Gość i co mam Ci wtedy zrobic Napisano Kwiecień 6, 2006 jak zlapie?.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 6, 2006 No, to już zależy od osoby łapiącej... ;-) ...czego sobie zażyczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kleofas Hanter-Jager Napisano Kwiecień 6, 2006 Korzonki mnie bolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ego Napisano Kwiecień 6, 2006 Szarak jak piszesz kto chce zlapac zajaczka a niewjesz jak go lapac to co zawracasz ludziom dupe jak ja mam pomysl to musze miec i plan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byłam tu Napisano Kwiecień 6, 2006 Najpierw pomysł, potem plan? To jest logiczne...nawet* tylko co z nieplanowanymi zakochaniem, kryzysem małżeńskim niepomyślne to wszystko... mam to w odbycie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 6, 2006 a ja nie mam... Z przemyśleń - czasem przeraża mnie? przytłacza? obezwładnia? ogrom uczuć, który się przeze mnie przetacza... Czy ktoś mógłby mnie obezwładnić?... .... Jeśli Myslovitz faktycznie 12 maja wypuści na rynek płytę \"Happiness is easy\"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też tu byłem Napisano Kwiecień 7, 2006 nieplanowane zakochanie - o właśnie, to uderza jak grom i fajnie i strasznie :-o czemu strasznie? no bo *********************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolorowe kredki Napisano Kwiecień 7, 2006 :-):-}:-{ może być,czy coś bardziej bezsensownego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Człowiek o Siedmiu Pośladkach 0 Napisano Kwiecień 8, 2006 Zostawmy to , na razie. Jest ciepły, ładny dzień :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hy-ba 0 Napisano Kwiecień 8, 2006 ooooooooo jaaaaak pięęękniee wiosna i cholera, króliki się kwietniują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 wakacji... długich... od wszystkiego... od siebie też najbardziej demon atakuje w podbrzusze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Primoż Peterka Napisano Kwiecień 9, 2006 Bałkany - miękkie podbrzusze Europy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile czasu rozkładają się Napisano Kwiecień 10, 2006 tworzywa sztuczne w glebie bielicowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość foxylady Napisano Kwiecień 10, 2006 brakuje mi szaleństwa i podróży a także wkurwia myślenie o kasie, której ciągle mało Poza tym spox :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inny świat Napisano Kwiecień 11, 2006 chciałabym się obudzić bardzo bardzo daleko i zacząć nowe życiee, już mam dośc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Kwiecień 11, 2006 A ja myślę o tym meteorycie... walnie, nie walnie? Och, żeby walnął! :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 Jadę na motorku, motorku w czerwonym kolorku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 Czerwony kolorek ma więc mój motorek. :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zabullaa Napisano Kwiecień 12, 2006 kim ja jestem? i co ja tu robie? czy ktoś mnie zna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 13, 2006 nie znam Cie zabulla, a jak wyglądasz? :-) Szarak ładnie Ci w niebieskim :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daisy25 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 wszystkim miłego popołudnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barbi 25 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 Tak... W smutnym kolorze blue... .............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 Mój ulubiony kolor (o czym Tanka doskonale wie, ale dyskretnie zmilczała) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 14, 2006 ...zmilczała, ale pomyślała :-) Uważaj śpiewam zbyt głęboką barwą głosu jak ktoś ładnie określił ;-) ... Autobusy zapłakane deszczem Wożą ludzi od siebie do siebie Po błyszczącym mokrym asfalcie Jak po czarnym gwiaździstym niebie Od tygodnia leje w tym mieście Ścieka wilgoc po sercu i palcie Z autobusu spłakanego deszczem Liczę gwiazdy na mokrym asfalcie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 14, 2006 Szarak :-) gyly gyly :-) Pogodnych Świąt Aromat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wredna malpa 0 Napisano Kwiecień 14, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mamo ratuj :(:(:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 14, 2006 No... Też mam nadzieję, że wszyscy i wszędzie będą mieli pogodne Święta. Czy to razem, czy osobno. Czy to blisko, czy daleko. Tanaszko - lubię Cię. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dikembe Mutombo... 0 Napisano Kwiecień 14, 2006 Idę malować jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach