopad 20, 2005 że 10 lat to kupa czasu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pogubiłam się Napisano Listopad 20, 2005 ale cóż to jest w stosunku do przyszłości?.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głęboka myśl Napisano Listopad 22, 2005 Skarbnicą mądrości jest ryba bez ości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gęsiwo nie wyjdzie z mody Napisano Listopad 22, 2005 Zadba o to rządowy pełnomocnik ds. gęsiwa. Ten fotel otrzyma (w ramach targów powyborczych) przedstawiciel Samoobrony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skrytosamobójca Napisano Listopad 24, 2005 Oto ofiary ostatnich lat: - autoromantyzm - wiara w czystość intencji - radość zwyczajna No, to można umyć ręce. Obie, Lizolem najlepiej :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Listopad 24, 2005 Wyluzujcie do cholery! Co to za maniery! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaka manierka Napisano Listopad 24, 2005 takie maniery. Zimno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manierka Napisano Listopad 25, 2005 Proszę się ode mnie odmanierzyć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dużo tu narzekania Napisano Listopad 25, 2005 To ja napiszę, że jestem zadowolony z życia, generalnie jest OK, niedługo wiosna i w ogóle fajnie jest :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skrytosamobójca Napisano Listopad 25, 2005 Jest fajnie, super, eksra i w ogóle OK. :-D PS. To wszystko nieprawda, ale muszę sobie coś wmawiać, żeby nie oszaleć do reszty. :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak to eksra Napisano Listopad 25, 2005 bo nie jarzę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skrytosamobójca Napisano Listopad 25, 2005 Errata: jest "eksra" powinno być "ekstra" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie Cicuta virosa Napisano Listopad 25, 2005 tyle ci powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skrytosamobójca Napisano Listopad 25, 2005 "Cykuta jadowita (cicuta virosa) zwana tez szalejem jadowitym. Bylina rośnie na terenach podmokłych. Korzenie przypominają seler lub rzepę. Pachnie pietruszką i ma słodkawy smak. Bardzo silnie toksyczna, już spożycie około 10 g. zagraża życiu. Zawiera glikozyd - cykutoksynę. Objawy zatrucia to pieczenie w jamie ustnej, wymioty, czasem drgawki typu padaczkowego z krzykiem i piana na ustach" Ładny kwiatek, notabene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miało być nie szalej Napisano Listopad 25, 2005 a teraz idę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skrytosamobójca Napisano Listopad 25, 2005 za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jęczeć mi tu Napisano Listopad 25, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach