Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daga

jak to jest ? - wkładka

Polecane posty

Mam 20 lat i myśle i założeniu wkładki . Niestety mało wiem na ten temat i nie wiem czy to bedzie dla mnie dobre rozwiązanie , dlatego chcialabym sie dowiedziec cos na ten temat od kobiet ktore stosują .. jak to jest , czy kazda kobieta moze miec , czy boli zakladanie, na ile jest i ile kosztuje ..:) i czy jest jakies ryzyko , powiklania i czy to napewno 100% skutecznośći..?

Gość nie ma
100% pewności przy żadnym środku antykoncepcyjnym.Założenie wkładki powinnaś przedyskutować przede wszystkim z ginekologiem.Ja miałam wkładkę przez 5 lat,później przez następne 5 lat.To jest bardzo wygodne.Mnie to kosztowało około 350 zł na 5 lat.Ale powiem Ci,że ginekolodzy polecaja wkładki kobietom które już rodziły.Zakładanie nie bol.Przede wszystkim musisz pójść z tym problemem do ginekologa,on Ci wszystko wytłumaczy.Pozdrawiam.

ja jeszcze nie mam dzieci i narazie nie chce dlatego zastanawiam sie nad tym srodekim anty.. ale kiedys slyszalam ze jest jakas wkladka za 60 zł i założenie kosztuje ok 40 zł .. ale nie wiem czy to prawda .. ?

ja jeszcze nie mam dzieci i narazie nie chce dlatego zastanawiam sie nad tym srodekim anty.. ale kiedys slyszalam ze jest jakas wkladka za 60 zł i założenie kosztuje ok 40 zł .. ale nie wiem czy to prawda .. ?