Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagatelka

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie?*

Polecane posty

Czesc Kochani ❤️ No, widze, ze chudniecie w oczach ;) Fajnie, ze macie tyle samozaparcia... Ja od jakiegos czasu mysle o SBD, ale ostanio bedac w ksiegarni nie znalazlam tej ksiazki, ale tylko ksiazke z przepisami na bazie ksiazki pierwotnej (chyba tak to jakos bylo... :0 ) Marzenusia - dzieki za sliczne zimowe zdjecia :) Piwonia - dzieki za sliczne zimowe zdjecia :) ... ja ostanio w ogole jakos nie mam weny do robienia zdjec i nawet z naszego ostanioego wyjazdu do Philadelphii mam az jedno :D simona - fajnie, ze w koncu jestes w domciu :) dobrze by bylo znalezc jakies wyjscie z tej Twojej beznadziei, ale to by musialo byc cos raczej drastycznego ... a Twoje ostanie wpisy swiadcza o tym, ze masz juz tym wszystkim kompletnie rozklekotane nerwy ... Margot - ja znowu wczoraj zrobilam ziemniaczki a la czosnek i az na ten moment moj wyciskacz do czosnku doznal zgonu :D bede musiala sie zaopatrzyc w nowy :0 a dodalam wczoraj jeszcze troche pozostalego tluszczu z pieczonego kurczaka, toz to dopiero byla rozkosz podniebienia ... i idz tu na SBD ;) Jay - oj biedaczysko :( te pozegnania ... nie wiele to pomoze, ale my Cie w smutku utulimy :) kokus - to teraz my bedziemy za Ceibie musialy trzymac kciuki ;) coby praca sie odnawiala jeszcze wiecej razy po marcu :) Bo jakby cos nie wypalilo, to znowu bedziesz musial sie napodrozowac ;) kasiuga - zdrowiej na ciele i na sercu ... nic na sile - jak Wam ma byc razem dobrze, to bedzie dobrze i bez slubu, zas jesli problemy sa, to i slub ich nie rozwiaze ... badz dobrej myslI :) franci - Twoj tesciu to prostak?? No wiesz, wstydzil by sie >> :D A Tu jak sobie radzisz? dzieki za pozdrowionka (wielokrotne) Fakt, ze haneczka nam umknela niczym sen zloty :( a byla badz co badz weteranka, bo od 1 stony ... Esja - to super, ze wszystko z Twoja siastra juz na dobrej drodze :) A Emilka sama bym sobie teeraz na podniesienie humoru obejzala, lecz nie wypada ... jestem w pracy ;) Ta piosenka Tracy Chapman totez jedna z moich przebojow wszechczasow... Squirley - czy moglabym Cie prosic, o ta stronke, o torej niedawno wspominalas z przepisami SBD? Ja sie troche przymierzam, na razize nie wiem z ktorej strony najlepiej to-to podejsc, wiec zaczne od poczytania czegos malo skomplikowanego i w pigulce ;) Cyngus - witaj i widze ze pomalu zaczynasz sie w nas orientowac ... ale ja nie z CHicago ;) Amber - wiedzialm, ze schudlas, ale az 31 funtow !!! Jestes niesamowita :) Mi y sie przydalo odciac tak z 10 funtow opon tluszcu na tluszczowym brzuchu ;) Idzieki za linki odnosnie SBD :) Ewulek - wiem co to za bol bez kompa w domu, ja co prawda mam, ale on juz jest do niczego nie zdolny, wiec nawet don nie podchodze :( odsylam buziaki :) a jakie to pyszne herbatki nabylas?? KaHa - no to wytrwalosci :) i wspolczucie odnosnie pani X :0 DarkElf - no to juz dzis Ci zycze prezentow jak marzenie i spelnienia marzen :) A taka jeszcze refeksja odnosnie schudniecia, to faktycznie najlepiej dziala swieze zakochanie :D U mnie to juz bedzie 5 lat... 5 lat tycia :D :D Ale wtedy to schudlam musi z 5 kilo ... Tak, to bylo swieze zakochanie z dreszczekiem emocji typu \"co z tego wyjdzie\" ... i tym nostalgicznym akcentem zakoncze moj dzisiejszy wpis, zyczac sobie i tym co chca schudnac schudniecia ... :)

Czesc Kochani ❤️ No, widze, ze chudniecie w oczach ;) Fajnie, ze macie tyle samozaparcia... Ja od jakiegos czasu mysle o SBD, ale ostanio bedac w ksiegarni nie znalazlam tej ksiazki, ale tylko ksiazke z przepisami na bazie ksiazki pierwotnej (chyba tak to jakos bylo... :0 ) Marzenusia - dzieki za sliczne zimowe zdjecia :) Piwonia - dzieki za sliczne zimowe zdjecia :) ... ja ostanio w ogole jakos nie mam weny do robienia zdjec i nawet z naszego ostanioego wyjazdu do Philadelphii mam az jedno :D simona - fajnie, ze w koncu jestes w domciu :) dobrze by bylo znalezc jakies wyjscie z tej Twojej beznadziei, ale to by musialo byc cos raczej drastycznego ... a Twoje ostanie wpisy swiadcza o tym, ze masz juz tym wszystkim kompletnie rozklekotane nerwy ... Margot - ja znowu wczoraj zrobilam ziemniaczki a la czosnek i az na ten moment moj wyciskacz do czosnku doznal zgonu :D bede musiala sie zaopatrzyc w nowy :0 a dodalam wczoraj jeszcze troche pozostalego tluszczu z pieczonego kurczaka, toz to dopiero byla rozkosz podniebienia ... i idz tu na SBD ;) Jay - oj biedaczysko :( te pozegnania ... nie wiele to pomoze, ale my Cie w smutku utulimy :) kokus - to teraz my bedziemy za Ceibie musialy trzymac kciuki ;) coby praca sie odnawiala jeszcze wiecej razy po marcu :) Bo jakby cos nie wypalilo, to znowu bedziesz musial sie napodrozowac ;) kasiuga - zdrowiej na ciele i na sercu ... nic na sile - jak Wam ma byc razem dobrze, to bedzie dobrze i bez slubu, zas jesli problemy sa, to i slub ich nie rozwiaze ... badz dobrej myslI :) franci - Twoj tesciu to prostak?? No wiesz, wstydzil by sie >> :D A Tu jak sobie radzisz? dzieki za pozdrowionka (wielokrotne) Fakt, ze haneczka nam umknela niczym sen zloty :( a byla badz co badz weteranka, bo od 1 stony ... Esja - to super, ze wszystko z Twoja siastra juz na dobrej drodze :) A Emilka sama bym sobie teeraz na podniesienie humoru obejzala, lecz nie wypada ... jestem w pracy ;) Ta piosenka Tracy Chapman totez jedna z moich przebojow wszechczasow... Squirley - czy moglabym Cie prosic, o ta stronke, o torej niedawno wspominalas z przepisami SBD? Ja sie troche przymierzam, na razize nie wiem z ktorej strony najlepiej to-to podejsc, wiec zaczne od poczytania czegos malo skomplikowanego i w pigulce ;) Cyngus - witaj i widze ze pomalu zaczynasz sie w nas orientowac ... ale ja nie z CHicago ;) Amber - wiedzialm, ze schudlas, ale az 31 funtow !!! Jestes niesamowita :) Mi y sie przydalo odciac tak z 10 funtow opon tluszcu na tluszczowym brzuchu ;) Idzieki za linki odnosnie SBD :) Ewulek - wiem co to za bol bez kompa w domu, ja co prawda mam, ale on juz jest do niczego nie zdolny, wiec nawet don nie podchodze :( odsylam buziaki :) a jakie to pyszne herbatki nabylas?? KaHa - no to wytrwalosci :) i wspolczucie odnosnie pani X :0 DarkElf - no to juz dzis Ci zycze prezentow jak marzenie i spelnienia marzen :) A taka jeszcze refeksja odnosnie schudniecia, to faktycznie najlepiej dziala swieze zakochanie :D U mnie to juz bedzie 5 lat... 5 lat tycia :D :D Ale wtedy to schudlam musi z 5 kilo ... Tak, to bylo swieze zakochanie z dreszczekiem emocji typu \"co z tego wyjdzie\" ... i tym nostalgicznym akcentem zakoncze moj dzisiejszy wpis, zyczac sobie i tym co chca schudnac schudniecia ... :)

Juz za chwileczke, juz za momencik Strona 300-tna zacznie sie krecic :D ... ale to nie dlatego wyslalam sie 2 razy Margot - jeszcze mi sie przypomnialo o Kodzie DaVinciego - ja co prawda nie czytalam ksiazki, ale ostanio obejzalam 2 filmy do tego tematu nawiazujace, gdzie wypowiadali sie rzeczoznawcy o tych roznych wszystkich tajemniczych sprawach ... a pamietasz jak Gadzina wspominala kiedys o tym kosciolku z dizblem itd? To wlasnie jest to samo miejsce, gdzie ojciec Saliere znalazl to tajemnicze \"cos\" ... No to pa na razie i pozdrawiam wszystkich :) :) :)

Kurcze, jak siedze tak w pracy, to mi sie bardziej chce jesc i myslec o jedzeniu niz normalnie ... Moze teraz mi sie uda, wiewioreczka mowi ruda ... (to cytat z bajki \"Mis na hustawce\" zna lub pamieta ktos moze??) ... strzelic w 300-tke ...

Czesc dziewczyny, Bagatelko, gratuluje otwarcia 300 strony.. Dzieki za mile slowa, ale naprawde nie przejmuje sie tak bardzo praca.. Podroze ksztalca przeciez, zeby tylko zdrowie bylo, to dam sobie rade.. Siostra z mezem przymierzaja sie do uruchomienia produkcji jakichs betonowych elementow wyposazenia wnetrz, podobno zaczyna byc cos takiego modne - zobacz strone elitecrete.com, lepiej sie zorientujesz o co chodzi bo po angielsku. Piwonia - fajne zdjecia, naprawde zimowe... a wiesz chyba jaka zima jest teraz w Polsce.. Dzis w wiadomosciach tytulem wspomnien pokazali zime sprzed trzech lat, kiedy zaspy sparalizowaly pol kraju. Amber - zajrzalem dzis na Twoj topik, widze ze masz tam chyba wszystkie dietowiczki z tego topiku.. Brawo, trzymam za was kciuki. Bosze, oj bosze, zeby moja zone ktos natchnal do zrzucenia kilku kilogramow - ja sie nie odwaze o tym jej wspomniec... Squirley - no pewnie ze sobie musze poradzic z takim budzetem, bo w nim zawarta jest tez moja placa... kasiuga - 🌼 Esja - pozniej poczytam bo siedze przy drugim kompie.. ale bardzo dziekuje.. malutka - dzieki za info, napewno ktos z tego skorzysta.. Margot - masz racje co do redakcji, im wiecej odwiedzajacych tym lepiej sprzedaja sie reklamy.. k-11 - aspartam w napojach jest obrzydliwy, po jednym kubku burczy mi w brzuchu.. itd.. KaHa - to okropne co piszesz o tej X, to mi przypomina jakis film... nie daj sie.. chyba wszyscy trzymamy kciuki za Ciebie.. to by bylo tyle na razie, pozdrawiam wszystkich..

Ten Skype to naprawde fajna rzecz :D Zamiast sie uczyc, spedzilam na nim piekna chwile :D I po polszku sobie pogadalam :D Bagatelko - oj te ziemniaczki to naprawde super rzecz! Chyba jutro je znowu zrobie :) Masz racje jak tu isc na SBD ;) Ja sie przymierzam, przygladalam te przepisy od Squirley, brzmia smacznie... nie powiem, ale... ale zawsze jest to ale! Na razie czekam na ksiazke :D A poki co zamierzam jesc to co lubie :) Poza tym do zgubienia nie mam w sumie wiele (jakies 3-4 kg, chociaz jak zgubie tylko 2 to tez bedzie dobrze), wiec nie powinno byc zle :) A jesli chodzi o \'Kod Leonardo da Vinci\', to musze stwierdzic, ze swiat jest naprawde maly :) Czytajac ksiazke na pewno zajrze do zdjec jakie przyslala mi Gadzina... :) i gratuluje 300 wpisu :D kokus - dobrze to wszystko podsumowales... Pozdrawiam wszystkich [czesc)

Amber Amber!!!! I kazdy kto tam jeszcze to czyta! Na Food TV wlasnie leci ten program o dietach niskoweglowodanowych o ktorym kiedys wspomnialam, za chwile (po reklamie) bedzie segment o South Beach Diet i bedzie sie wypowiadal Dr. Agatston. Jak ktos to teraz czyta do pedzcie do TV i wlaczcie sobie. Przekonacie sie na wlasne oczy i posluchacie o prostych zasadach!!!! aha, u mnie jest godz. 17:26. czyli u pan w Chicago i w Minnesocie jest 16:26. C\'mon!!!

Witam wszystkich!!!! Czytam Was kochani kiedy tylko mam czas i energie na to. Niestety pisac jakos ostatnio sily nie mam. Moja glowe zaprzataja sprawy zupelnie inne. A w piatek okazalo sie, ze koncowy test w szkole mam w nadchodzacy czwartek a nie za tydzien!!!!!!! :O Kokus ratuj szamanie!!!! plis, plis. Juz od dzis sie zaczelam uczyc ale kiepsko mi to idzie, skoncentrowac sie nie moge. Na pewno dam z siebie wszstko ale twe kciuki sa wskazane :) Bawcie sie dobrze, widze ze atmosferka wraca do normalnej...Buziakow tysiace. Odezwe sie po tescie, bedzie troszke czasu. Dobrej nocy i milego wieczorka!! :) 3mcie sie cieplo!!!!! 🖐️

bylam dzis w pracy sprawdzic biurko no i faktycznie zawalone papierzyskami bleee, ale juz zdazylam troche z niego sprzatnac, w pn milion telefonow do wykonania no zaczynam szkole.. chyba sobei kupie jakas torbe na kolkach, bo mam potezne encyklopedyczne knigi do dzwigania;-( szkoda, ze moja waliza nie przezyla podrozy i zdecydowala sie rozpasc;-)

jay: witaj po przerwie!!! czy pogoda nie jest przecudowna? jest wlasnie tak od swiat! genialna sprawa! biegam wszedzie w lekkim sweterku... Co do torby na kolkach to ja juz taka nabylamw poprzednim semestrze! Goraco polecam! Aha, zanim zakupisz, to zastanow sie nas stylem...Te wygladajace jak aktowki sa bardziej stylowe, ale sie z lekka wyglada jakby sie wybieralo z podroz samolotem. Plecaki z kolkami i raczka sa bardzej casual, ale czesciej je widuje. W lecie mialam spotkanie z jadna babeczka recruiter z Grant Thornton i ona wlasnie miala taka aktowke na kolkach. Powiedziala mi, ze jest sasiedzi, starsi ludzie, od dluzszego czasu bylo przekonani, ze ona jest stewardessa i codziennie lata... hihihihi... joaska: witaj takze po przerwie!! jak twoje swieta minely? wyslij zdjecia jak jakies bedziesz miec.

300 stron! to wy sie juz wszystkie swietnie znacie?! Skad jestescie mile kobietki? Ja jestem Asia i mieszkam w Holandii

bagatelka: podaje ci linka do strony z informacjami na temat SBD. http://www.southbeach-diet-plan.com/recipecollection.html Przepisy sa wlasnie tu. Na gorze strony sa linki do roznych tematow. Ja sobie wszystkie te przepisy skopiowalam do Worda i wyedytowalam jako mini-ksiazke kucharska. Wysle ci to w mailu to sobie mozesz wydrukowac i trzymac w kuchni.

Gość tabela oto my
NOWYCH PROSIMY O DOPISYWANIE SIE AMBERANGELIC Arlington Hts, IL 1974 7,7 ANANKA Bufallo N.Y. 15 m-cy AKARA Amsterdam 1980 10 m-cy BARB okolice Chicago 1979 3 BAGATELKA Duluth, Minnesota, USA 1972 15'3'' BASTA Bradenton, FL ? 3 m-ce CAFEE Szwecja, Sztokholm 1977 10 m-cy DARK ELF Springfield, IL 1977 2 ESJA Islandia, Reykjavik, 1980, 4 lata EWULEK Schaumburg, IL 1978 4,5 FRANCI Mahopac, NY, 1982, od 10/2004 FUNKIA okolice Chicago, IL 1970 15 GODA Litwa 1960 od urodzenia IZZA Lutsen i Grand Marais/MN 1978 25 m-cy JAY Charleston, SC 1975 2 JOASKA Francja 1979 pol roku KOKUS Tarnobrzeg, PL 1963 wakacje K-11 * Kanada * 1969 14 KaHa Greenville, SC 1969 4 Kasiuga Stuttgart 1983 od marca 2003 KLARYSA Bruksela ? ? MAYENKA Toronto, Can 1981 1,3 MARGOT Francja 1980 2 lata z hakiem MASHA Austria 1972 3 lata MARZENUSIA Okolice Chicago, IL 1984 1,6 NANECZKA Niemcy, Monachium, Bawaria 1975 5 NIKA_AU Sydney 1973 16 lat PIWONIA Okolice Chicago, IL 1977 11 SIMONA CINAMONA Shreveport, La 1977 2 lata SQUIRLEY Tega Cay, SC 1978 3,5 TULIPAN Haga 1978 2,6 WARIATKAZWARIOWANA Luxemburg 1984 od 9.2003 *ZACZARUJ MNIE* Westfield, NJ 1974 2,5

czesc, Amberangel dzieki za zdjecia, moj maz zachwycony i nawet doszukal sie ze w tym oceanie to ON! Curves super jak narazie zabawa, poprostu 30 min ostrej gimnastyki, ale fajne polecam wszystkim bo kiedy przyjdziesz to zaczynasz, nie ze na konkretna godzine dzien itd. 3 razy w tygodniu poprostu jestes i juz. U mnie jest 8 urzadzen i 7 stepperow czyli cwiczysz w rytm muzyki i kiedy juz masz dosc nastepuje zmiana stanowiska. Zadnych powaznych zakwasow i kupa smiechu. Pania X odwiedzilam ja w pracy... tak zeby sobie popatrzec, co moj maz uznal za chec zmany pracy- prace zmienc chce ale.. na normala, z tym ze po stanowczym zaprzeczeniu pojechalam kupic sobie ciuchy i narzekalam ze zbraklo mi kasy na minikiur... Obiecal mi ze da mi pieniazki pod warunkiem ze nic sie za tym nie kryje.Nie zna mnie z Polski, poznal tu w fabryce i takie rzeczy go szokuja. Ach milo wspomniec wysokie obcasy, sukieneczki itd... a tu w tej Red necji... nic tylko szorty i koszulki. Postanowilam poprawe odchudzam sie i stroje i opalam a co! Mam mnostwo energi i checi i wiary ze sie uda zrzucic te 32 funty! Jutro biore dzieci na spacer do parku , taki maly marsz ok godzinki dobrze mi zrobi. Pozdrawiam z cieplutkiej SC

Kaha: plan swietny!!! ja tez musze znalezc jakies dobre solarium w okolicy. Moje cielsko nie widzialo slonca od ponad 2 lat... Bylam tu w jednym solarium obok mnie zapytac o ceny,ale trzeba wykupic czlonkostwo zeby sie wogole oplacalo chodzic. Ach, dobre stare czasy w Krakowie i w Cedar Falls... Zadnych zobowiazan, kontraktow, taniutko... Chyba poszukam w ks. telefonicznej gdzie sa jakies salony...

kokus - faktycznie nie bylo by zonie milo jakbys jej wspomnial, ze ma kilka kg za duzo :( ona sama musi stwierdzic, ze czuje sie zle i czas na diete :) moj maz powiedzial mi kiedys, nawet jakbyc wazyla 300 funtow bylabys moja \"boginka\" i faktyczie, bo kiedys bylam wieksza i kochal mnnie taka, bez zadnych grymasow :) dla nie wtajemniczonych moj rekor w zrzucaniu wagi to 79 funtow :D chce ktos zdiecia zobaczyc ;) ??? amber - bylam wczoraj w kinie tam gdzie zazwyczaj, widzielismy \"White Noise\" - lo matko, cala noc sie balam, snily mi sie koszmary i takie tam, straszny film :( : ( :( obray z tego filmu beda mnie teraz przesladowac !!!!!! Pozdrawiam Wszystkich :)

piwonia: a widzialas The Grudge? To chyba najbardziej przerazajacy film jaki ja widzialam w calym moim zyciu. Dodam, ze wielu strasznych filmow nie widzialam bo jestem straszny tchorz...hihihi.. Amber: polecam ci Life Aquatic. Smieszne jak nie wiem co. Troche dziwne, w stylu Royal Tennenbaums. A czy ktos widzial moze Lemony Snicket\'s?? Aha, ja widzialam zdjecia Piwonii przed i po i moge zaswiadczyc, ze zmiana sie w niej dokonala niesamowita! Z kuleczki zmienila sie w pieknego labedzia! Podobnie zreszta jak Amberek. Mozecie obie byc insporacja dla innych!!!

Piwonia- naprawde taki strasznt ten film? to ja ide obejrzec uwielbiam straszne filmy:)Jak na razie najstraszniejszy jaki widzialam to The Ring. Squirley-The Grunge byl sredni pod wzgledem strasznosci jak dla mnie:)

Squirley ja uwielbiam Jim Carry takze bardzo mi sie podobal lemony sniket\'s:)bardzo fajny taki bajkowy:)

Amber:) to wklej tu tego maila jak chcesz...... ja pisze takie pierdoly do kwadratu,ze nic tylko sie smiac:P pozdrawiam serdecznie.

Elf - The ring jest jeszcze straszniejszy w takim razie !!!! wychodzi \"The Ring - two\" i zapowiada sie przerazajaco !!!!! mimo, ze takie filmy ogladam przez palce i wtulona w ramie meza to jednak nie moge sobie ich odpuscic :D Squirley - fakt schudlam ale do labedzia mi jeszcze kawal drogi hahahaha, ale dzieki bo to mile :)

Gość Cygnus
dopisuje sie!: AMBERANGELIC Arlington Hts, IL 1974 7,7 ANANKA Bufallo N.Y. 15 m-cy AKARA Amsterdam 1980 10 m-cy BARB okolice Chicago 1979 3 BAGATELKA Duluth, Minnesota, USA 1972 15'3'' BASTA Bradenton, FL ? 3 m-ce CAFEE Szwecja, Sztokholm 1977 10 m-cy DARK ELF Springfield, IL 1977 2 ESJA Islandia, Reykjavik, 1980, 4 lata EWULEK Schaumburg, IL 1978 4,5 FRANCI Mahopac, NY, 1982, od 10/2004 FUNKIA okolice Chicago, IL 1970 15 GODA Litwa 1960 od urodzenia IZZA Lutsen i Grand Marais/MN 1978 25 m-cy JAY Charleston, SC 1975 2 JOASKA Francja 1979 pol roku KOKUS Tarnobrzeg, PL 1963 wakacje K-11 * Kanada * 1969 14 KaHa Greenville, SC 1969 4 Kasiuga Stuttgart 1983 od marca 2003 KLARYSA Bruksela ? ? MAYENKA Toronto, Can 1981 1,3 MARGOT Francja 1980 2 lata z hakiem MASHA Austria 1972 3 lata MARZENUSIA Okolice Chicago, IL 1984 1,6 NANECZKA Niemcy, Monachium, Bawaria 1975 5 NIKA_AU Sydney 1973 16 lat PIWONIA Okolice Chicago, IL 1977 11 SIMONA CINAMONA Shreveport, La 1977 2 lata SQUIRLEY Tega Cay, SC 1978 3,5 TULIPAN Haga 1978 2,6 WARIATKAZWARIOWANA Luxemburg 1984 od 9.2003 *ZACZARUJ MNIE* Westfield, NJ 1974 2,5 CYGNUS Chicago, USA 1979 1,5

Gość iwetta
Mieszkam w Niemczech,w Köln juz od 15 lat,piekne miasta

elfik: ja sie na The Ring az tak bardzo nie balam jak na The Grudge. Chyba dlatego, ze mniej bylo momentow maksymalnego napiecia i obrzydlistw wyskakujacych zza rogu lub zza szafy... Ale Ring 2 juz wyglada dla mnie zbyt strasznie.. Chyba sie nie wybiore. Aha, a jaki ma tytlul ten film, chyba z H. Fordem... nie pamietam... gdzie on z mala coreczka wprowadza sie do wielkiego domu i ona zaczyna sie bawic z jakims demonem o imieniu Charlie? Pokazuja to w previews... Oczywiscie na to sie tez nie wybiore...hihihih... Ja podobnie jak Piwonia takie filmy ogladam przez palce i sciskam ramie mojego T... Po The Grudge az zaczal narzekac, ze go uszkodzilam...hihihi... Ja zawsze bylam mieczak jezeli vchodzi o takie rzeczy...

wiesz Amber, ja chyba wezme sie za ta SBD...Narazie zrobilam sobie 48 godzinna glodowke pijac tylko wode i soczek \"Hollywood Diet\". Fatalnie sie czuje bo chyba mam zapalenie zatok i rozwala mi glowe. Jakos tak niefortunnie trafilam z ta dieta kiedy mnie zlapaly zatoki. Nigdy nie mialam z nim problemow ale ostanio przemarzlam na dworze do kosci a juz bylam chora. Czy ktos zna jakies sposoby na zatoki?.......ja zaczelam od rana leki homeopatyczne ale nie wiem czy mi pomoga a antybiotykow nie chce. Squirley, wlasnie patrzalam na ten link z przepisami na SBD i chyba cos wykombinuje na jutro, a potem to chyba kupie ksiazke. Joaska, Fajnie ze znowu do nas zajrzalas, powodzenia z egzaminami. Koous, dzieki za zdjecie. Ale macie piekna choinke , no i pierwszy raz widze Z bliska Twoja zone, bo na wczesniejszych zdjeciach to tak z daleka no i jej ladnej buzi nie bylo widac. Dark Elf, ja kiedys lubialam horrory teraz tylko takie ktore maja jakas klase. Ring ogladalam przez internet juz dawno i pamietam ze niezle sie przestraszylam bo zobaczylismy pierwsza czesc z synem i trzeba bylo czekac na druga z jakas godzine (bo przez internet) W tym czasie obydwoje zasnelismy bo bylo juz bardzo pozno. Obudzil nas telefon ...nawet nie wiedzielismy ze juz bylo rano bo mialam okiennice zamkniete...a spalam z synem bo sie obydwoje balismy.......okazalo sie ze to juz bylo rano i mama do mnie dzwonila, a mysmy mysleli ze to czesc filmu :-D Piwonia , jakos nie moge sobie CIebie wyobrazic o 79 funtow wiekszej...moze dlatego ze znam Cie od niedawna i masz ladna figure, w takim razie gratulacje ze udaje Ci sie ta wage zachowac. Esja, dzieki za newsletter. Wiesz ze ja tez kiedys mialam Tybet na liscie? ale teraz zeszlam juz na ziemie i wykreslilam z listy. Koszulke z Free Tibet dalej nosze no i zawsze mamy co roku taki festival organizowany przez Tybetanczykow i jest bardzo ciekawie (chodze wtedy przez kilka miesiecy w ich \"freedom bracelet\" az sie sama przerwie. ..powodzenia moze Tobie sie uda !!!! Jesli chodzi o jezyki to ja z kolei uczylam sie koreanskiego, ale nie dalam rady przerobic alfabetu, wiec uczylam sie slowek i zdan fonetycznie. Jednak musze stwierdzic ze zdolnosci jezykowych nie mam :-( Dla wszystkich milej niedzieli 🌻

K11- to niezle tak zasnac miedzy 1 a 2 czescia takiego filmu ,mozna sie po obudzeniu niezle przestraszyc,ja to zawsze mam koszmary po takich filmach:)Ja bym nie mogla takiego filmu sama ogladac,chyba bym umarla ze strachu,pamietam w kinie na The Ring krzyknelam w kinie bo meza nie bylo(wyszedl do toalety). Piwonia- bylismy na tym filmie.Jak dla mnie extra(zawsze lubilam taka tematyke) siedzialam wcisnieta w fotel i sciskalam meza za reke,byly momenty naprawde straszliwe,ale ogolnie podobala mi sie tematyka filmu:)I byl interesujacy,trzymal mnie caly czas w napieciu.Strzal w dziesiatke na moje urodziny.Dzieki za polecenie.:) Squirley z h.Fordem hmmm nie widzialam ale zapowiada sie niezle:) Widzialam zapowiedz The Ring 2 juz bym chciala go obejrzec:)

a ja uwielbiam straszniste filmy, pierwszy Ring ogladalam po japonsku o 3 rano;-) amerykanska wersja juz nie wydala mi sie taka straszna.. The Grudge slabisty byl.. czekam na cos szarpiacego nerwy, a tu nic;-) mysle, ze mi sie jutro nerwy poszarpia na statystyce hihihih moj J. wlasnie gotuje obiad a ja juz tutaj umieram z glodu.. tylko, ze J. nie wpuszcza mnie do kuchni hihihih, bo jeszcze wszyskto nie gotowe, jak ja nie cierpie takiego czegos, bo tu moglabym, np w locie pomidora porwac;-) Squirley> jak znam siebie to nie kupie zadnych toreb z kolkami i bede Ciagac te knigi na grzbiecie az mi sie zrobia sliczne garby bo co tam jeden;-) ech, ide sprawdzic, czy mi sie uda chociaz tego pomidora ukrasc hihihi