Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eli

Jak zwiększyc prawdopodobieństwo zajścia w ciąże?

Polecane posty

Czy istanieją jakieś sposoby na zwiększenie prawdopodobieństwa zajścia w ciąże? Pomijam oczywiście fakt oczywisty współżycia w dni płodne , zwlaszcza w dzien owulacji. Ale może jakies pozycje? No nie wiem... Może znacie jakieś sposoby?

Gość MEG33
chyba strać się o tym nie myśleć i nie kochać się na "godziny " :) są testy owulacyjne które pozwalają przewidzieć owulację , można robić monitoring cyklu , brać wiesiołka lub inne specyfiki ale przede wszystkim nie myśleć bo to bardzo nie sprzyja staraniom , jak chcesz pogadać to zapraszamy na czy są w śród was kobitki które chcą zostać mamami :))

Gość ja21
Jeśli chodzi o sposoby to też jakis czas temu ich szukałam.No więc: kochać sie co drugi dzień po stosunku leżeć w spokoju 30 minut podnieść nogi do góry do ozycji świecy były jeszcze inne ale ich nie pamietam Wypróbowałam je wszystkie ....i niestety nic.Tak więc jesdynym sposobem jest poprostu wyluzować i przestać żyć od@ do@.To jest brdzo trudne bo jak sie chce dzidzie to cieżko o niej nie myśleć. Życzę ci powodzenia.....w końcu Ci sie uda!!!

Gość mrs
pieprze was wszystkich

Gość nie wypluwaj