draże korsarze 115 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie mogem. Musisz, mu tak unieść wargę jak koniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, Pył na wietrze napisał: XD Stały repertuar co niektórych z tego miejsca. Nie rozumiem co to ma znaczyć w ogóle.. Kur.. 5 lat macie czy jak? Upsss zapomniałam.. + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, KróliczekZły napisał: Też macie wrażenie, że Iskra jest znowu na granicy i zaraz jej odwali? Byle szybko póki jest promka na koldre z pierza i poduszki w hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Wlasnie. Ciebie też zaczepiał wypiwszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: 0dbyt Nudne jak hui w doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 7 godzin temu Iskra najpierw sie obraziła na pomidorki koktajlowe i awokado a teraz na emotikony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Odstaw wódę. W pracy? I weź już skończ z tym, bo zaraz przypomnę twoją ostatnią libację. Ja już się ciebie nie czepiam. Nawet okazywałem jakieś przejawy sympatii do twojej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 39 Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem. Skoncz bo gadasz o kotasach jak homoś jakiś. ZAPOMNIAŁAS, ŻE JEST PO CZĘŚCI HOMO, SKORO LECI NA FEMBOJÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: W pracy? I weź już skończ z tym, bo zaraz przypomnę twoją ostatnią libację. Ja już się ciebie nie czepiam. Nawet okazywałem jakieś przejawy sympatii do twojej osoby. Sympatia z Twoich ust brzmi niczym oksymoron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 7 godzin temu 🕳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: W pracy? I weź już skończ z tym, bo zaraz przypomnę twoją ostatnią libację. Ja już się ciebie nie czepiam. Nawet okazywałem jakieś przejawy sympatii do twojej osoby. Może niesłusznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: 🕳 Co ty masz za cpuna na awatarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Co ja wiem o życiu napisał: Tak, rzucił się do mnie prawie na pięści poszło. Chyba jeszcze nie widziałeś jak się rzucam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: 0dbyt Kisiel wam kupiłem będzie dobre szol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 64 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Może niesłusznie Atencjusz z atencjuszem nie dogada się, musi mieć naiwno ofiarę huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nudne jak hui w doopie lubisz to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 7 godzin temu Basen dmuchany po matcd biorę i lecicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ciebie też zaczepiał wypiwszy? Niezliczoną ilość razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Może niesłusznie A ty się nie wtryniaj, bo zaraz ciebie podsumuje. Paryska damo. La petite… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 64 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: lubisz to. Takie lubiom na ostro i wiecznie zle chodzo ale muszą cnotliwe udawać aż bokiem wychodzi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nudne jak hui w doopie To już nie po katolicku ale ostatnio lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 82 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Chyba jeszcze nie widziałeś jak się rzucam Człowieku ja ci pomóc próbuję, to chociaż siedź cicho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Może niesłusznie Tez tak myślę. Zdecydowanie za łatwo przychodzi jej nazywanie kogoś śmieciem i zaniki pamięci po 5 minutach. Później jakieś mętne tłumaczenie i robienie z siebie pokrzywdzonej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: A ty się nie wtryniaj, bo zaraz ciebie podsumuje. Paryska damo. La petite… już sie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Tez tak myślę. Zdecydowanie za łatwo przychodzi jej nazywanie kogoś śmieciem i zaniki pamięci po 5 minutach. Później jakieś mętne tłumaczenie i robienie z siebie pokrzywdzonej. Nie kazdy pije w pon rano wódkę w kiblu pkp trochę zrozumienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 7 godzin temu Też mogę pomóc mam pampersy i pieluchomajtki dla dorosłych rozmiar akurat malowany taki na chudego jak matka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Co ja wiem o życiu napisał: Człowieku ja ci pomóc próbuję, to chociaż siedź cicho. Nie ma takiej potrzeby. Uwierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: Nudne jak hui w doopie Iskra! Kiedy spowiedź? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Tez tak myślę. Zdecydowanie za łatwo przychodzi jej nazywanie kogoś śmieciem i zaniki pamięci po 5 minutach. Później jakieś mętne tłumaczenie i robienie z siebie pokrzywdzonej. Oczywiście, że tak. Jak również przejawiłam do ciebie nić sympatii podczas rozmowy o grzybach, to nazwałeś mnie niedzielną grzybiarą z którą nie ma sensu dyskutować. Tak było, więc nie rób teraz z siebie ofiary losu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach