xDxDxDxD 295 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ide spać, bo nudno Co pisales do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 8 godzin temu Taka mała podpowiedź.. Emotki (czyli emotikony lub emoji) na forum dyskusyjnym służą do wyrażania emocji, tonu i intencji wypowiedzi w sposób, którego często brakuje w samym tekście. To że walić będziecie stale te same emotki przy danym loginie, nie sprawi ani że będzie was więcej, ani że będziecie się czymś wyróżniać w tym sosiku toksycznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Co pisales do mnie? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 64 Napisano 8 godzin temu tutaj wielu cierpi na jakies dezadaptacyjne marzycielstwo i bool doopy potem jest jak nie urok to sraczka a przyjdzie wojna to bedzie plakac nad krzywo wyssrranym klockiem ze az powinno sie ich naprdalac na zapas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 8 godzin temu Iksde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 72 Napisano 8 godzin temu Też macie wrażenie, że Iskra jest znowu na granicy i zaraz jej odwali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Co pisales do mnie? W usuniętym temacie? Pewnie nic ważnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Też macie wrażenie, że Iskra jest znowu na granicy i zaraz jej odwali? Jak będziesz dolewać oliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Też macie wrażenie, że Iskra jest znowu na granicy i zaraz jej odwali? To chyba nowa szansa na malowanca tak ja pobudziła. Elcia out, iskra back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: XD Ty też adwokat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 72 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To chyba nowa szansa na malowanca tak ja pobudziła. Elcia out, iskra back To plus zazdrość, że Elka znowu znalazła fagasa forumowego kolejnego na zawołanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: To plus zazdrość, że Elka znowu znalazła fagasa forumowego kolejnego na zawołanie A to forumowy? przyznam ze nie czytałam aż tak dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To chyba nowa szansa na malowanca tak ja pobudziła. Elcia out, iskra back Ja mam cały czas priv z iskrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ja mam cały czas priv z iskrą Uuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 8 godzin temu Łuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 8 godzin temu Ktoś mi podpowie na jakim poziomie trzeba być aby dzwonić po atencję po raz enty do kogoś kim się gardzi, a kto ma tę osobę w doopie? Albo jaki poziom humoru trzeba reprezentować aby taki ktoś jak ja- godny pogardy, taką osobę bawił? Hue hue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ty też adwokat? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 8 godzin temu Teraz Elcia powinna wejść cała na biało i pokazac zęby idealne nowego gacha ze srorum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Ktoś mi podpowie na jakim poziomie trzeba być aby dzwonić po atencję po raz enty do kogoś kim się gardzi, a kto ma tę osobę w doopie? Albo jaki poziom humoru trzeba reprezentować aby taki ktoś jak ja- godny pogardy, taką osobę bawił? Hue hue Ja cie lubie nawet 🥲 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 82 Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, Pył na wietrze napisał: Bez emotek nie da się pisać? Same wyskakują? Czy brak inwencji że stale ta sama? Oczko oznacza, że nie piszemy tak bardzo serio, tylko tak żartobliwie z przymrużeniem oka. Podziękowałaś Malowanemu, że się za tobą wstawił, czy tylko się ciskać potrafisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Łuuuuuuuuuuuuuuuu La la la I love you baby.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Co ja wiem o życiu napisał: Oczko oznacza, że nie piszemy tak bardzo serio, tylko tak żartobliwie z przymrużeniem oka. Podziękowałaś Malowanemu, że się za tobą wstawił, czy tylko się ciskać potrafisz? No nie gadaj.. iksde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 72 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: A to forumowy? przyznam ze nie czytałam aż tak dokładnie A jakże Oczywiście, że forumowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 8 godzin temu 6 godzin temu, Malowany napisał: Serce ci oddałem, a ty zdradziłaś mnie z Bułgarem. 800+ ci dać chciałem, a ty zdradziłaś mnie z Bułgarem. 11 cm ci wysłać chciałem, a ty zdradziłaś mnie z Bułgarem. Cała noc płakałem, bo zdradziłaś mnie z Bułgarem Do pracy dziś nie wstałem, bo zdradziłaś mnie z Bułgarem. Tylko miesiąc się nie odzywałem, a ty w tym czasie zdradziłaś mnie z Bułgarem. Odstaw wódę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Teraz Elcia powinna wejść cała na biało i pokazac zęby idealne nowego gacha ze srorum Nie mogem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Odstaw wódę. Wlasnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 82 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: No nie gadaj.. iksde Tak, rzucił się do mnie prawie na pięści poszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 7 godzin temu 🦫🦫 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 72 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: Jak będziesz dolewać oliwy Ja tylko ostrzegam, że jak dostanie fazy, to potem znowu ją będą wszyscy pytać, czy ktoś jej nick ukradł Poza tym nie wiadomo, o co jej chodzi z tymi emotkami - czy ktoś jej broni wyszukiwać jakichś od czapy choinek, czy palm jak Madzia, wiadomo, że większość operuje paroma podstawowymi ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: XD 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach