Co ja wiem o życiu 81 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Już mam kogoś z kim się rozmawia 100× lepiej niż z tobą. I nie pije! Chciałam ci powiedzieć, że już mam kogoś lepszego Bo ja nie jestem kimś, kto będzie karmił twoje ego Jakoś tak to leciało co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 292 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: No kootasa Nie wiem. Skoncz bo gadasz o kotasach jak homoś jakiś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Vaffanculina napisał: Jak żyję nie widziałem niczego równie obrzydliwego jak wpis "małolata", a widziałem rozrywanych grantami ruskich na wojnie Ma styl zazdrosicisz i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 81 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Wiem że żartujesz, każdy tu piszę w takim udawanym poważnym tonie to ja też. Wybacz, męski brak domyślności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 595 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja też. To skończ zakładać te durne tematy. Małolata możesz ustawiać, albo nowego gacha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie wiem. Skoncz bo gadasz o kotasach jak homoś jakiś. Buduje mape 11-----17,2-----34 maloat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 235 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Co ja wiem o życiu napisał: Oj ta Elcia Widać to ten typ kobiet co są jak działa literackie. Piękne nie są wierne a wierne nie są piękne Tłumaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 292 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Co ja wiem o życiu napisał: Chciałam ci powiedzieć, że już mam kogoś lepszego Bo ja nie jestem kimś, kto będzie karmił twoje ego Jakoś tak to leciało co? Oh jak jest mi przykro Tak przykro, że aż wcale. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 81 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Tłumaczenia. Kłaniam się nisko wszystkim pięknym i wiernym i upraszam o wyjecie kija. Żartujemy sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 292 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Vaffanculina napisał: Jak żyję nie widziałem niczego równie obrzydliwego jak wpis "małolata", a widziałem rozrywanych grantami ruskich na wojnie Jak ci mało lata, to sobie rozbujaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 235 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Co ja wiem o życiu napisał: Kłaniam się nisko wszystkim pięknym i wiernym i upraszam o wyjecie kija. Żartujemy sobie Ale jak żartujesz, to rób to prawidłowo. Kumasz o co chodzi czy nadal nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 81 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ale jak żartujesz, to rób to prawidłowo. Kumasz o co chodzi czy nadal nie? Powinienem jeszcze przeprosić wszystkie brzydkie i niewierne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Co ja wiem o życiu napisał: Powinienem jeszcze przeprosić wszystkie brzydkie i niewierne? nie ma wiernych sa tylko brzydkie nieadorowane zartuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 81 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: nie ma wiernych sa tylko brzydkie nieadorowane zartuje Nie żartuj to drażliwy temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Co ja wiem o życiu napisał: Nie żartuj to drażliwy temat babie jak sie nudzi to wiadomo ze jej glupie pomysly przyjda do glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 292 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Co ja wiem o życiu napisał: Wybacz, męski brak domyślności. Wybaczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 235 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Co ja wiem o życiu napisał: Powinienem jeszcze przeprosić wszystkie brzydkie i niewierne? Nie tumanie, źle napisałeś cytat. To tłumaczenia dzieł literackich są piękne albo wierne a nie same dzieła literackie. Kapujesz czy nadal nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 106 Napisano 1 godzinę temu Co to za amant zza kamienicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 81 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie tumanie, źle napisałeś cytat. To tłumaczenia dzieł literackich są piękne albo wierne a nie same dzieła literackie. Kapujesz czy nadal nie? No tak, mój błąd. Ale przechlapane już mam, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 81 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, xDxDxDxD napisał: Wybaczam. Choć jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 235 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Co ja wiem o życiu napisał: No tak, mój błąd. Ale przechlapane już mam, co? Jak przestanie mnie napyerdalać w lędźwiach, to będę milusia 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 81 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Jak przestanie mnie napyerdalać w lędźwiach, to będę milusia 🥰 Spoko, nie spinam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 81 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, konie na ambonie napisał: babie jak sie nudzi to wiadomo ze jej glupie pomysly przyjda do glowy Zobacz co się stało z Lleżakiem z nudy i bezczynności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Co ja wiem o życiu napisał: Zobacz co się stało z Lleżakiem z nudy i bezczynności. wiadomo bylo ze zwariuje i bedzie tracil coraz bardziej kontakt z rzeczywistoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 12 Napisano 1 godzinę temu 40 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem. Skoncz bo gadasz o kotasach jak homoś jakiś. Biorę żele durex na kredyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach