Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buntowniczka bez wyboru

Do wszystkich mamusiek zastanawiających sie nad imieniem

Polecane posty

Gość asiol
a mój mąż uparł sie na Tytusa, no i co ja mam z tym zrobić, może jak juz zajdę to będzie druga dziewczynka :)

Gość kangurekxl
A moje ulubione imiona to Nadia, Natasza i Agnieszka Nienawidzę za to imienia Andżelika-okropne! Mam psa o imieniu Kacper-więc to imię odpada dla chłopca Nie lubię też imienia Sabina-może dlatego że kojarzy mi się z jedną b.grubą dziewczyną

Gość matka1
Moje imie zawsze wydawało mi sie okropne,jakies taki meskie i wogole! Tak samo Krzysztofa-beznadzieja,ale Krzyska całkiem inaczej brzmi! Strasznie podobaja mi sie imiona: Iwa,Martynka, Marysia, Emilka, Małgosia-nie Małgorzata! Meskie:Igor,Fabian,Hubert. Nie cierpie jak słysze mame,ktora wola swoje dziecko:"Brajanku,Kewinku,Wanesko,Szantal(ostatnio słyszałam)!!!

a mi sie podoba Livia, Nadia, Ada, Lilianna, Lena, Alicja, Nelly, ale polska- Nela-jakos nie brzmi juz tak fajnie. Poza tym ladne wg mnie są także: Igor, Filip, Szczepan, Daniel, Paweł.. :)

Gość Zosiaczek
Od Wanesek, Kewinków, Livii (kojarzy mi się z Lavią, psem Wiśniewskiego bleah bleah bleah :/) to ja już wolę być oklepaną Kasią albo Aleksandrą (nie mówię, ze to brzydkie imiona, chociaż od Aleksandry wolę Olgę zdecydowanie :]). A tacy Kewin, Łiliam i Kris na pewno woleliby być Tytusem, Romkiem i Atomkiem :]

Gość tee zosiaczek
Moze bys wziela pod uwage ze ludzie z calego swiata tu pisza... czy mozg zbyt maly

wpiszę się tutaj z sentymentu:) właśnie tak z ciekawości otwieram ten temat, a to topic stary, że hej;) ma ponad rok, a ja się wpisałam na pierwszej stronie będąc w 4 m-cu ciąży🌻 mając dylematy dotyczące imion - byłam wtedy jeszcze "pomarańczowa";). Teraz mam ślicznego i kochanego 8 miesięcznego synka, który dostał imię Maksymilian (czyli tak jak planowaliśmy) - dzięki temu problemy jakie mieliśmy z imieniem żeńskim same się uregulowały;) Następne kiedyś jak będzie chłopiec to raczej Mateusz, a dziewczynka chyba Weronika, choć mogą mi się gusta zmienić za 2-3 lata:) pozdrawiam wszystkie obecne ciężarne 🌻:)

I zapomniałam z żeńskich podoba mi się również Liliana:) Justyna nadal bardzo mi się podoba jednak odpada w moim przypadku - nie pasuje zupełnie do nazwiska... a szkoda.

Gość Tosia Antonina

Gość słoneczko27
A ja mam synka Mateuszka (zdrobniale Mati ,Matuś), teraz prawdopodobnie bedzie córcia i będzie miała na imię Martynka, nie wiem tylko jak na drugie , synek na drugie ma Adam , dla córci nie mam pomysłu:) Poza tym podobaja mi sie Kacper Jakub Mikołaj Wiktor Anielka Emilka Agnieszka Justynka nie podoba mi sie Diana i Maksymilian bo mam znajomych którzy tak nazwali swoje psy:) Sorki ale takie mam skojarzenia z tymi imionami

Gość Żaklina
A ja mam na imię Żaklina i bardzo mi się podoba to imię:D Ni zamieniłabym je na żadne inne Podobają mi się tez imiona Nicola, Paulina, Michał i Adrian

Gość pyza77
My daliśmy córeczce na imię Anika. Jeśli kiedys będzie druga to chyba Milena lub Maja, a chlopec Miłosz (mnie sie tez podoba Mikolaj, ale ostatnio mocno oklepany), Jasiek, Janosz- ale Mezowi nie

Gość a mój chłopak ma naimię...

Gość a mój chłopak ma naimię...
ORIAN prawda ze sliczne imionko:) takie niepowtarzalne:)

Gość Werka xD
hehe, drogie panie !! Mam 13 lat ;P (serio) i sobie weszłam na to forum poczytać ;D Mi sie podoba takie fajne, męskie imię... Mauro ;D Śliczne, prawda ?? Mój chłopak tak ma na imię ;P A takie dla dziewczynki to Carmen ;D Sweet też jest ;P

Gość też Żaklina
heh.. JA tez mam na imie Zaklina. Moze dlatego podobaja mi sie tylko i wyłącznie tradycyjne imiona ;] Odrzucają mnie Żanety, Nicole, Paule, Amandy. Swojemu dziecku dam na imie np. Hania, Magda czy Ewa. A dla chłopaca? Marcin, Michał, Dawid ;]

Moja kruszynka to na 99% dziewczynka - będzie nazywać się Łucja. Gdyby jednak Lusia zrobiła nam niespodziankę i okazała się chłopcem, to najprawdopodobniej dalibyśmy mu na imię Filip :) Choć szczerze mówiąc, na 100% przekonana nie jestem :) Coś na pewno z mężem uradzimy :)

Gość Crazy_Didi
hejka Z imionami to różniasto jest i to nawet bardzo Ja mam na imię Werediana Moja Mamusia Donatella a córci jednej nadaliśmy imię Izabela a druga ma na imię Dafne . Lubuję sie w nietypowych imionkach :-)

Hejka!! moje ulubione imiona to: dla chłopca: Fabian(pierwsze imię mojego synka) Nikodem(drugie imię mojego synka) Marcin Sebastian Olivier Krystian A dla dziewczynek: Nicola (gdyby syn był córka:P) Liliana(2 imię gdyby syn był córka:P) Hania Sonia Antonina-Tosia