Xanim 0 Napisano Sierpień 18, 2005 Czesc dziewczeta :) widze ze duzo nowych buziek przybylo :) o rany ale sie rozpisalyscie tyle tego ze ledwo zdazylam looknac:) U mnie bez zmian wrocilam na chwile i zaraz znowu jade, bo w sumie nic mnie tu nie trzyma ;) Jak wroce to obiecuje ze nadrobie zaleglosci. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i sciskam buziaki trzymajcie sie cieplo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Sierpień 19, 2005 eewwaa - u mnie problemy z cerą niestety wciąż są, mimo że nie biorę tabsów już 8 miesięcy:( jest duzo lepiej, ale jednak w porównaniu do mojej idealnej wręcz cery sprzed tabletek -teraz nie jest za ciekawie:( Niestety, długo brałam (8 lat), to teraz długo mi przyjdzie czekać aż wszystko wróci do normy... Madzik -znaczy, że jednak było jakieś bzykanko, że miałaś podejrzenia że możesz być w ciąży! Co się nie chwalisz?? ;) Xanim - no witamy w pzrerwie letnich wojaży! :D Ale masz fajnie, jeździsz i jeździsz, a ja w pracy kisnę:( Ale jeszcze niecały miesiąc i już mnie tu nie będzie! Verka - kupiłam wczoraj ten tonik Loreala ii naprawdę jest niezły! Moje grudki i inne wykwity jakby się skurczyły;) A tych kosmetyków DDF nie ma w całej Łodzi. mamy 3 Sephory i w żadnej ich nie ma, wiec sobie dałam spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzik55 0 Napisano Sierpień 19, 2005 berry :) norlamlnie było coś 3x w tym miesiącu ale to nie był zwykły sex..i niezwykły tez nie był..w zasadzie to nie wiem co to było..bez finału zupełnie.ale rano poleciał po drugi test..normalnie schizuję..wiem że nie mogę być w ciąży ..bo to praktycznie nie mozliwe..ale jakoś mam taki dziwny stosunke do tych testów..raz tez 1den mnie oszukał a okazało się że byłam w ciąży! i teraz tak przeżywam jak nie wiadomo co..musze się mocno puknąc w łeb. chce mi się do pracy.wiem że będe żałowac że to powiedziałam ale jeszcze kilka din i zwariuję w domu.juz nie moge się doczekać pażdziernika kiedy studenci przyjdą..\"chodź studencino ja Cię uczyć każę\":D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eewwaa 0 Napisano Sierpień 19, 2005 WIECIE CO JEDNAK NIE RZUCAM TABL zmienilam na harmonet bo yasmin mnie wykańczał:O ciekawe co tym razem mnie spotka:)( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Sierpień 19, 2005 madzik - no bo jak coś raz zawiedzie pani profesor;) to potem juz sie nie ma do tego zaufania. Próbuje sobie wyobrazic ten wasz seks bez seksu i śmiac mi się chce;) Ciekawe jak to wyglądało;) A tak a propos to co Ty moja droga tam wykładasz tym studentom?? eewwaa - zamienił stryjek siekierkę na kijek...... Inna nazwa tabletek, troche inny skład ale gówno to samo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ildico 0 Napisano Sierpień 19, 2005 czesc dziewczyny...ja tez sie zastanawiam czy nie rzucic tabletek:( od roku biore Cilest, ale od kliku miesiecy zauwazylam, ze nie mam w ogole ochoty na sex, nawet na czulosci, a moj facet mnie drażni....nie chce tak zyc. czuje sie jakbym mialam wiecznie napiecie przedmiesiaczkowe:(... We wrzesniu zaczne brac ostatnie opakowanie i chce skonczyc...ale z drugiej strony jak sobie pomysle, ze wroca te cholernie bolesne i obfite miesiaczki to znow sie waham... :( nie wiem juz co począć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Sierpień 19, 2005 Ildico, pytasz co począć? odpoweidz jest prosta - rzucić! A argumentem za tym jest cały nasz topik, wystarczy poczytać i zobaczyc co te małe swiństw apotrafią spieprzyc w organiźmie... Zreszta już sama tego doświadczasz prawda? Bolesne miesiączki sa raz w miesiącu, z czyś przeciwbólowym da się przeżyć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A****A 0 Napisano Sierpień 19, 2005 Witajcie Żeście się rozpisały!! U mnie już koniec remontu, teraz mam zamiar sprzatać ale zupełnie nie wiem, od czego zaczac! Zaczełam własnie malować balkon:D ja to mam nasrane, nie ma co. Aha!! Dziur w sypialni mam juz 3 a nie dwie:( Ale kibel jest pieknnnnyyyyyyy!!!!!Chyba tam zamieszkam:) Wiecie co? Mam dylemat zupełnie z innej beczki. Kumpel zaproponował, że mi wynajmie swój kiosk.Od wrzesnia i sie zastanawiam...Kiosk jest w super miejscu (3 szkoły!!!) i generalnie można tam krecic dobre lody. Problem w tym, że remont kibla pochłonął dużo gotówki i tyle co zostało to troche za mało. Jego mama powiedziala, że załatwi mi wsio na termin. Kurka, mysle, mysle...Juz mialam taki kiosk i to nie jeden, potem znalazlam \"wspanialą\" prace i tak zostawilam wszystko i siedze w robocie do dzis. Dzialalnosc mam zarejestrowana:) Kurde, chce ale sie boje. Odpowiedz mam dac do jutra...Poradzcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Sierpień 19, 2005 hmm, ja bym próbowała, masz juz zarejestrowaną działalność, wiesz czym to pachnie, bo juz w tym pracowałaś, będziesz \"na swoim\", żaden kutas-szef nie bedzie Cie juz wkurwiał ani okradał! Sama pamietam jak ostatnio psioczyłaś na te swoja robote i miałaś rozglądać sie za czymś innym. A teraz okazja przyszła sama! ja by się w to pakowała na Twoim miejscu! Buźka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzik55 0 Napisano Sierpień 19, 2005 A***A no ten kiosk to zawsze coś..moze warto spróbowaC? A dlaczego ten kumpel sam nie moze go poprowadzić?Zebyś tylko nie zakupila kota w worku.Własna działalność to dobra rzecz..tylko przeanalizuj za i przeciw. berry nasz sex bez sexu :D -tj.przyjemność po mojej stronie :) A ze studentami mam ćwiczenia.To jest to co naprawdę mi się podoba. zrobiłam drugi test-negatywny.I czekam i czekam na okres..juz sobie symuluję bóle brzucha,przeliczam,obliczam..no nijak..na czas jajeczkowania byłam oddalona od męża 100km..no nie ma jak..no...ale sobie ubzdurałam i chodze jak struta.. jtymczasem marudzę...jeeestem?no powiedzcie ze nie jestem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eewwaa 0 Napisano Sierpień 19, 2005 nie jestes!!!:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzik55 0 Napisano Sierpień 19, 2005 eewaaa..dzięki :) trzymam Cię za słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eewwaa 0 Napisano Sierpień 19, 2005 hehe :D a jak juz jestes to wiesz moze czy chodzenie na saune nie wplywa zle z ta temtetatura na tabl?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzik55 0 Napisano Sierpień 19, 2005 ..hm..nie mam pojęcia..ale chyba nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka_21 Napisano Sierpień 19, 2005 Witam!!! Ja tabletki brałam przez dwa lata. Najpierw diane potem cilest. Humorek faktycznie nienajlepszy... Jednak ochoty na seks raczej nie brakowało!!! Co do skutków ubocznych to tak jak piszecie mam zmienny nastrój, krzycze bez powodu... no i zyłki mi bardziej widac. Na szczescie nie przytyłam!!! Cztery miesiące temu zmienilam tabletki na plastry evra. Zmiany nie zauważyłam ( to podobno te same hormony co w cileście). Jednak komfort stosowania sie zwiekszył. Naprawde mozna zapomniec ze czegos sie wogóle uzywa!!! Jednak w tym miesiacu musiałam zrezygnowac... po prostu miałam drugą zmianę i nie było kiedy isc do lekarza po recepte, a mój facet tez niby nie miał czasu!!! Nie to nie!!! Lepiej takich decyzji nie planowac tylko tak z marszu. Ja tez zawsze sobie obiecywałam ze to juz ostatnie opakowanie tabletek, ale na tym sie konczyło!!! Zawsze szłam po nastepne... Pozdrawiam gorąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A****A 0 Napisano Sierpień 19, 2005 Madzik!! NIE JESTEŚ!!!!! Ten mój kumpel to taki troche leniuch:P Gdyby pomyslał to żył by teraz jak pan a póki co, ma prace, żyje z dnia na dzień, chodzi z laska 3 lata, nie myslą o niczym. Takie lekkoduchy. Teraz są w Tunisie:P bo uzbierali troche kasy. Ja tam wolałabym auto kupić na jego miejscu za te pieniądze, bo ma bardzo daleko do pracy.Ale co, niech zyje jak chce. Moze woli jak inni sie bogacą? Powiedziałam, że dam odpowiedz jak pójde do pracy:D Pewnie bedzie na tak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rachell Napisano Sierpień 19, 2005 Cześc Wam wszystkim:-) eewwaa no nieźle tablety to tablety- w tych akurat witaminek nie ma choćby nie wiem jaką nazwę nosiły... Ja właśnie harmonet wywalam na smietnik (zostalo jeszcze tylko kilka sztuk w opakowaniu) i mam nadzieje że nie polece jak nienormalna do apteki. Dzieki wielkie berry za topik o tym specyfiku z olejkiem pichtowym:-) trochę sobie poczytalam:-) tylko teraz hahah mam dylemat w jakiej postaci go kupić krem-tonik-olejek ?? a może wszystko na raz...?Ja to mam problemy co;-);-);-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rachell Napisano Sierpień 19, 2005 A****A co do kiosku mam kilku znajomych którzy pozwijali tego typu interesy; za duża konkurencja czy jak? Jedni drugim ceny zbijali, ale jeśli Twój kiosk (hihi jeszcze nie jest ale może już jest Twój;-)) jest w dobrym położeniu to co tam będziesz się zastanawiać. Jeśli prowadziłaś już własną działalnoś więc doświadczenie w tym zakresie już masz. Przemyśl plusy, minusy i czy koszty nie przerosną przychodów.... Z resztą jak nie spróbujesz to będziesz może już w krótce bluzgać sobie w brodę przy kolejnym wylewie gnojstwa Twojego szefostwa (sorki za określenie).... Ryzyk- fizyk ciężka sprawa ale kto nie próbuje ten nie ma. A u mnie jest tak że najlepiej nie zastanawiać się wogóle bo jak za duzo myśle to każdy pomysł, szansę, okazję diabli biorą taka porąbana jestem;-) wiesz najlepszy spontan jest;-) Pozdrówka i na razie:-) Acha pomyśl o tym we snie czasami można mieć jakiś sen który przynosi podpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eewwaa 0 Napisano Sierpień 20, 2005 dlaczego wyzucasz harmonet:O ile juz go bierzesz i co zlego sie dzieje ??pozdrawiam was dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eewwaa 0 Napisano Sierpień 20, 2005 a ja to w ogóle słyszalalm ze na pryszcze pomaga kwas borowy ale nei wiem bo nie uzywalalm jescze:P w aptece jest za małą sume cos 4 zl ..ja tam i tak wole afrodyte adonis:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rachell Napisano Sierpień 20, 2005 Hej wszystkim:-) eewaa harmonet brałam 1,5 roku i dłużej już go nie będę (o ile wytrwam w postanowieniu). Niby na początku wszystko było o.k. ale ogólny bilans brania wyszedł na NIE pisałam o tym parę stron wcześniej więc możesz tam zajrzeć. Z resztą w obecnej sytuacji chyba nie mam aż takiej konieczności brania go nadal więc cóż.... Pozdrówka i na razie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzik55 0 Napisano Sierpień 20, 2005 juz koniec zmartwień..nie będę mamą..uffff...to była jazda....lepsza niż rollercoaster :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA32 0 Napisano Sierpień 21, 2005 Dziewczyny!!! przeczytałam wszystko ,ale dzisiaj jestem juz po piwku i jestem baaaaaardzo zmeczona ;-) Idę spać, obiecuję,że jutro napiszę :-) Papatki !!