Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

gruby miś jak zwykle nie śpi?? Cieszę się, ze lepiej u Jaśminki🌻Oby ta środa okazała się dniem wyjścia:) U nas tez dobrze, byłam na kontroli, troszke stresu z tą wagą, ale okazało sie, że przybrał pięknie, wiec ok, a budzenie sie w nocy co 1,5h nawet na cyca to taka jego uroda i trza mi to przyjąć dzielnie:) Co na pewno uczynie z wdzięcznosci, ze to tylko apetyt odziedziczony po tatusiu, a nie jakies cholerstwo zerujące na bieednym dziecku Optymizm jakiś dziś tchnął w moje wnętrze, Isia za Twoją sprawą❤️!!! No i oczywiście za sprawą Carlii❤️równiez i buźka, kochana odezwij sie czasem, a za parę dni masz murowaną rozmowę z pszczołą:P Dobranoc wszystkim, cały czas sczególne myśli kieruję ku J&J❤️

cześć Wpadlam sie przywitać Gruby misiu-wielki kubas kawy pije razem z Tobą Spokojnego dnia Czekamy na powrót Julki i Jaśminki

Dzień dobry Kochane :) Jak to dobrze, że nasze dwie dzielne dziewczyny wyjdą niedługo do domku: Julcia, Jaśminka trzymam kciuki za środę :) Pszczółko ja czytam Twoje posty jakbym sama je pisała: wstawanie co godzinę na cyca w nocy :) tak to ja:) Zaraz lecę do roboty :P więc tylko posyłam buziaczki dla każdej z Was kochane i Waszym bobasom :) Gosia

A tak wogóle Irenko napisz jak dziś sytuacja z dziewczynami

Halloo :) 😘 J❤️ J czekamy ❤️ Gruby Misiu widze ze kawusia ..zmila chcecia sie przylacze ... ;) Gosiu i Gosiu .. ja tez karmie tego glodomoro dwa trzy razy w nocy ... tak sie przyzwyczail .. :) juz sie przyzwyczailam ..ale mam nadzieje ze jak bedzie starszy to nie bedzie sie juz tak budzil Ela jak wyniki nic nie pisalas ????? Pszczolko ... ta rozmowa ..pewnie po swietach ...ale moze to i dobrze bo Ty w swieta bediesz miala chciny .. to pozniej bedziemy mialy wiecej czasu ... i mniej na glowie kochana .. ta wiec ..do szybkiego 😘 Dalka i zapisany maly ???? Niuninko kiedy dokladnie jedziecie .. :) mamo Natalki 😘 TPM ❤️ Iwka 🌻 Nesiu 😘 FIONA :D Puza :) sciskam mocno 🖐️ do pozniej

witam chwilke mnie nie było a tu tyle sie dzieje Jaśminko kochanie❤️❤️❤️jestem z toba i twoja mamusia,wierze ze wszystko bedzie dobrze,ze szybko bedziesz zdrowa i radosna i ze sie spotkamy latem na starym trnku albo w zoo Dustinku❤️Aleksandrze przyjmnij od nas spoznione szczere zyczonka 🌻🌻🌻ki dla CIEBIE ❤️ Zaczeły sie prace na działce,czyli to na co czekałam tak długo z utesknieniem przez cała zime.Pracy jest duzo ale obiecuje ze bede zagladac tak czesto jak to tylko bedzie mozliwe,no bo ja was przeciez kocham i jestem uzalezniona ;)) ;)) ;)) ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️

DominisiaKrzysiu.........13.07...18.01.....76cm.........8300 NesiaMateuszek..........20.07...20.02.....72cm.........9930 Aniia69x2Adrianek.......26.07...21.02.....67cm.........7000 Iwka26Adrianek.........30.07...13.03......75cm.........8000 Karin2005Oliwia Wiki ....2.08...02.09......60 cm........4800 Mama Natalki Natalka...06.10...30.11.....................7020 PuzaMarlenka.............07.08................72............9100 CarlaaDustin Alex........08.08...08.03......69 cm........8060 RikaLena................. .09.08...09.09......59cm.........4800 ArkadiaNadia ............11.08...11.01......................9000 SkyePaulinka.............12.08...02.12.......72cm.........8300 IsiaWeronika.............12.08...02.03......................7670 TPMamaNatalia..........12.08 ...29.12...... 70cm.........7720 KarolkaPartyk...........14.08...................................... DalkaUrszulka...........15.08...19.01........57cm.........6700 AsiawrocOla.............15.08... 29.03.......71cm.........8400 Ewca22Majeczka.......18.08...................................... NiuninkaNina ............20.08...6.03........67 cm.........6870 PszczolaTobiasz........22.08...14.02........71cm.........8115 sisi1111Julka............24.08...31.03.......................9360 Ela79Michalek...........25.08...18.01.......70cm..........8440 Julianka80Jaśminka....26.08...30.11......p70cm.........9430 Fiona79Tymoteusz.....28.08...03.03............cm........8400 Gruby misWojtek.......29.08...22.02........69cm.........7000 Mama Natalki Natalka..06.10...03.06.......71cm..........9000

ZOBACZ KONIECZNIE nasze maluchy w bobasach www.dustin.bobasy.pl www.20ewcia.bobasy.pl www.isia23.bobasy.pl www.iwka26.bobasy.pl www.jasminek.bobasy.pl www.krzysiaczek.bobasy.pl www.matinesi.bobasy.pl www.michalko.bobasy.pl www.nasze-malenstwo.prv.pl www.nataliajaworska.bobasy.pl www.niuninka.bobasy.pl www.olenka2005.bobasy.pl www.puza.bobasy.pl www.ulcia.bobasy.pl www.skye1981.bobasy.pl www.tymek.bobasy.pl www.yarucha.bobasy.pl

Wyniki badań wykazały że nereczki pracują w normie,a lekkie zaplenie pęcherza po lekach ma przejść.Carluniu dzieki za troskę Julianko,Jaśminko-wracajcie!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Mamulki i Dzieciulki🖐️ Dolaczamy nasze kciuki - malutkie Juleczki tez - i trzymamy za powrot Jasminki do domu w srode ❤️ Dobrze Elu,ze z nerkami Malego jest w porzadku 🌻 U nas dzis pochmurno i chlodno - jakies 10 stopni i pewnie bedzie padac... buuuu... nie podoba nam sie taka pogoda... Ale mimo to humorki dopisuja:)chyba dlatego,ze Jula ladnie spi w nocy - dzis od 21 do 7 eheheh - cieszymy sie bardzo:D Pozdrawiam dziewczyny i milego dnia 👄 🖐️

Julia, Jasminka do uslyszenia na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy z niecierpliwoscia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Carlaa, my jedziemy w czwartek na noc.

Gość Też przyszła mama
Witam wszystkich! Cieszę się,że forumkowe dzieciaczki nam zdrowieją. Czekam na dalsze wieści,oczywiście te dobre,od Julianki. Lubię pisać pozytywne rzeczy,szkoda,że nieczęsto mam ku temu okazję. Ale dziś moja mała od rana pogodna,obdarowuje mnie uśmiechem,chetnie się bawi,oczywiście cały czas muszę być w zasięgu jej wzroku,a najlepiej ręki,ale dobrze,że nie marudzi. Uczę jej spanie w łóżeczku,na razie tylko w dzień,później spróbuję w nocy. Mój sukces to to,że udaje mi się ją uśpić bez wyciągania z łóżeczka,tylko siedzę przy nim i głaszczę ją.Niestety,wybudza się po 20-20 min i płacze,szukając mojej ręki. Wczoraj skapitulowałam i wzięłam ją na łóżko,gdzie podrzemała ze mną jeszczeprawie godzinkę. Dziś już nie wyjmowałam,tylko podchodziłam do łóżeczka-spała godzinkę,w trakcie której 2 razy się budziła. Muszę kończyć,bo obowiązki wzywają,później zajrzę.

