Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Sylwia nie przejmuj sie najwazniejsze ze Tobie sie podobo sukienka, a na studniowce bedziesz ze swoim kochaniem i klasa zbytnio nie bedzie Ci potrzebna, albo jakos tam z nimi bedzie. łowa do góry:D:D

Gość dorota27
Ja zajmuję się kadrami i płacami, a chwilowo zupełnie czyms innym hihih takie czasy, człowiek orkiestra:) Tez sobie przypomniałam Studniówke , kurcze to było 8 lat temu, byłam z wypożyczonym facetem, bo byłam wtedy sama, ale zabawa była super:)

nie ma to jak po śniadaniu zjeść obiadek :D wlasnie szamie sobie krokiety z mięsem a potem zmykam do szkólki wiec sie zegnam papa do wieczorka :)

jak sie tu zrobilo sentymentalnie, hihi na minki was wzielo?! ;) Wiem ze bede z ukochanym ale glupio troche siedziec tylko z nim i do nikogo sie nie odezwac... nie wyobrazam sobie wogole tej stodniowki...

Gość dorota27
31 tydzien Tobie to dobrze, śniadanko, teraz krokieciki, a ja juz wszytsko zjadłam:( i dalej mi sie chce jesć

Gość dorota27
szkoda Sylwia, ze masz taka klase:( ja z moimi dziewczynami z ogólniaka do tej pory mam kontakt, obie moje kumpelki były na moim weselu w czerwcu:) i ja na ich slubach też sie bawiłam

Gość mysza29
Agosia hi hi :):) masz ochote wyrwać kierownice i pruć??:):) ale mnie to rozbawiło:):):)aparatka hi hi

Tzn nie dokonca taka okropna ta klasa ale nie nie zgrana... mam pare kolezakek z ktorymi mam dobry kontakt ale znajac zycie one beda zajete czym innym no i sa tez kolezankami tych ktore sa falszywe i beda gadac na mnie za plecemi a wierzcie ze to nie jest mile! hihi mam nadzieje ze zrozumialyscie o co mi chodzi.

Gość dorota27
Nie przejmuj sie nimi, ważne, ze będziesz ze swoim kochaniem:) i macie sie dobrze bawić:)

Dorota ma racje Sylwia, nie ma sie czym przejmowac bo popsujesz sobie imprezę:) Zebyś wiedziała Mysza jak mnie w dołku skreca, ze nie moge prowadzić własnie ja:), siedze jak na szpilach:Dhihihi

Agusiu to czemu nie zrobisz sobie prawka??? Wiesz jakie to fajne uczucie wsiasc za kierownice i jechac przed siebie i nie byc uzaleznionym od nikogo tylko od samej siebie?!!! Mowie ci zrob sobie prawko, tylko zdaj za 1 razem nie tak jak ja ;)

Sylwia wiem jakie to uczucie, Tomek mi pare razy dał pojezdzic:) Na razie nie moge bo rodzice dali mi na studia i kolejnych pieniedzy nie chce ciągnąc, no i sobie odpuszczam. Ale kiedys napewno zrobie:):P

Zrob sobie bo naprawde warto! Ja was dziewczyny narazie opuszczam. pojawie sie wieczorkim jak mi czas pozwoli 😘

Czesc dziewczyny :) Myszko...nie , nie wcinam nic...wrecz przeciwnie nie mam ochoty na nic...bardzo zle sie czuje a w nocy mialam skurcze i wogole jakos tak mam zrypany humor...przez to zjechalam mame przez telefon, bo mnie pouczala i wciskala, ze swieta powinnam spedzic we WRoclawiu (tylko ja i Tomek) bo nie powinnam jezdzic, kiedy ja jej tlumacze, ze wlasnie dlatego jade do Zgorzelca, bo nie mam zamiaru rodzic we Wroclawiu (te szpitale sa naprawde straszne i wiecznie przepelnione). Sylwia...ja na swoja studniowke nie mialam zamiaru isc... tata mnie zapisal na sile, bo byl w trojce rodzicielskiej...bylam na niego wsciekla i wylam pol nocy. Matki kolezanek z klasy na wywiadowce mnie obgadywaly, ze jaks antyspoleczna jestem i wogole co mi odbilo itd... na partnera na studniowke zdecydowalam sie tydzien przed, bo balam sie poprosic mojego obecnego meza;) Na proby poloneza nie chodzilam, bo wymyslili je w ferie, kiedy ja akurat cale 2 tyg bylam na kursie na studia. Nauczylam sie tanczyc 2 dni przed. Dzien przed nauczylam sie swoich rol (kazali mi grac w przedstawieniu) ...swietna impreza, chociaz moj partner byl zbyt namolny, a ja ciaagle myslalam o Tomku i o tym ze wolalabym zeby to on byl ze mna. Zreszta na jego studniowce tez bylam, tylko ze z naszym wspolnym przyjacielem i tez mimo super imprezy, siedzialam z kolezanka i wylysmy w kiblu (ja ze Tomek na mnie nie zwraca uwagi (okazalo sie ze kazal sie pilnowac swojej partnerce, bo nie chcial zrobic przykrosci koledze), ona ze sex jej pare minut wczesniej nie wyszedl...ogolnie komedia;P) Dobra...tez mnie na wspominki wzielo...ale dzis cos mi sie wkrecilo, ze umre przy porodzie...wiem ze to glupie...ale dziwnie sie czuje.

Gość dorota27
Impersona co ty piszesz?? nawet sobie nie wkrecaj sobie takich filmów...

Gość dorota27
napisałam jedno"sobie" za duzo:)

Hej dziewczyny, ale Wam dobrze że możecie pogadać, ja mam taki nawał pracy a juz chetnie poszłabym do domciu :)

Hej dziewczyny, ale Wam dobrze że możecie pogadać, ja mam taki nawał pracy a juz chetnie poszłabym do domciu :)

Gość Tabelki
TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 31 tydzień..Warszawa....1 Luty...........13,5..........Zuzia......95 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......3..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......6,3..........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?...............?...........?.... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Tabela II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... TEST CIĄŻOWY.... WYNIK Estella ............25.11....... 28.......................WIGILIA... ........ tu Kasia..........25.11........26- 28..................20-21.12............ Malinka79....... 01.12........26-30.............NIE TESTUJĘ ......... słoneczko77....02.11........25........................nie testuję........ Jagodka.........14-11........28........................nie testuję......... Aga*..............29.11........28-32...... zaraz po B.Narodzeniu .... Mysza29........26.11........27-28....................WIGILIA............ Dioda............29.11........30-31...................zobaczymy!!!!........ Olala.............23.11........27-31............czekam do stycznia...... Agusia*........26.11........28-32.........................??................. Sylwia19.........04.12.........28.....................sie okaze .......... meg33 ...........07.11.........28-30................ sama nie wiem ..... asienka..........02.12..........28-29............oby był pozytywny.... Dorota27........23.11..........26-27..............bede czekać

Gość Dioda
Jakos sie tutaj pusto zrobilo:( Gdzie jest Lusia???????????????????????

Hej dziewczyny :) co słychać?? Humorki mam nadzieje dopisują :) Ojej wczoraj wieczorem żadnej tu nie było no ja nie wiem co się dzieje, zamieszanie przedświąteczne?? Ja dzisiaj mam całkiem dobry humorek :) Kasia

Hej dziewczyny :) co słychać?? Humorki mam nadzieje dopisują :) Ojej wczoraj wieczorem żadnej tu nie było no ja nie wiem co się dzieje, zamieszanie przedświąteczne?? Ja dzisiaj mam całkiem dobry humorek :) Kasia

Cześc Kasia:), pustkami tu wiało:( Ja dzisiaj mam dobry humorek:D, na 11-tą ide do fryzjera co by jeszcze lepiej sie poczuć:):P Miłego dzionka zyczę wszystkim bez wyjątku:) 🌻🌻🌻

mhmm fryzjer to napewno Ci bardziej humorek poprawi :) Też musie sie udać ale chyba jakos przed świętami :) dzisiaj może troche mniej nawału ale też jest co robić niestety...u nas zawsze koniec roku jest dość intensywny Kasia

Agusia, Kasia -witam o swicie :) Jakies wstretnie babsko mnie obudzilo o 9 rano telefonem...grrrr Jak zobaczylam pokoj to sie wystraszylam...czeka mnie wielkie sprzatanie (glownie wyniesienie do kuchni tony naczyc i smieci, a do lazienki prania...) blee

Witam Impersona:D, tylko sie nie przemęczaj bo jeszcze sonie zaszkodzisz:) Humorek dopisuje dzisiaj:)?

Hej Impersona :) Mam nadzieje że się dzisiaj czujesz świetnie :) A telefon to trzeba było wyciszyć hhihihi to byś pospać mogła dłuzej :) Kasia