Gość taksufkaż warszafski Napisano Lipiec 1, 2006 Wyłanczam taxometr, od teraz do 22:30 można jeździć za friko między Mokotowem a Żoliborzem. Chętnie przyjmuję dobrowolne datki w postaci siarczystego obciongu z połykiem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i tak Napisano Lipiec 2, 2006 w trakcie podróży? Ekstremalne sporty sie pana imają, panie taximen ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taksufkaż warszafski Napisano Lipiec 2, 2006 Zapłatę przyjmuję - zgodnie z prawidłami sztuki - po zakończeniu kursu. Najważniejsze jest przestrzeganie przepisów Be-Ha-Pe, zwłaszcza w transporcie (parafrazując niemnożko). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Terminator 0 Napisano Lipiec 2, 2006 Mam dzisiaj muchy w nosie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Od dziś zmieniam swoje życie Napisano Lipiec 2, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapelusze z głów Napisano Lipiec 2, 2006 Z wiekiem przybywa siwych włosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
funkcja zbieżna do zera 0 Napisano Lipiec 3, 2006 \"Lecz pamiętaj, naprawdę nie dzieje się nic i nie stanie się nic aż do końca(...)\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boję się tego szpitala Napisano Lipiec 3, 2006 boję się że mi wytną co nie potrzeba :( ale z drugiej strony może będę mniej ważyła? :D nieno naprawdę boję się tego szpitala, nienawidzę lekarzy, bo spartolili mi pierwszą operację a teraz muszą inni to naprawić, a jak się nie obudzę po narkozie? buuuuu ja chyba zwariuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosół z włosów 0 Napisano Lipiec 5, 2006 Niedługo będę występował na rynkach wschodnioazjatyckich w wersji \"gorący kubek\". Tak mówią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sfraternizowana Kunegunda Napisano Lipiec 5, 2006 wpierdoliłam dziś kaktusa - - brat go przysłał prosto z USA :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moje google są googlejsze Napisano Lipiec 6, 2006 - Biedroneczko - panieneczko! Dużo kropek masz. Jeśli ładnie Cię poproszę, Czy mi jedną dasz? - Nie, nie, nie dam Ci kropeczki! Mama patrzy z dala, I kropeczki z sukieneczki Dawać nie pozwala! bez zamyslu, tak se :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anastazy Zeszyt Napisano Lipiec 6, 2006 no pewnie bez zamysłu to nawet lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...nikt Napisano Lipiec 6, 2006 jeżeli nikt nikomu nic to po co komu na co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ecik z tego bizonem Napisano Lipiec 6, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Lipiec 6, 2006 durne, ale fajne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolcowany analnie chomik Napisano Lipiec 7, 2006 Lubię płatki owsiane, wypycham se nimi torby w policzkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosół z włosów 0 Napisano Lipiec 9, 2006 Cicho tu... ja zaś bez zamysłu rozpamiętuję swoje dotychczasowe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nekrologista stosowany 0 Napisano Lipiec 9, 2006 no i co Ci z tego myślenia wyszło? Bo mnie wiele rzeczy, nie tylko w tym temacie. Głównie bokiem. I zrobiło się przejebanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosół z włosów 0 Napisano Lipiec 9, 2006 Takie tam ćwiczenie. Prze..banie to też jakiś efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neostradka 0 Napisano Lipiec 9, 2006 eeeeeeeeeeech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nekrologista stosowany 0 Napisano Lipiec 9, 2006 To na h..j takie ćwiczenie? :-0 Dyktuję rzut karny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak na płocie pisze DUPA Napisano Lipiec 9, 2006 to jednak słowo pisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Lipiec 11, 2006 Zawsze mówiłam, że jestem grzeczna. I wszystko się zgadza, bo to powyżej to wybitnie nie o mnie. :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niczego_nie_jestem_pewna Napisano Lipiec 11, 2006 ... i Tobie nie radze, Rybko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Lipiec 11, 2006 Znam siebie - niestety, nie jest to najlepsza z moich znajomości. :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leoon 0 Napisano Lipiec 11, 2006 A ja myslę że 90% facetów zdradza swoje laski w myślach, podejrzewam że 50% lasek tez i co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leoon 0 Napisano Lipiec 11, 2006 Cociaż w sumie po takiej zdradzie jestem podnicony i zawsze robie Swojej dobrze, czyli wszystko ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Lipiec 13, 2006 Sałatka z myszy :) Co to ma być? :D Mantra na dzień dobry? Mamy powtarzać, ze jesteśmy niegrzeczne, aby nie czuć paraliżu? hihi Śnił mi sie teatr. Dużo dzieci w wieku ok. 11 lat. Był jeden chłopiec z niebieskimi, krzywymi zębami. Stałe zęby, mleczne zęby, jedne na drugich - błękitny chaos w paszczy :) Oglądałam i doradzałam co ma zrobić ;) co to może oznaczać...? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z mroków przeszłości Napisano Lipiec 13, 2006 To może oznaczać albo obniżkę stóp procentowych albo fiasko procesu lustracyjnego Zyty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach