Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micka

Jaki rozmiar ubranek??

Polecane posty

Gość micka

Jaki rozmiar ubranek musze kupic dla rocznego dziecka?? swojego jeszcze nie mam i nie mam o tym zielonego pojecia :(( Mamuski, pomozcie !!! :))

Gość to zalezy
ale jakies 78 lub 82 moim zdaniem. Chyba ze jakies wyjatkowo duze to dziecko

Gość miśśśka
tez mam ten sam problem, a co wogóle warto kupić takiemu rocznemu dziecku? No co?

Gość micka
No wlasnie co?? jestem chrzestna i nie mam pojecia, zabawke jakas chyba lub ubranka, bo co niby?? wszystkie inne gadzety juz pewnie ma, a na hustawke :)) jest jeszcze za male ;))

Różne są dzieciaki :) Ja bym postawiła na 92-98 jak pamiętam moje robaki :)

Gość do zzuzzy
toz to jakies robale a nie robaczki. Moja corka byla raczej duzym dzieckiem i 92 cm miala jak skonczyla 2 lata!!! Gdy skonczyla rok miala 78:-)

Gość a jednak
moja kruszynka w tym miesiącu skończyła roczek.Obecnie ma 85 cm,ubranka kupuje w rozmarze 92. Jednoczesnie doktor stwierdził że jest towłaściwy wzrost dla 19 miesięcznego dziecka.Cóż każde dziecko jest niie, inaczej rośnie.Podobno to dziedziczne.

Gość a ja myslalam
ze tylko w czasach PRLu kupowalo sie ubranka dla dzieci "na wyrost" Wyjatek potwierdza regule. Masz wyjatkowo duze dziecko i sama przytaczasz slowa lekarza. Mysle ze zalozycielka wie czy dziecko ktore zna jest wyjatkiem, czy "normalnym" rocznym dzieckiem :-)

Gość maczek
nie jest za małe na huśtawkę...jeśli tylko pewnie siedzi a na pewno siedzi, huśtawka musi być najlepiej taka jak kubełek...głęboka..super sprawa...