Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajana

euthyrox co to za lek ?

Polecane posty

Gość gość
Witam, u mnie problemy z tarczycą zaczęły się 4 lata temu, kiedy podczas smarowania się kremem wyczułam na szyi guzek. Oczywiście jak najszybciej lekarz i badania, które miałam robione w szpitalu na oddziale wewnętrznym. Okazało się, ze mam wole guzowate i nadczynność. Po 4 miesiącach miałam podany jod radioaktywny. Do maja tego roku czułam się po nim bardzo dobrze. Od maja zaczęły się trudności ze snem, dziwne "kołatanie" serca, uczucie zimna, wypadanie włosów, nadmierna nerwowość. Zrobiłam sobie podstawowe badania i udałam się do endokrynologa, który stwierdził początki niedoczynności. Od ubiegłego piątku biorę Euthyrox 25 co drugi dzień pół tabletki. Czy to możliwe, że po tak małej dawce jestem strasznie śpiąca i ociężała? Do tego jestem cały czas poddenerwowana.

Gość neczkaa
Witam. Ja też mam problem z tarczycą. Niedoczynność. Dowiedziałam się w sumie w momencie rozpoczęcia starań o dzidziusia bo zaczęłam od podstawowych badań. Mam Pytanie. Biorę euthyrox ok. 1,5 miesiąca. Dokładnie 24.09.2015 dostałam okres. Niby skończył mi się 6.10.2015 (Tak, 13 dni), ale 08.10.2015 wrócił. Do dzisiaj mam jeden dzień spokoju a na wieczór czy w nocy wraca krwawienie dosyć silne. Po kilku godzinach znika i tak w kółko. Miał ktoś coś takiego? Nie wiem czy kontynuować branie leku? Niby nie powinno się przerywać ale za tydzień powinnam już dostać następny okres a jeszcze ten ciągle mi się nie skończył.Wizytę u endokrynologa mam wyznaczoną dopiero na koniec listopada.

Gość gość
czy któryś z waszych mężów zażywał euthyrox 25 na *****iwość plemników?

Gość gość
Wydaje mi się ,że ta dawka jest obecnie za mała,dlatego też tak się czujesz. Lekarz stopniowo będzie ci ją zwiększał. Na razie taka mała "wprowadzajaca" dawke dostajesz. Ja leczę się na niedoczynnosc typu Hashimoto z 15 lat. Obecnie mam 25 lat. Biorę euthyrox 137. Wczesniej brałam mniejsze dawki,ale tak mniej wiecej co 2 lata stan sie pogarszal i dawka sie stopniowo zwiekszala. W ubieglym roku na wakacjach zrobilam prywatnie badania bo mialam okropne nastroje,wlosy mi strasznie wypadaly,przytylam, nie wysypialam sie kompletnie . Wstawalam z lozka i marzylam tylko zeby znowu sie polozyc spac. Tak sie czulam jakbym wogole nie spala, a bralam juz wtedy Euthyrox 125!!. Okazalo sie ze wyniki sa zle i dawka zostala zwiekszona. Bardzo przytylam przez te 6 miesiecy "zlej dawki" i zaczelam chodzic do dietetyka. Ograniczam laktoze i gluten. Czuje sie duzo lepiej i troche juz schudlam :). Kazdy ma inne objawy. Teraz czuje sie o niebo lepiej i wynik jest ok ( dzisiaj bylam na wizycie). W tej chorobie niestety co jakis czas wystepuje gorsze samopoczucie, sennosc, zmeczenie czy brak energii, zwlaszcza na jesien/zime. Za jakies 2 lata chcialabym zajsc w ciaze, mam nadzieje ze nie bedzie z tym zadnych problemow.

Gość aleksa12345678
Sprzedam 90 tabletek euthyrox 25 za 12 zł +przesyłka ważne do maja 2017 kontakt emka.o.d@gmail.com

Gość Kruszunia16
Witam Mam takie pytanko odnośnie Euthyroxu50, jestem w ciąży i badanie TSH wyszło nie prawidłowo na co lekarz odpowiedział owym lekiem. Czy to jest możliwe, ze od pewnego czasu od kad biorę Euthyrox jestem nerwowo pobudzona, niespokojna i mam niesamowite wahania nastrojów :( co utrudnia mi codzienne życie. dodatkowo jeszcze pojawiły się problemy z cery mianowicie... pryszcze proszę o odpowiedz

Gość gość
Witam wszystkich i proszę o pomoc TSH wynik 5,11 mlU/l zakres prawidłowy 0,27-4,2 co ja mam niedoczynność czy nadczynność tarczycy lekarz rodzinny zapisał mi Euthyrox N25 Dziękuję za pomoc

Gość gość
Zdecydowanie niedoczynność tarczycy

Gość swinska tarczyca sprzedam

Naturalne rozwiązanie dla syntetycznych hormonów tarczycy. Potoczna "świnka" jest zdrowa, skuteczna i tania.

Mam sprowadzany z Tajlandii suplement diety Thiroyd 1000 tabletek po 60 mg. Sprzedaję po 180zł + 20 zł przesyłka pobraniowa.

Również mam suplementy Thyroid-S i Thyroid TR (ten jest bez laktozy i glutenu) po 550zl, 1000 tabletek po 60 mg, włącza to koszt wysyłki pobraniowej. 
Mogę też je wysłać bezposrednio z Tajlandii lotnicza rejestrowana o 100zl taniej.

Proszę przekaż znajomym. 
dziekuję z góry
Jan Krongboon
massagewarsaw gmail com
0066994403698