Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

TPM nie zaszkodziły napewno, nie zamartwiaj się na zapas :D. My już po zakupach. Pieluchy, mega paka 90 sztuk, strój na chrzciny, szczoteczka do włosów nowa, prezent dla siostry małej i kurtka dla mnie. Wykończyli mi małą w pracy, tak ładnie się uśmiechała, a oni sięzachwycali :). No i oczywiście Dawidem też, ale to tylko dzięki jego oczom:). Cholercia też mu się trafiło mieć takie długaśne rzęsy ;). A teraz czas coś zjeść.

Podpisuj list obecności po 1-dniowej przerwie. Wczoraj mieliśmy gości. A widzę że wy tu się doskonale beze mnie bawiłyście!! A dziś jak? Kacorek dokucza? Hihihi... Dominisia, zabij mnie, jestem pewna że muzyczkę ci wysyłałam...Ale jeszcze raz... Lecę dalej, dzidziolek się niecierpliwi.. Irenka PS. A ja nie wiem, jaki rozmiar ma moje dziecko, buuuuuuuuuuu

Gość ela79
zapraszam na stronkę mojego synka www.michalko.bobasy.pl są tam jego nowe zdjecia pozdrawaimy i za komentarze przemiłre dziekujemy michalek i mama ela

Dominisiu chyba cos nie tak z twoim mailem podaj prawidłowy adres e mail Irenka

Laseczki odbierać meile. Do których nic nie doszło to dajcie meile to zobaczycie co Ulka robi jak nikt nie patrzy

my juz po kapieli krzysiowi oczka sie kleja ale wlasnie przypomniał sobie,ze jeszcze dzis nie gadal ze swoimi zabawkamki,a o spaniu juz zapomnial,oby niebyło tak jak wczoraj

dominisia próbowalam wysłać na ten adres i pokazywało mi że adres jest nieprawidłowy. Spróbuje jutro raz jeszcze. Dobranoc IRENKA

Isia adres jest na pewno dobry,bo wlasnie dostałam meila od dalki ze zdjeciami.Dalka moj mały robi to samo,az sie czesie za klawiatura.Normalnie sami informatycy i hakerzy nam tu rosna. pozdrawiam Dominika

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba mi kregoslup strzeli...... TPM - te dwa razy pewnie nie zaszkodza -NOSEK DO GORY! Mojej malej tez dali na fototerapie bo nie mozna jej bylo polozyc. Ale moje dziecko jest dzielne -przetrzymalo nawet proszek i dalej sie darla :) Nosidelko mam takie ze Smyka -WOMAR, za 50zl. ale znalazlam na allegro po 35 takie same i jestem wsciekla ;) Super sprawa!- polecam Ci goraco- moze bedziesz mogla troche odetchnac, jak sie zajmiesz zakupami, a i po domu jest wygodniejszy niz rece, bo zakladasz jak plecak i rowno obciazenie na oba ramiona rozkladasz. (u mnie to jest wazne, bo ona jest ciezkaaaa a z rak nie chce schodzic!) nawet Patrykowi pozwala sie w nim nosic- co jest ewenementem, bo ona w ogole nie pozwala sie patrykowi dotykac- a wczoraj nawet mu w tym nosidle zasnela- HUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAA!!!!! elu- moze byc u Ciebie- wsio rybka :) ja tez mam pokoj z kuchnia :) ej laseczki, poprzestawialo nam sie w tych glowkach.... nawet chodzenie z malutka po IKEA nabralo nowego znaczenia :) :) :) te dekoracje swiateczne, swiatelka, przystrojone wnetrza zaaranzowanych wnetrz... moj boshe... jaka ta tandeta jet piekna... mala nie wiedziala na co patrzyc, glowa jej latala dookola szyi- byla zachwycona, a ja patrzylam na nia i sie prawie poplakalam... odkrywanie swiata oczami dziecka jest niesamowite!!!!!

moj e-mail, jakby ktos mial watpliwosci :) -katarzynamichalik@wp.pl hihi, mala spi na podgladzie......eeeeeeeeeeh dziewczyny - serce m i rosnie jak na nia patrze... nie moge uwierzyc ze to moja cora... czym ja sobie na az tak wspanialy skarb zasluzylam.... odkrylismy jeszcze jeden hicior- kupilismy malej w ikei takie swiecace, czerwone gwiazdki na okraglej obreczy i zawiesilismy nad lozeczkiem.... sa magiczne... przyciagaja jej cala uwage :) nie moge sie doczekac choinki! chyba te migocace swiatelka zawiesze wczesniej- podejrzewam ze tez dadza efekt :) :) :) TPM - one sa z usztywnianym tylem pod glowe http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76512010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75725667 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75810944 ale jest sporo innych firm tyz fajowych :)

mamo natalki- do łóża:P ja się dziś znowu alkoholizowałam (czy dwa wieczory z rzędu, to już nałóg??;) ), bo męża nie było, więc wykąpałam dzidzię i zostawiłam po opieką siostry, a sama poszłam do kumpeli:D hehe

hmmm wieczór alkoholowy zakończył się dwoma paznokciami w różnych kolorach:D próbowałyśmy, który lakier będzie bardziej pasował do mojego jutrzejszego, tzn. chrzcielnego, stroju:D

chociaż- z drugiej strony, kto tam będzie jutro się na mnie gapić?? mogę mięc pazury sino- zielone i fioletowe:D:D:D bohaterka jutrzejszego dnia śpi jak zabita w łóżeczku:D

nie wiem, czy barszczyk knorra to najlepsze danie po piwie, ale właśnie naszła mnie ochota na pikantne, więc go sączę:D do 150 str. już bliziutko:P

jaka pogoda u Was, bo w p-niu zimno jak na Syberii..... brrrrrr, kto wymyślił zimę- niech się zgłosi, odpowie mi za to!! ;););)

chyba już Was przestaję męczyć, moje kochane:D buziaki i, pewnie, do niedzieli, bo jutro już na nic nie będę mieć czasu:D papa

Halooo maly niedawno zasnal ... no nmie wiem co sie dzieje bylismy jeszcze na masazu i.....pokielbasily mu sie godzinki ... ja tez zycze slodkich snow naszym malutkim ... ❤️ i powodzenia dzisiaj dla malej Julianko .... o linach dzisiaj nie wspomniam ;) a ze tak wtrace o nosidelku i .... slyszalam ze bardzo poreczne ale nie mozna przesadzac z noszeniem dziecka...znam przypadek gdzie mama nosila synka w takim oto wynalazku ... do wszystkiego ...kobietka przesadzila z tym noszeniem fakt ..i maly nie chcial sie od niej odczepicze tak to nazwe ...bardzo dlugo ..nie tolerowal tez innych domownikow...ale ona robila z nim wszystko pranie prasowanie sprzatanie zakupy ... to co zazwyczaj robimy tak tak do 150 niedaleko widzisz Dominisiu ... jak nam idzie ...moje obliczenia ...nie poszly na marne :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D a jak nma mnie 150 to wymysle inna zabawe :D :D :D :D :D :D :D :D :D uciekam buziaki dla Waszych malenstw ... 😘 🖐️ do dzisiaj :D :D :D :D :D

Może to taki czas dla naszych maluchów, że im się przestawia? No Mati też dopiero co zasnął... Ja nie wiem, może już dwie drzemki w ciągu dnia i jedno długie spanie na spacerze to za dużo? I dlatego tak późno usypia wieczorem??? Hmmmm, ooo i znowu sie przebudził..... Pa

dzień 🌻 dobry meldujemy ze mama dominika i syn krzysztof juz na nogach zwarci i gotowi do produkowania stronek naszego kochanego topiku

Gość ela79
alo alo podpisuję liste obecnosci dzis idę na swoją podyplomówke i bedę tam do 16-stej o 20-steej mam gości,a jeszceze nic nie przygotowane.teraz maz ogląda bajki z naszym Michałkiem pozdrawima jeszcze tu czajrzę cmook

witamy :) My już na posterunku :), kulcia troche już wymęczona wierzganiem rannym, ale jeszcze nie dżemie. Dziś kupujemy karuzele z misiami :), ale będzie zabawa :) miłego dzionka Kaśka i Ulcia

halo mamuśki:D jestem trochę jeszcze nieprxzytomna, ale zapewne wiadro kawy, postawi mnie na nogi:D Jaśmina, odpukać, śpi ostatnio jak ta lala- od 21 do 5-6 rano (tzn. jak obudzi się o 5 dostaje smoczek i, i tak śpimy do 6 ;) ) dzisiaj chrzcinki- Carla dziękuję za życzenia, dziewczyny trzymajcie kciuki, co bym ja nic nie skitrała:P kasiu- dzięki za zdjęcia Ulci, jest rewelacyjna:D buziaki i , być może, do potem:)

Dalka, super zdjęcia :))) jakbym Paulinkę przed komputeriiem widziała, super hihih :))) Pewnie to Ona Twoje posty teraz pisze a Ty tylko dyktujesz :) Lecę do szkółki, całuski:)

Gość Też przyszła mama
Cześć! Mamo Natalki- dzięki. Ja jak zwykle po nocy wymęczona. Ale jest jeszcze lepszy patent na ,, umilenie,,mi dnia- piętro wyżej za kilka minut idzie w ruch jakieś gigantyczne wiertło, bo będą wykuwać futrynę i wstawiać drzwi zewnętrzne, a męża nie ma do 21, samochodu też, a Natalka świeżo po przeziębieniu musi byc w domu, więc chyba nam się mały koszmar szykuje. Tak więc dziś nawet do południa nie będzie miło. Idzie się pochlastać. Oj,właśnie sie zbudziła z półgodzinnej drzemki i płacze, a nie wie,co ją za chwilę czeka.... Chce mi się już teraz płakać..

Gość IWKA26
Witam! Ja dzis pozwoliłam pospac sobie do 9.30:) a Adi jeszcze spi:)wlasnie zjadłam sniadanko i sączę kawke głowa mi pęka:( Dalka fajne te zdjęcia chyba kazde dziecko tak robi:)mój to z chęcią by zjadł tą klawiaturę:Dpozniej jak dorosną nasze dzieciaczki zobaczycie jaka będzie bijatyka o komp:p Julianko powodzonka na chrzcie i wszystkiego dobrego dla twojej kruszynki🌻❤️🌻❤️🌻 Carla na temat nosidełka to to samo słyszała i w ogole ze to nie zdrowe... Widzę ze każda mama ma teraz problem że dzieci zasypiają pózno :)u mnie to juz od jakiegos czasu jest ze zasypia ok.północy:(i niewiem co zrobic zeby go przestawic bo choc zasnie po kąpieli to i tak po pół godzinie się obudzi:) T.p.m trzymaj się kochanienka🌻❤️🌻 Uciekam się wykąpać póki mały śpi i pozniej na zakupki.....no a pozniej sprzątanko w domku bo juz nie mowie co się tu dzieje przewrócić się mozna:)ale to przez malowane:) buziaczki do pozniej🖐️🖐️🖐️