Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

Carlaa, dzięki! Jak ja lubię czytać Twoje posty! W imieniu mojego gipsowego pancerniczka...Idę czytać co tam naskrobałyście wstecz, mam zaległości! Ciekawe jak moja dzidziunia zareaguje na choinkę, jak ją ubierzemy. Głowa się przekręci naokoło chyba...Hihihi! Coś mnie, kurde, suszy... Ale po czym?!? Irenka

Gość Franek
Cześć!! Jo jest Franek . Mieszkomm w Pcimiu. Jo zem jest prosty chop.Jo tam nie sukom dziwcyny. Piscie do mnie

Gość ela79
jakiś głupi dowcip!ale cóz wariatow nie brakuje, michałek spi ja obralam ziemiaczki i marze o tym by wyciagnac cialko na łózeczku ale nic z tego pewnie nie wyjdzie. Pytanko do mam jakie książki na temat rowoju pociech zakupilyscie? widzialam że nesi ma ksiażke Nasze dzecko,a pozostałe/ skye-caluski dla Paulinki na cztery miesiące, TPM-dla Natalki moc uścisków!! a dla maleństwa isi-slonecznych i zdrowych dni

Gość ela79
TEZ przyszla mama dziękuje za wszystkie e-meile i komentarze na bobasach-przekazuje od niej ta info bo cos z kompem ma delikatne problemiki cmok ela posrednik🌻

Hello, Dziś kończymy 4 misiące i tak samo życzenia ślemy dla Weroniczki i Natalki, i dziękujemy za życzenia od Was. Mała maruda jak zwykle marudzi:)) Całusy, Acha i od dwoch dni nie śpi w nocy ani w dzień, super 😢 Narazie

Dla Paulinki 🌼 . Przez komputer ciasteczka mi się sfajczyły :). Nie widać które są waniliowwe, a które kakaowe hihi. Ale co się nie robi, żeby komp działał :), Zupkę zrobiliśmy, mała najedzona i teraz czas abym ja coś zjadła . Wysłałam smsa do tego programu \'\'chce być piękna \'\'. Muszę napisać list z uzasadnieniem dlaczego to mnie mają wybrać, i przesłać zdjęcia :). Hihi może się uda, aaaa co ja mówie. Przecież ja nie jestem aż tak zakompleksiona i pewnie i tak by mnie nie wybrali :). czas zjeść @-->---

Hello:D ❤️ i 🌼 dla 4 miesięczniaków:) Nie mam czasu, jak zawsze w tygodniu:( poczytam Was....hmmm, jak czas zdobędę, a teraz pędzę do swoich pociech;) tylko stronkę zapełniam:) 🖐️

PUZUS :D :D :D :D :D Dalka spalone :D :D :D :D ja dzisiaj bede dopiero piekla zobaczymy co ja porobie hahahahahaha a co to za program ??? Elus ja nie ma ksiazek ... mam tylko Was i i nternet :D :D :D :D :D no dobra od czasu do czasu dzwonie do mamy hahahahaha ale te przedpotopowe czasem informacje sie nie nadaja nie powiem mama bardzo mi pomogla swego czasu ... nie telefonicznie :D :D TPM naprawiaj szybko ...i wracaj tu sciskam mocno gratulacje dla zabkowcow :D papap do pozniej [hahaha} 🖐️

dla konczacych dzis 4 miesieczki 🌻 🌻🌻 jestesmy juz po okuliscie i hematologu- oczko przeplukane, a pani hematolog zazadala, by jasmina od dzis zaczela jesc obiadki, ze wzgledu na anemie... pelna dobrych przeczuc wzielam sloiczek i... rozpetalam pieklo.... jasmina 9/10 zawartosci sloiczka wyplula, ryczac jak nieboskie stworzenie, na reczniki papierowe... nie wiem co zrobilam zle:( koniec koncow skapitulowalam i karmie ja wlasnie mlekiem... dziewczyny:jak Wy zaczelyscie podawac maluchom sloiczki?????????? bo marchew byla wszedzie, tylko nie w buzi dzidzi:(:(:( jestem zla i wyrodna matka

Gość Fiona 79
OOOooooo widze ze dogadzacie sobie na całego ! Wstręciuchy jedne !!!!!! I wy się zastanawiacie czemu wasze dzieci się ślinią?????Bo im smaka robicie i tyle .Prosze - ciasteczka , winka , szampaniki a one bidulki nic tylko mleko i mleko.' Mój młody szczerze gardzi mlekiem , tylko kaszke toleruje ( bananową najlepiej), soczki, ewentualnie deserek- mus. Jest na etapie puszczania babelków ze sliny i ma z tego wielka radoche. Boski facio i tyle. Normalnie nie moge sie nadziwic jak patrze na fotki waszych pociech , ttttaaakkkiiiieee wielkie dzidki sa a jeszcze niedawno cała ekipa cafe w brzuszkach była .................ehhhhh. 1 000.000.000.000 całusów dla solenizantów and solenizantek. Oki mamuśki- zbieram się powoli do pracy wiec nie przeszkadzam.Dziś mam nocke od 19 do 7 rano. Cięzkie jest zycie sprzedawcy na BP :-( pozdrawiam Magda

Gość Fiona 79
Julianka - poczatki tak wyglądają, ale to ze względu na nieznajomość smaków.Mój Tymianek tez na początku się krzywił a jedzonko było wszedzie naokoło.Pomalutku , pomalutku i się oswoi ze smakami i załapie umiejętność jedzenia z łyżeczki. Moge ci jedynie poradzic jedno- nie karm go na głodniaka.Timi dostaje jedzonko tak ok 3 godz po ostatnim karmieniu czyli z godz wczesniej niz zwykle by dostał kaszke.Wtedy nie jest zniecierpliwiony i lepiej mu idzie ( no i mniejsze szkody są ) hehehehe

Carlaa to program gdzie mogą poprawić mój wygląd zewnętrzny :). Znaczy usówanie zbędnych kilogramów poprzez odsysanie :). poprawa wyglądu biustu itp. Ostatnio na tv4 leciał program\'\' łabędziem być \'\'jak oglądałyście to właśnie coś takiego no i jak \'\' ekstremalne metamorfozy \'\' na clubie :)

od krzysia i mamusi 🌻 🌻 🌻dla dzieciaczków,króre obchodza dzisiaj 4miesiaczki ❤️ ❤️ ❤️ słoneczka kochane rosnijcie duze i zdrowe sto lat , sto lat , sto lat , sto lat , sto lat , sto lat , sto lat

Gość ela79
Dominisiu ja jestem czuwam Maluszek nasz nakarmiony wykąpany ale psac ani mlsi pewnie ldatego ze w dzin spal ok 4 godzin gdyby zebrac te wszystkie drzemki razme,a caly dzień jakiś markotny byl moze ta pogoda tak na niego dizła widze że ma rzeske w oku tzn troszke jej widac ale nie wiem jak ja wyjac bo siedzi w tzw.kubeczku łzowym-jak wiecie o czym mowie tzn tuz przy nosku próbowalam ale sie kręci a ma ta rzeskę tak pionowo stojącą już od rana mimo ze płakał to nie wyszla sama-macie pomysl na to? ja piec nie potrafie i maż lepiej gotuje ode mnie ale coz za to mam inne zalety np ładnie sie uśmiecham hihi pozdrawiam

Mała śpi ( chyba ), a ja muszę sobie spodnie przerobić. Normalnie nie ma czasu na nic przy tej małej rozrabiarze. Sukces że dziś obiad zrobiony i względny porządek w pokoju :). A jutro w autobus i do teściowej. Będę sobie włosy robić, fryzjerka przychodzi włosy mi podciąć :). Uciekam do maszyny . Paaaa laseczki :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mialam Wam napisac pieke :D pierniczki hihihihi opisze potem degustacje ...jak sie nie udadza to zawsze bede miala ladna ozdobe choinkowa hihihihihih 🖐️

Krzysiu chce sie bawic a o spaniu ani myśli,a ja juz nie mam sił po tych dzisiejszych porzadkach.Ciekawe kiedy pójdziemy spać. Pozdrawiamy obecnych i nieobecnych Dominika ❤️ i nie śpiący Krzysiu

hej fiona- dzieki za slowa wsparcia:D:D elu- bardzo mi sie podoba Twoje podejscie do sprawy:D:D:D ja tez sie BARDZO ladnie usmiecham;) wiec musze mnezusiowi wytlumaczyc jakie to konsekwencje, niesie za soba moja promienny usmiech:D pierniczki- fajan sprawa:D mam dobry i sprawdzony przepis- jakby, ktoras z Was jeszcze chciala:) nesiu- a propos rzadkiej pieknosci naszego potomstwa-one urode odziedziczyly po NAS:P:P:P:P:P, wiec jak moga nie byc najpiekniejsze???:D just kidding, ale zgadzam sie- nasze bejbisie sa najfajniejsze:D widac maluchy z lipca i z sierpnia maja \"to cos\"pare dni temu mialam Wam napisac, co zmalowalam:D wiec moze zacznijmy od poczatku - JESTEM OSOBA BARDZO ROZTRZEPANA (zdarzylo mi sie w katowicach, kiedy wracalam z festiwalu, z cieszyna, wsiasc do pociagu z poznania do przemysla... zaznaczam, ze ,ja, mieszkam w poznaniu...) historie na temat moich pomylek itd. moznaby mnozyc, bo sa ich dziesiatki- moj maz twierdzi, ze moj charakter jest czescia mojego uroku;) no wiec, co zrobilam ostatnio... moja kumpela ze studiow pozyczala mi aparat na chrzcinki. kolo poludnia przyjechala do mnie specjalnie z gorzowa wlkp(!), by mi go wreczyc, troche sobie poplotkowalysmy, az sie zrobily okolice godziny 14-tej, kiedy to magda musiala juz jechac na zajecia- stwierdzIlam, ze ja jej glodnej z domu nie wypuszcze, wiec, poczestuje ja pyszna zupka, ktora splodzilam poprzedniego wieczora. nalalam madzi, nalalam sobie, przynioslam talerze do pokoju, zaczelysmy jesc... magda zaprotestowala, czemu jej nalalam tak duzo, bo az ma \"gorke\" z warzyw na talerzu... zjadlam ja, zjadla magda, ale w medzyczasie cos mi zaczelo smierdziec- jakis dziwny byl ten jej talerz... gdy dotarla do dna, (tu rwe sobie wlosy z glowy, jak ja to moglam zrobic i tego nie zauwazyc), okazalo sie, ze nalalam jej zupy do plaskiego talerza.............. ugoscilam ja iscie po poznansku... myslalam, ze sie zapadne pod ziemie- ale na szczescie magdus kochany zna mnie juz 5 lat, wiec wie, czego mozna sie po mnie spodziewac, obylo sie bez obrazy, ale od teraz bede baczniej obserwowala w czym podaje (przynajmniej) gosciom- jedzenie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D czy ktorej z Was zdarzyla sie wtopa tego rodzaju?:> pewnie nie:D ehh... to cala ja:D dobrnoc dziewczynki kochane:D papa

Gość IWKA26
Witam! Ja tylko na chwilunie się przywitac:)🖐️ teraz cos mam malo czasu zeby tou zaglądać:(ale czytam czytam......z odpisywaniem jest gorzej:( Dziewczyny pierniczki mniam:)Carla poczęstujesz?mam nadzieje ze wyszły:) Julianko niezla jestes w płaskim talerzu hihi:)usmiałam się troszkę:) uciekam spac choc ciezko to widze bo Adi jak zwykle rozbwiony:) jutro znowu do pracki na 10 godz.i tak myslami jestem z moja niunka:) buziaki miłej nocy kolorowych snow

Carla podsunęłaś mi pomysł. Będę musiałą też zrobić pierniczki na choinkę, ale powycinane z Dawida foremek do ciastoliny :), znaczy zwierzątek i samochodzików :). Dzisiaj nimi wycinaliśmy ciasteczka. Zawsze to jakieś urozmaicenie a i w międzyczasie można podjeść słodkie ozdoby z choinki :). Miłego wieczorku życzy wymoczona w wannie Kaśka hihi

Gość ela79
my na posterunku,mały sie obudził kiedy mężowi zadzwoinł telefon i poprzez wibracje spadl z fotelu,teraz mały lezy w wozku i sie skarzy. Na dziś plany mam takie by wyjśc na spacer choć na 15 minut choć krzyku podczas ubierania bedzie ze 30 min no ale nie mogę tak tylko w tym domu malca przetrzymywać. Pewnie te wasze pierniczki już podjedzone,ja z tej okazji mam pierniczki takie ze sklepu a co przyłacze sie do konsumpcji pozdrawaim

Oj dziewczyny!!!! Ale mi narobiłyśice smaka tymi pierniczkami :):) Ja pierniczę!!! Idę w ślady Eli., bo sama piekłam ostatnio na zpt, hihihihi, może pora do tego wrócić.

Nesia a wiesz jakiego ja smaka miałam wczoraj hihi na moje ciasteczka, tak pachniały, ale sie poprzypalały i niejadalne w większości. Tą połowe jadalną już dawno zjadłam a reszta tak pachniała że nie mogłam zasnąć, a jeść siętego nie dało :).

A tak wogóle to Witam W Ten Piękny Pochmurny Poranek I Dla wszystkich Świerza Kawka Na Poprawę Humoru. A dla dzieciaczków hmmm pełno buziaczków hihi 🌼 ❤️

Dziewczyny, Nie uwierzycie:) Paulinka spała od 22 do 7 rano, hurra :) tylko ja nie spałam od 5 bo myślałam, że mi lewy cycek odpadnie, dałam jej na wieczór sztuczne mleczko i od godz. 16 wczoraj ten cycuś nie był opróżniany. Jak się rano przyssała to ja aż pogryzłam sobie usteczka tak bolało, nigdy jeszcze nie miałam tak pełnego cyca, aż się z niego ciurkiem lało :) Ale jestem szczęśliwa, bo mała jeszcze sobie przysnęła i spała do 9:30 a teraz sobie gada :) Ale szczęście. Carluniu, może mialas rację i kryzys ze spaniem powoli mija :) Dziękuję Ci kobietko, to dzięki Tobie Paulinka się nade mną ulitowała:) Acha dla mnie też proszę pierniczków napiec, ja jestem zupełny antytalent pieczeniowy:) Całuję wszystkie mamcie 👄 Gosiaczek wyspany:P