Dziś rozmawiałam z Julką przez telefon i wieści są podobne. Być może jutro już wrócą do domu!! Jaśminnka je już nieco więcej, nie gorączkuje, nie wymiotuje. Spadła z wagi o jakieś 0,5 kg, ale to przecież było do przewidzenia. Najgłupsze jest to, że lekarze nadal nie wiedzą, co dopadło Krzaczka... Zresztą- Julka może dziś będzie w domu, to może zdoła tutaj zajrzeć i dodać parę słów od siebie. Oczywiście macie od niej pozdrowienia- obiecałam że wam przekażę, co niniejszym czynię. Jestem, pamiętam, kocham! Julka & lala ❤️ Irenka

Witam mam dosyć sprzątania, świąt i wszystkiego. na jutro zostały podłogi i zakupy i koniec. babcia powiedziała, że moge z kuchnią zrobić co chcę, ale oczywiście już po swojemu poukładała. no i jeszcze mi się dostało, że schowałam jej tackę heh. Jaśminko zdrówka malutka :) dziewczynki pozdrówki i do jutra :)

tragedia,Krzysiaczek wypadł dziś mojego męża siostrze,ktora ma 9lat z łóżeczka,nawet nie wiecie co przeżyłam,nie bede tego opisywać,od razu rozebrałam małego i sprawdziłam czy nic mu nie jest,czy nie ma czasamicos połamane,wydaje mi sie ze jest wszystko ok,teraz przez pare dni bede go obserwowac czy napewno jest ok miłego wieczoru i nocki na dzis starczy stresu ide odpoczac do łóżeczka

Dominisiu, obserwuj, ale nie denerwuj się! Małe dzieci wbrew pozorom, na szczęście nie są tak kruche, jak myślimy. :) Ale domyślam się co czułaś! Ja też czasem umieram ze strachu, gdy STARSZE SIOSTRY zbyt intensywnie chcą się poopiekować Wojtusiem.

Dominisia, potrafie sobie wyobrazic jaki stres przezylas. TPM, b.b. sie ciesze, ze u Was troche lepiej. Wytrwalosci w wyrabianiu nowych nawykow u Natalki. Julka, do jutra, ok? Jutro bedziecie tak????? Ide do lozka. Dobranoc kochane!!!!!!!!!!Spokojnej nocki!!!!!!!!

Przed spaniem coś lekkiego, dla odprężenia... Zosia lubi dojadać zawartość słoiczków Wojtusia. Dziś było nie inaczej. Młody zjadł kilka łyżeczek. Pytam Zosię czy skończy. Zzbiera słoiczek zupki krem z kurczakiem i \"czyta\" skład: -szynka, mandarynka, marchewka i pietruszka. \"To musi być pyszne.\" - rzekła i zjadła. ;) J & J, dość absencji, wracać! 🌻 ❤️ Mam nadzieję, że Jasminka szybciej wróci do pelni zdrowia, niż ten temat do świetności... Bo mocno, bez Waszej stałej obecności, podupadł. Ściskam Was tak mocno, jak tylko mogę, by Was nie pozgniatać. Nie przestaję się modlić, by chorób był już kres. Dobrej, spokojnej nocy.

mala ma jakies trudne dni.. a ja z nia... czasem mam ochote nia potrzasnac.... i jest jedyna osoba na swiecie, ktora tresuje moja cierpliwosc, bo tego nie robie, tylko w koncu z nerwow ja przytulam... tylko czasem mi sie az plakac chce... ale co to znaczy w obliczu prawdziwych klopotow... ale i te zaczynaja wisiec nad nami ciezkimi chmurami... zobaczymy.... nic, udaje sie do luzka i mojego ukochanego garou (prosze sie nie smiac, ale usypia mnie on w najbardziej z blogich sposobow....) nota bene nie wiem Isiu czy zaprzatasz sobie teraz tym glowe, ale najnowsze single l\'injustice i zameczane przeze mnie je suis le meme jest absolutnie rozwalajace... julianko daj znac jak sie trzymacie.... spokojnej nocy dziewczynki....

dzień dobry:) już do was piszę... jaśminka minus to, że jest blada (relatywnie)chuda) i cała w sińcach, ma świetny humor i pyskuje jak nie dostanie flaszki o określonej porze:) w szpitalu nabawiła się zapalenia ucha środkowego, więc charczy trochę, ale ogólenie nawet nie macie pojęcia jaka jest różnica... nie sądziłam, że w ciągu tygodnia może nastąpić taka zmiana- zaczęło się jej pogarszać w ubiegłą środę, w sobotę kryzys, a wczoraj lala już zachowywała się prawie normalnie... oczywiście jest osłabiona, szybciej się męczy etc. ale jest dobrze.... dziś spałam w domu, ale i tak mogłam sobie spokojnie to odpuścić, bo w nocy budziłam się parędziesiąt razy, wydawało mi się, że mała płacze.... krzysztof nie dzwonił, więc noc zapewne minęła im lepiej niż mnie:P zaraz wracam do szpitala, jeżeli dzisiaj wychodzimy, to muszę poznać wytyczne dot. diety etc. dominiko🌻 dla krzysia❤️ ucałuj \'latającego\' malucha ode mnie odezwę się później, jeżeli będziemy w domu- oczywiście:) julia

kawa już zaparzona, wstawać dziewczyny... Coś do kawy podam popołudniu - jeśli zdąże upiec, to będą mazurki. :) Młody marudny, więc uciekam. Julianko, zabieraj małą i wracajcie. 🌻

Witam:) życzenia dla kolejnych 8 miesięczniaków Natalko wszystkiego naj naj daj nieraz mamusi troszeczkę odpocząc:)rośnij zdrowo🌻❤️🌻❤️🌻❤️ Paulinko wszystkiego naj naj 🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️ Weroniczko rośnij zdrowo ❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻 Julianko jak dobrzę że już z malutką lepiej🌻wracajcie do domku❤️ Dominisiu już widzę jakiego się strachu najadłaś....dla Krzysiaczka❤️ Elu dobrze że wyniki wyszły ok🌻 MY dziś mieliśmy niespokojną noc Adrianek się budził co chwilę z płaczem:( no i pobudka o 6 rano:( zapraszam na kubęł kawuni idę właśnier robić:) dodałam trochę zdjęć na bobasy więc zapraszam www.iwka26.bobasy.pl 🖐️🖐️

Dzień Dobry do kawy sie dołączam mieliśmy też ciezką noc dla solenizantów-❤️ Marlence,Natalce.Weroniczce dla Krzysia całuski i czekamy na Jaśminkę pora ugotować dzieciaczkowi zupkę

Hej dzieweczki, Julianko wracajcie dziś i pisz dużo jak mała, super że już jest wesoła :) Życzonka oczywiście dla Weroniczki i Natalki :))) I dla wszystkich tych wczesniejszych którym nie składałam:) Marlence, Dustinkowi ❤️ Adriankowi i innym :) Buziaczki Lece do roboty, już spóxniona jestem Ps Dominisiu, kurcze ale masz przygody z \"latającycm Krzysiem\" na pewno nic mu się nie stało, nie martw się na zapas Do zobaczenia

Julka- czekamy na was!!! ❤️ Kasiu- nie słyszałam tych najnowszych singli, ale Garou to zawsze był mój typ... Wracam do Wiki bo demoluje wózek... Dziękujemy za życzenia dla mojej babuszki.. Wpadnijcie na wazonik kawy albo herbaty, co kto woli. A kawałek sernika niech skusi niezdecydowanych! Buziaki Irenka & zapluta po pięty Weronika