Elastyna 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 joł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pokolenie 2002 Napisano Kwiecień 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 pokolenie2002- ktoś Ty? Na maila:) "Jeżeli czegoś nie wiesz, przyznaj, ze nie wiesz. Jeżeli wiesz, przyznaj, że wiesz. Oto prawdziwa wiedza." ------- Konfucjusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 elastyna??? Ty?? Żyjesz?? Witaj:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masakra totalna Napisano Kwiecień 26, 2010 niby jestem beee...ale jak Komunia to taki gość mile widziany, najlepiej z grubą kaska...obłuda, rzygam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 duchu- objaw sie w zmaterializowanej postaci, bo nie wiem, o co Ci chodzi...:( czytam, czytam, czytam ... i do tej pory nie wiem, co "autor miał na mysli"...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 8, 2010 zakupy...wrrrr...nie mogą przyjśc same do domu??? Nie lubie, nie cierpie ich robić...nie jestem chyba kobietą....wolałabym na Orlą P. na ten przyklad...ale musze iśc do sklepu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Chłopaki rosną jak na drożdżach :) Właśnie się pozbyłam dwóch trzecich, został tylko najmłodszy, starsi pojechali do dziadków na wakacje, jak co roku. Antoś jest boski, zakochani są w nim wszyscy :) Chodzi, gada, rozrabia, i najsłodziej na świecie wtula się we mnie - wciąż karmię, więc biust pełni funkcję wielce użytkową :D A życie jest piękne, chociaż czasem lubi kopać w dupę ;) Jakkolwiek banalnie to zabrzmi - jest mi dobrze. Tak normalnie, bez szaleństw, bez euforycznych wzlotów i dzikiej adrenaliny. Patrzę na śpiące dziecko, przytulam się do kochanego faceta, i cieszę się, że zdążyłam znaleźć spokojne szczęście. Buziaki dla wszystkich, którzy mnie jeszcze pamiętają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrowienia z zarośli Napisano Lipiec 7, 2010 trzymaj się ciepło kai :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Christe Napisano Lipiec 26, 2010 jovik gdzie sie pałetasz:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 28, 2010 No...dotarłam:) Nie lubie Porąbańców...i nieżywych Dusz:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpień 2, 2010 głowa mnie boli:( i cos tam jeszcze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przejmujemy te zacne Napisano Wrzesień 13, 2010 topike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Wrzesień 13, 2010 )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak mnie słychać? Napisano Wrzesień 13, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elo myr co tam co tam? Napisano Wrzesień 13, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Wrzesień 13, 2010 Tam nic. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pijawka 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 ale grzybow....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no co ty, nie staje ci? Napisano Wrzesień 13, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Wrzesień 13, 2010 :P Foty zrobiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej pijawa podobno masz Napisano Wrzesień 13, 2010 słitaśne suteczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suteczki pijawy to nasz Napisano Wrzesień 13, 2010 towar exportowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pijawka 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 W lesie nie ma czasu na zdjecia. Trza uwazac na pajonki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta zbierająca grzyby... Napisano Wrzesień 13, 2010 frojd jest tutaj jednoznaczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok ja zaczynam Napisano Wrzesień 13, 2010 piszę tu od początku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m + p = wnp Napisano Wrzesień 13, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piju i myr Napisano Wrzesień 13, 2010 My jesteśmy poważni i nie interesują nas jakieś wygłupy na orange :O:O. I nie gadamy z orangami :O:O:O:O:(:(:(:(:O:O:O:O:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość macie maila Napisano Wrzesień 13, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość intrygujacy zalacznik Napisano Wrzesień 13, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość desznik za nami chodzi Napisano Wrzesień 13, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach