Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawianka

poród w warszawie

Polecane posty

Gość warszawianka

Witam wszystkie kobitki! Niedawno zaszłam w ciąże ale już musze planowac swój poród i nie wiem jaki szpital w warszawie wybrać! Jestem z pragi-południe więc szpitale które mam na oku to czerniakowska i szpital bródnowski! prosze o pomoc!!

Serdecznie ci polecam szpital na Wołoskiej zwiedzałam go 2 dni temu i nie mam rzadnych zastrezzen :) sama tez tam bede juz niebawem rodzic :)

Gość didka
ja dwukrotnie rodzilam na Zelaznej.Opieka do porodu jest,po porodzie musisz sie martwic sama-jak masz problem jakis to Ci pomoga.Mnie sie podobalo.

Gość ewik 23
a co sadzicie o karowej?co prawda mam jeszcze czas bo to 3 miesiac ale z tego co slyszalam to jest nie zly a termin wizyty mam dopiero na 23 marca .jesli wie cie cos na temat tego szpitala to pomozcie to moja pierwsza ciaza i chciala bym jak kazda zreszta wspominac to dobrze aopieka i pomoc przy porodzie jest najwazniejsza.

Ja rodziłam na Wołoskiej, uparłam się na ten szpital od samego początku.Mieszkam na Bemowie_najbliżej mi do Bielańskiego, ale miałam to gdzieś. I opłaciło się...:)

Gość ewelina 23wawa
do warszawianki..........w takim razie masz blisko do praskiego(tak jak ja)ja tam niedawno bylam na pierwszej wizycie u gina i lekarz mily i oddzial wyremontowany pachnacy nie tak jak w innych smierdzi i wogule ludzie patrza na ciebie jak na wariata,polecam chociaz obejzyj,ja juz zdecydowalam termin mam na lipiec 27 dokladnie a Ty?