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eewwaa 0 Napisano Sierpień 21, 2005 dobranoc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rachell Napisano Sierpień 21, 2005 ufff no to madzik55 co za ulga pewnie czujesz sie jak nowo narodzona;-);-):-) kurde i juz po weekendzie i znow kolejny przepaprany tydzień harówy oby do wolnej sobotki... trzymajcie sie kobitki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Sierpień 22, 2005 no to Oleńka nie będzie miała siostrzyczki ani braciszka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA32 0 Napisano Sierpień 22, 2005 Witam wszystkie dziewczyny! :-) Trochę mnie tu nie było , a to za sprawą zabieganego ( ale udanego) zeszłego tygodnia.Teraz nadrabiam zaległości. Berry- obejrzałam strony z Sissi i stwierdzam,że chyba nie mam tak wydatnych kości policzkowych jak ona,moich wogóle nie widać,bo pokrywa je tłuszcz!!! ;-);-);-) hi ,hi...Zmobilizuję się w tym tygodniu i zmuszę mojego męża żeby zrobił mi zdjęcie, takie bez okularów na pół twarzy i chustki,ok??Dam znać kiedy pójdzie.:-) Do Madzik55- cieszę się z tobą,że nie bedziesz mamą(jeszcze teraz??)Rozumiem ,że masz już córkę,a kiedy drugie ??planujecie?? Ja też mam córkę, no i stwierdziliśmy,że może czas na drugie.Mój ślubny chce bardzo ,juz od dłuższego czasu mnie namawia,trochę sie złamałam przed jego prosbami ,bo zawsze mówiłam,że jedno mi wystarczy,ale tak pocichu Ci powiem ,że chyba tak do końca w 100% nie jestem pewna.Raz chcę , raz nie.W moim przypadku najlepsza bedzie chyba wpadka?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA32 0 Napisano Sierpień 22, 2005 A****A- i co z tym kioskiem?temat się rozwinał??Jeśli jest w dobrym miejscu i wiesz i czujesz ,że będzie dobrze ,to może się udać!!!:-) Życzę Ci tego!!!Masz już działalność,wiesz o co w tym wszystkim biega- warto spróbować! :-) Ja marzę o własnym interesie,może kiedyś???Na razie brak funduszy. Więc niestety poginam do pracy codziennie i znoszę fochy wszystkich.Chyba zagram jutro w totolotka!!:-) :-) :-) Do eewwaa- po cholerę Ci to drugie świństwo???Wszystkie tabsy czy plastry czy zastrzyki anty -to jedno draństwo tylko troszkę inna dawka... i inna nazwa,niczym innym sie nie róznią .Robią to samo z naszym libido i ciałem- jeden wielki bałagan,który długo się sprząta!!! A moje syfy na twarzy stały się wielkimi kraterami!!! ble... Chyba pójdę do dermatologa,albo może lepiej do homeopaty za przykładem Berry.:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eewwaa 0 Napisano Sierpień 22, 2005 no własnie najbardziej się boje tych sufów , mozna sie zalamac, chyba bym z domu nie wychodziła, teraz zmienialm tabl na harmonet (bire jzu 6stą ) i widze ze psuje sie buzka jakies malutkie zółte bleleee ale do yasmin nie wróce ..pozdro dla was dziewuszki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA32 0 Napisano Sierpień 22, 2005 Eewwaa !!A po co wogóle brać???Ja mam syfy,bo rzuciłam to gówno,jak brałam nie miałam ani pół syfka!!Ale za to były inne dolegliwosci,dlatego przestałam.:-( Wolę mieć teraz syfy,jakoś to przeżyję.:-) A syfy w końcu znikną!!! :-) :-) :-) ;-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach