Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinaa

WEJDŹCIE DROGIE MAMY

Polecane posty

Gość malinaa

chciałabym się dowiedzieć jakie są objawy ciąży w pierwszych dwóch miesiącach?czy może być tak ze nie bedzie zadnych objawów a miesiaczka bedzie wystepowała nawet dwókrotnie? nie jestem w ciazy..bo to raczej niemozwlie..napewno niemozliwe..ale prosze o szybką odpowiedź was mam..które jestescie jush doswiadczone i napewno znacie odpowiedz na moje pytanie.odp!!

Gość awe
wejdź sobie na www.google.com, a potem wpisz hasło "objawy ciąży' i wszytsko tam znajdziesz. Powodzenia!

Gość kayka
mi i koleżance chcialo się ciągle siusiu i spać :))) czasami ma się mdłości. Piersi tez chyba troszkę rosną ale już nie pamiętam :)

Gość jala
napisze ci jak bylou mnie jesc i spac przezpierwszy miesiac nic innegonie robilam serio rano wstawalam zjadlam umylam sie i takie tam i szlam spac po 3 godzinach budzilam sie jadlam iszlamspac i takw kolko przeszkadzaly mi zapachy jedzenia no i zaczelam jesc chipsy serowe pozdrawiam

Gość asiek78
też mogę tylko powiedzieć jak było u mnie bo ekspertem nie jestem;):P mnie zaczął pobolewać delikatnie brzusio. podobnie jak przy okresie tylko lżej, dostałam nawet plamienia, które wyglądały podobnie jak miesiączka (co mnie zmartwiło bo pomyślałam, że sie nie udało), zaczęły mnie boleć również piersi. Aaa i zaczęło mnie "kuć" w pachwinach np. jak za szybko wstałam itp. to wiązadła sie rozszerzają;) Przy tym wszyskim chodziłam wciąż zmęczona i senna tak bardzo, że również po wstaniu porannym koło południa musiałam zdrzęmnoć się znowu:D na początku jadłam normalnie, ale później odrzuciło mnie od wielu pokarmów, szczególnie pieczonych i o intensywnym zapachu.