Kai 0 Napisano Lipiec 27, 2012 U mnie spoksik :D W Walęwtynki wyszłam za mąż za ojca mojego trzeciego syna :D i życie jest piękne :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kai, gratulacje Napisano Październik 3, 2012 i dużo szczęścia :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eufrazja Napisano Październik 3, 2012 a mnie jest szkoda lata :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiedys jovik Napisano Sierpień 28, 2013 a ja podnoszę, bo lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2014 Podły dzień :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2014 zajadam sułtańskie rodzyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Twoja stara kapibara Napisano Kwiecień 5, 2014 Jak bez zamysłu, to coś dla mnie. Wpisuję się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i w górę Napisano Kwiecień 5, 2014 bo warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2014 sprzątam i nie wiem skąd się k***a bierze tyle kurzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gościnnnie Napisano Kwiecień 5, 2014 Pochmurno i rześko, całkiem przyjemna pogoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2014 Jest zimno, sypie śnieg a takie plany były....:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2014 O, gdzie sypie? U mnie dzisiaj słońce i ciepło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2014 Moderacji uprzejme podziękowanie za reakcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torebka foliowa Napisano Kwiecień 6, 2014 Jak szkoda, że niedziela się już kończy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a tak sobie Napisano Kwiecień 7, 2014 Niech ktoś wykreśli z kalendarza poniedziałki, wrrr. Na rzecz podwójnej niedzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2014 Lubię pąsowe róże, zwłaszcza te pachnące. Miło byłoby dostać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2014 To już kwiecień, a ciebie nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 Ale dziś gorąco.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 Gdzie jest Jovik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wolnaiswawolna Napisano Kwiecień 8, 2014 to coś dla mnie:prosto z marszu i bez namysłu -tęsknię za młodym internetowym kochankiem z drugiego końca Polski -nie mogę się wcisnąć w żadne ramy(wiekowe).Teraz dopiero czuję się wolna(ale nie swawolna-chociaż chciałabym) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2014 Co to za wiosna.. Na przemian leje i słońce świeci, fak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2014 ten topik ma juz 10 lat... o luduuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2014 Bo świetny jest :) Kiedyś na kafeterii pisali ludzie z inwencją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2014 Jeszcze niedawno lubiłam środy, wiesz? A teraz dzień jak każdy inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2014 Już wieczór, a jeszcze jasno.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2014 Na dwójce dają film z Meryl Streep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2014 jaki tytuł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaczyński poka tzytzki Napisano Listopad 28, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Pokaze jak mojej kotce minete zrobisz:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 2003 Napisano Lipiec 5, 2017 jest tu jeszcze kto ze starego pokolenia ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach