Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ANECZKA.24

DIETA CAMBRIDGE

Polecane posty

Go艣膰 Anna28
Olamonola!Trzymaj sie i to mocno,nie ma osoby,ktora nie schudlaby na tej diecie,przynajmniej ja sie nie doszukalam takiej.Lekarka powiedziala mi,ze pierwszy tydzien to schodzi woda,nastepny to tluszcz,wiec kto ma wygrac?Ty czy tluszcz? :P Nie poddamy sie :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Olamonola
Witam wszystkie walcz膮ce z wag膮 dziewczyny! Chcia艂am tylko zameldowa膰, 偶e w艂a艣nie mija 8 dzie艅 diety i 偶e jestem bardzo dzielna! :)) Ani razu si臋 nie z艂ama艂am (choc c贸rka w艂a艣nie siedzi obok i wcina chipsy o smaku zielonej cebulki:)). A jestem 2,5 kg l偶ejsza i juz poma艂au wchodz臋 w rzeczy kt贸re by艂y mi ciasne!! :) Aniu, aTy jak??? Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za nas wszystkie, bo jeszcze d艂uga droga przed nami, ale warto :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna28
W srode minie drugi tydzien, schudlam 5 kg :) Ale juz jestem zadowolona bo juz nie musze tak strasznie maskowac moich walkow bo czesc znikla :D Zostal mi jeszcze ponad tydzien , jestem dzielna bo warto!

Udost臋pnij ten post

Witam zaczynam we srod臋. Jestem konsultantka to mam troche taniej ale zawsze rzucam sie po tej diecie na jedzenie jak g艂upia i kg wracaj膮 wkilka dni. jednak nie mam wyj艣cia, jeszcze ten jeden raz spr贸buj臋, jade za nieca艂e 3 tyg. nad morze a nie mam w czym chodzi膰. Uty艂am 4 kg w 2 tygodnie, a w sumie od listopada 9. Chocia偶 5 musz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna28
Dzis zakonczylam diete.Moja wyjsciowa waga to 73 kg.,po trzech tyg. mam 65.5!!!!!Jestem szczesliwa,ale modle sie ,zebym nie zucila sie na jedzenie bo czasem kusi mnie,ze hej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olamonola
Witajcie dziewczynki! Ja dzisiaj zako艅czy艂am 艣cis艂膮 diet臋. Schud艂am 7 kg :)) Chcia艂abym jeszcze z 5, wtedy by艂oby ju偶 poprostu fantastycznie!! Dlatego, szczerze m贸wi膮c troche sie boj臋, co najlepiej je艣膰 przynajmniej w ci膮gu tego pierwszego tygodnia po diecie??? Aniu, a jak Tw贸j pierwszy dzie艅 po diecie?? Czytam w艂asnie 偶e tez by艂a艣 bardzo dzielna! :))) GRATULUJE!!! Pozdrawiam wszystkich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna28
Moj pierwy dzien to wlasciwie tez dieta,jak i pozostale dni :( Jest o tyle gorzej,ze bardziej kusi niby to normalne jedzenie :( ale staram sie wytrwac.Na sniadanie jogurt naturalny i kawa z mlekiem,obiad duszone warzywa,kawa z mlekiem.Potem jogurt naturalny i to wszystko :( Co dzien cos nowego ale bardzo dietetycznego.A jak Twoje pierwsze dni Olamonola?Gratuluje Tobie rowniez wyrwalosci :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olamonola
No tak, w艂a艣ciwie dzie艅 po diecie to tez dieta ;/ Ja dzisiaj zjad艂am jedn膮 zupke i przez reszt臋 dnia zastanawia艂am si臋 co moge zje艣膰 i w ko艅cu wymysli艂am wieczorem plasterek szynki :) Jutro do pracy wezme p贸艂 jajka i troszke szyneczki,a w sobot臋 ugotuje sobie warzywa na parze. Bardzo chcia艂bym jeszcze schudn膮膰 bo 22 czerwca wyje偶d偶am nad morze. ... ;) Buziaczki :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna28
To widze,ze trzymasz fason zywieniowy.Jak dalej tak pociagniesz to schudniesz bo na taka ilosc spozywanych kal. dziennie nie sposob chyna nie schudnac?A nad jakie morze jedziesz?Polskie?Ja dzis rano wazylam 64.7 mimo iz proszkow juz nie pije ale bardzo ograniczam jedzenie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 straszny b艂膮d
Robicie b艂膮d. Konsultanci nie powiedzieli wam jak wyj艣膰 z diety? Powinno si臋 po 艣cis艂ej przej艣c na mieszan膮je艣膰 2 posi艂ki Czambridge i 1 sw贸j potem 1 Cambridge i 2 swoje - lub wi臋cej malutkich zalezy czy ktos woli 3 posi艂ki dziennie czy 5. wtedy nie b臋dzie jojo. w innym wypadku w ponad 90% waga wraca szybko.normalne jedzenie tak kusi:( ja 2 razy przyty艂am po diecie a teraz jestem po 艣cis艂ej 2 tygodnie potem 2 tygodnie mieszanej a teraz ca艂y czas jem na sniadanie koktajl lub batona a potem warzywa,jajka jogurt naturalny i w sumie schud艂am 10 kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olamonola
Witam! W艂a艣nie pije nap贸j truskawkowy z mlekiem 0% :/, bo oczywi艣cie 偶e konsultantka powiedzia艂a mi jak wyj艣膰 z diety. Wczoraj nawet do mnie dzwoni艂a z pyaniem jak sie czuje po zako艅czeniu diety 艣cis艂ej (by艂am bardzo mile zaskoczona). Zdaje sobie te偶 spraw臋 z efektu jojo i wiem 偶e wynika on tylko i wy艂acznie z tego 偶e po diecie wyg艂odniali ludzie rzucaja si臋 na jedzenie a potem zapominaj膮 偶e utyli z tego 偶e za duzo jedli i poprostu za du偶o jedz膮. Aniu, jade na wczasy do Jastrz臋biej G贸ry :)), b臋d臋 du偶o chodzi膰 i absolutnie nie b臋e je艣膰 s艂dyczy (偶adne lody itp), chleba i ziemniak贸w, 偶eby nie przekroczy膰 1000 kalorii. Wi臋c, mam nadzieje nie uty膰 a nawet jeszcze schudn膮膰 ;) Trzymaj kciuki i pisz co u Ciebie :) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna28
Ja staram sie trzymac :( chociaz kusi i to bardzo!Wtedy mysle o tym jak dobrze czuje sie w mniejszych ubraniach :D Jastrzebia to piekna miejscowosc,mieszkam nad morzem ale w gdyni:) Bywam tam,wiec polecam.Oby pogoda Tobie dopisywala przy zarzywaniu morskich kapieli ;) a w razie malych waleczkow to nie przejmuj sie,nad morzem plywa sporo "wielorybow" i nikt nie zwraca na to najmniejszej uwagi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna28
Minelo juz troche czasu i trzymam jakos fason :) Zdaza sie,ze dwa kilo przybedzie ale wtedy "oszczednie" odzywiam sie i jest ok.Ta dieta jest dla mnie rewelacyjna i pewnie jeszcze do niej wroce,zapewne po swietach ;P Powodzenia wszystkim zaczynajacym i to prawda,ze dieta to pikus a po diecia to prawdziwa dieta ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olamonola
Witam serdecznie! D艂ugo mnie tutaj nie bylo, ale wiecie wakacje..... :) Chcia艂am jednak tak jak Ania, pochwali膰 si臋 tym 偶e, jestem dzielna i trzymam wag臋!! Dzi臋ki diecie uda艂o mi sie zrzuci膰 10 kg, powinnam jeszcze ze 3 ale my艣l臋 偶e fakt 偶e nie przyty艂am przez wakacje jest i tak sukcesem! :) A w艂a艣ciwie utrzymanie wagi polega teraz na tym 偶eby nie je艣膰 bezmy艣lnie, nie objadac sie s艂odyczami i nie je艣膰 wieczorem. Dlatego polecam wszystkim kt贸rzy chc膮 zrzuci膰 zb臋dne kilogramy, bo dita jest szybka i skuteczna :) Pozdrawiam wszytkich!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eweliszka
hejka pierwszy dzien diety mam za soba czyli jeszcze tylko 20 nie jest tak zle po ciezkim tygodniu pracy jestem tak zmeczona ze nawet jesc mi sie nie chce nie wiem co o tym myslec wierze ze wytrwam a dla was ktory dzien byl najgorszy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna28
Hej eweliszka:) Dla mnie najgorszy by艂 pierwszy tydzie艅.Dopiero wtedy zobaczy艂am pierwsze efekty i ju偶 g艂贸d mi przeszed艂 :) Powodzonka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eweliszka
dziekuje aniu za wsparcie wiesz dzis bede zaczynala 4 dzien jakos nie znosze tej diety tak ciezko nie wiem co sie dzieje ale jakos tak dziwnie i tak bardzo sie staram az mi sie sni ze cos jem i mam potem takie wyrzuty sumienia we snie oj nie wiem jak to bedzie czasem cos napisze na forum Aniu myslalam ze uz cie nie ma na tym forum ostatni wpis widzialam z 2005 ale to milo ze napisalas ciekawi mnie jak twoja linia po takim czasie czy cos sie zmienilo? buziaki i pozdrowienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eweliszka
ups troszke przesadzilam z tym rokiem ale nie gniewaj sie rano jest i ja jeszcze taka wczorajsza po koktajlu kakaowym pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eweliszka
hej wlasnie koncze 4 dzien mam czkawke o zjedzenia zupy rosol z grzybami i nie wiem jak temu zaradzic nie pomaga doslownie nic help

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eweliszka
hejka juz 4 dzien jestem na tej diecie i cos tak od srodka mnie kusi zeby cos zjesc i ze nic sie nie stanie ale nie musze byc silna czkawke mam caly dzien nie wiem czy to od tych zupek czy ktos mysli o mnie nie wiem jak to jest tak bardzo sie boje ze nie dam rady bo mam takie glupie sny ze jem cos po kryjomu a tak ogolnie to jest ok nie jestem wcale az tak straszliwie glodna moze bo na 2 tyg przed zaczelam diete 1000 kcal nie wiem sama trzymajcie kciuki jutro 5 dzien buziaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eweliszka
hej dziewczeta to juz moj 6 dzien i musze przyznac ze nie jest tak zle chce miec ladna figure na brata wesele w czerwcu ma ale ja chcialam tak dluzej bo jesli zmienie te nawyki po diecie cambridge to potem juz bede tylko utrzymywac moja wage nie wazylam sie ale chudne czuje mowia mi ludzie i staram sie nie myslec co zjem po diecie tylko jaki koktajl jutro a tak poza tym co sie teraz daje na wesele chyba pieniadze najlepiej ale ile dla brata? Aniu nie odpisujesz a wyczytalam ze czasem przybywa ci 2 kg i wtedy oszczednie czyli zrzucaszte 2 caly czas czy jak? trzymasz jeszcze linie ?

Udost臋pnij ten post

Jestem dzisiaj dziesi膮ty dzie艅 na Cambridge. Jest to pierwsza dieta na kt贸rej tyle wytrzyma艂am i wcale nie jest mi ci臋偶ko :) Wierz臋, 偶e uda mi si臋 wreszcie wygl膮da膰 tak jak chc臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eweliszka
oj malutka na pewno ci sie uda ja wierze ja dzis mam 8 dzien nie jest tak zle jak by sie wydawalo wczesniej prawda ?oj najwazniejsze zeby potem zastosowac sie rowniez do tych wszystkich zalecen trzymaj sie cieplutko

Udost臋pnij ten post

Nadal si臋 nie podda艂am, jestem z siebie dumna! Mija mi 12sty dzie艅 i widz臋 ju偶 pierwsze efekty w postaci lu藕niejszych spodni :) Oby tak dalej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna28
Hej eweliszka!Jak Tobie idzie?Wytrzyma艂a艣 t膮 wstrzemi臋藕liwo艣膰 偶ywieniow膮 ?Moja waga posz艂a minimalnie w g贸r臋 ale spokojnie:)Kilka dni drako艅skiej diety i b臋dzie dobrze :) Pozdrawiam Ci臋:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eweliszka
oj Aniu w piatek poleglam zaczelam jesc jak glupia a potem zmuszac sie do wymiotow wyrzuty sumienia napisalam do mojej konsultantki i nie odpisala mi nic tak jak by jej to nie obchodzilo nie pomogla mi tym wiec wczoraj znowu sie obrzeralam jedzenie mi nie smakowalo brzuch mnie bolal a ja jadlam dalej i jeszcze wypilam 2 lampki wina czerwonego i z bolacym brzuchem jakiego nigdy nie mialam poszlam spac chcialam sie zmusic do wymiotow ale nie dalam rady dzis nowy dzien poczulam sile na nowo taka moc jak na poczatku wiesz schudlam 5.5 kg a dzis weszlam na wage i 1,2 wrocilo ale nie martwi mnie to bo na nowo mam sile plywalam 1.5 godziny i 25 min spedzilam w saunie stracilam 0.7 przykro mi bylo bo nie mialam z kim nawet porozmawiac ty nie odpisywalas moja konsultantka tez a chlopak namawial mnie do jedzenia a tak niewinnie sie zaczelo od jablka ale mam ta sile na nowo teraz zastosuje mieszana a potem 1000 kcal bo co mam robic konsultantka mi odpisala po 3 dniach ze rece jej opadly i szkoda mojego czasu i zdrowia jak tak wogule mozna napisac? czujesz to rozumiem co zrobilam napewno nie oczekiwalam pochwal ale jakiegos pierdolonego wsparcia ze dam rade zeby sie otrzasnac i zaczac od nowa ze wiesz a nie poprostu wszystko stracone mam teraz w planach zaczac cwiczyc plywam a to podobno dobre na wszystko bede codziennie a tak wogule to w zeszlym roku schudlam 20 kg na diecie 1000 kcal sama sobie ulozylam po jestem po zasadach zywienia wiec znam sie na dietetyce i kilo nie wrocily 3 tylko a ja potem chcialam wiecej schudnac i szybciej bo wczesniej to w 4 m-ce wazylam 83,5 potem 63 64 i 67od lutego tego r juz tak 65.5 i nie moglam zrzucic wiecej to zrobilam zobaczymy nie zaluje widzisz jak to dobrze ze sie odezwalas mialam sie komu wygadac i tak milepiej od razu pozdrawiam jak chcesz to tez mozesz mnie skrytykowac jak ona buziaczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eweliszka
a mial ktos z was taka chwile zalamania przytrafilo sie komus z was szybsze skonczenie diety cambridge?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna28
Hej eweliszka!Luzik,ja mam dola i sukcesywnie zazeram go,brzych i nie tylko mi peka.Jednak nie przejmuje sie bo daje sobie przytyc pare kilo bo wiem,ze i tak to zrzuce jak sie upre(zwlaszcza jak ubrania zaczynaja opinac)Ja z wymiotami tez probowalam ale zrezygnowalam bo to jak dla mnie zbyt duzy wysilek:) Po diecie wazylam 61.7 a teraz mam 65 i znajac mnie i ilosc slodyczy w szafce to jeszcze ze dwa kilo dozuce.Potem mam plana przed swietami schudnac aby potem moc znowu odrobine przytyc ;) Daj sobie na luz bo nie warto sie tak katowac.Pokazalas,ze masz silna wole i jak chcesz to potrafisz zrzucic,wiec nie przejmuj sie niczym.Ja ide po nastepna tabliczke czekolady,hahahahaha.Pozdrowionka.

Udost臋pnij ten post