Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sidney

castelvolturno getto sea side

Polecane posty

Gość simonka cyn.
heeeeeeeeeeeeej witajcie kochane kobitki-simonka cynamonka sie wam klania! dzis w bardzo dobrym humorku:P madzik-nie zapomnij nalozyc dobry kremik jak sie bedziesz opalac:D u mnie upaly,ale jakos pochmurno-trudno sie opalic myslalam,ze moze sobie kupie jakis samoopalacz w sprayu,mam w kremie,ale na ciele zostawia mi plamy,nakladam go tylko na twarz-kolorek idealnie odpwiada do mojej karnacji. dzis znowu bylam na malych zakupach:D kupilam sobie male radio z CD extra malutkie -juz sie nie moge doczekac rana kiedy go wlacze:) zawsze to radio ,troche gadania,troche muzyki...czlowiekowi sie tak nie nudzi i zawsze weselej w domu:D jem sobie czekolade....rany potem nie bede mogla zasnac!!!!!😠 no ale reka ciagle mi siega po te slodycze-czekoladka orzechowa z rodzynkami:P bylam szukac basenu dla coreczki,ale nic nie ma=same strasznie drogie i brzydkie:( byl jeden dmuchany z palmami i kwiatami-kolorowy jak z bajki-moze jej go kupie???szukam cos extra! mam nowa odzywke do paznokci-sally hansen-no zobaczymy jak to te pazurki teraz beda rosly + biore witaminki:D hej gata pozdrow kaske👄🖐️:D ukochaj jessi❤️ hej gata a jakie CD bedziesz ku[owac??? ja niedlugo bede miec ze sklepu internetowego 12 CD w cenie jednego!!!!niesamowite,ale prawdziwe i to wybierasz sobie co chcesz,tylko za jedno CD placisz=-wszystko legalnie,a CD tylko orginalne bmgfreemusic.com co jeszcze........hm.......nie wiem??? gatko nie wiem jak to teraz jest w szkolach,bo system sie zmienil,ale kiedys to bylo tak,ze jesli ktos oblal tylko jeden przedmiot to mial poprawke w wakacje,ale nie jestem pewna czy to nie dotyczylo tylko ustnych???rany juz nic nie pamietam!a jak sie oblalo pisemne,chyba te podstawowe przedmioty...jak polski,matma...to chyba trzeba czekac rok. ale to nie koniecznie prawda...tak chyba slyszalam??? ale to bylo prawie 10 lat temu:P-jak ja zdawalam mature:P

Gość s.c.
podaje jeszcze raz ta stronke internetowa..moze kogos zainteresuje..jest tez mozliwosc przesluchania CD tylko 30 sek.no ale zawsze to cos. moze znajdziecie odpowiednik tego gdzies na polskich stronach lub wloskich...ewentualnie ang....moze jest tez sprzedaz za granice-no jeszcze na razie tego nie wiem....popatrze. http://www.bmgmusic.com/index.jhtml

Gość s.cynamonka
nikogo dzis tu nie ma????????

witam jejku jak gorąco byłam wczoraj w neapolu i kupiłam sobie płytki: snoop dogg - how the west was one will smith - lost and found amerie - touch (straszna podróba ashanti) truth hurts - ready now (jest okropna) moja koleżanka kupiła nową płytę mario może być chociaż podobaja mi się tylko 2-3 piosenki a ja jestem przeziębiona gluty po pas :-O zaraz lece wysłać pieniążki przes westerna do polski bo zamówiłam sobie 5 książek i paczka już przyszła musze wejść na tą stronke chociaż raczej nie wysyłają za granice bardzo zależy mi na płycie t.i. jest tam super piosenka \"bring em out\" tyle u mnie ciekawego oki lece do western może zajrze później dziewczynki big 😘 dla was wszystkich

Gość simonka c***
hej witam🖐️ no to fajne plytki:D sobie kupilas...ja raczej...,,old school,,-zachcialo mi sie whitney houston:P ale zamowilam tez fantasia-free yourself no nie wiem jak ten t.i. jest kilka piosenek co mi sie podoba alicia keys dwie ostatnie plyty kevin lyttle-❤️ jest tez mario....ale nie wiem??? ciara goodies-destinka ja bardzo lubi:D akon-trouble reszta to dla meza. teskni mi sie za wlochami...piszesz,ze cieplo:D hej gata a nie wiesz co u jessi???jak sie mewa??musze kupic jej kilka sukienek na lato. widujesz czasem pana brighta??? bardzo czesto mi sie sni-????-czy z nim ok??pewnie znowu cos nabroil!:P a co z kevinem???? hm...a kevinek goski?napisalam do niego karteczke na dzien dziecka:D-madzik ty ich nie widujesz???mieszkacie razem na tym samym osiedlu. swoja droga to zdziwilo mnie ,ze anka w. taka dama i ci nawet czesc nie powiedziala! kiedys chyba pisalas,ze goska tez sie z toba nie przywitala-ci ludzie sa chorzy!!!!!zupelnie bez wychowania!!! na szczescie ja tu nie mam takich problemow,bo mnie nikt tu nie zna -h-hi -hi hi! to tyle ode mnie....bede konczyc🖐️-pozdrawiam. ps:zapomnialam dodac...a jakie te ksiazki gatko zamowilas z polski? mi sie tak marzy polska ksiazka......

jejku ja też chce te płytki co ty wiesz jak u nas trudno kupić jakąś nowość i to fajną :-( ta płyta snoop dogga to r&g rhythm & Gangsta :the masterpiece pomyliłam tytuł kurcze pieniędzy nie wysłałam bo coś im padło w western :-( są to książki z serii \"pośredniczka\" dziewczyna widzi i gada z duchami i pomaga im przejść na druga strone pierwszą część tej książki kupiłam w polsce a teraz na stronie www.amber.sm.pl znalazłam 5 następnych części a więc zamówiłam nie moge się doczekać kiedty wreszcie będę miała je w łapkach :-D jess była troszk e chora i podobno brała antybiotyki ale teraz jest już lepiej kevin podobno wyjechał na stałe do holandi bo orzekł że tu mu sie nie podoba a pan b to nie wiem ok skarby ja uciekam zaraz lulu nie spie po nocach tak jest gorąco i szybko łapie mnie a pozatym nie najlepiej się czuje ps. kupiłam też whitney houston kaście ale sobie ja przegrałam super piosenki papatki i gorące 😘 dla wszystkich

hej gata ja ci to wszystko przegram i ci wysle......albo zamowie jeszcze kilka nowych dla ciebie-co cie najbardzie interesuje-chcesz mario? ciara? I.T? ja kupie w moim zestawie tych co moge wybrac 12..no z ,,malym ,,na spolke i kilka ci wysle czy te 3 ci odpwiadaja??a moze i ty chcesz kevinka....bardzo fajna plytka❤️???? napisz co by cie interesowalo.

JEJKU SIMONKO NAPRAWEDE??????????????????? ale bym ci była wdzięczna jeśli byś mogła to mi przegraj na mp 3 i wyślij a ja wyśle ci moje płytki powiedz co chcesz może nie mam super nowości ale mam tego dużo około 200 płytek co do zdjęć to jeszcze nie przyszły ale jutro się spytam bo ta paczka dla jess to leżała tam i nikt nas nie poimformował że już jest zapomniałam napisać ci bardzo ważnej rzeczy twoja córa straciła 2 dolne jedynki i następny ząbek jej już się rusza rosną jej nowe zęby za jakieś 2-3 tygodnie kupie sobie aparat cyfrowy to porobie mase zdjęć aż do znudzenia i powysyłam u nas strasznie gorąco byłam z godą na zakupach w conadzie kupiłyśmy lody i w domu to nie były już lody ale ciapa :-O w 10 min się rozpuściły!!!!!!!!!!!! na dodatek zamkneli wode o 17 i ma byc dopiero jutro rano o 6 masakra!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki bogu zdążyłam się wykąpać!!!!!!!!!!! ale jestem biała aż wstyd tutaj prawie każdy czarny a ja widać że w piekarni pracuje :-D zajrze później 1000000000000000 😘 dla wszystkich

Gość s.cynamonka
skarbie,a ktore bys chciala te cd??? napisz czy ten TI tez ?? zapytaj o list ....na portierni!

Gość imonka cynamonka
dzis chodze od rana bardzo zla-wlasciwie to juz 3 dzien.......... czasem mam takie napady........wkurwia mnie wszystko i wszyscy........straszni egoisci..........tesknie za jessi i moja mama..........chetnie wybralabym sie na dlugie wakacje do wloch lub polski -zasluzylam sobie na to!!! ale ja tu jestem niewolnica i nic do gadania nie mam!!!!!!!!!! tesknie za moja niezaleznoscia-dusze sie w tym domu! nie wiem jak dlugo tak jeszcze pociagne????????? bilety do wloch przeokropnie drogie......nie stac mnie na nie-no zeby to byl traf jak ostatnio-za 600$ to bylo by ok a tu same po 1000$:( i wiecej to samo do polski. gata mam prosbe jak kiedys bedziesz na villagio lub strato-niech ktos zapyta w tej agenzji-turystycznej ile by u nich kosztowal bilet z DALLAS TX do RZYMU-najlepiej z tylko jedna przesiadka i to na terenie USA.bo czasem biletr tani sie znajdzie,ale sa 3 przesiadki ....w usa i w europie...gdzies w londynie lub pazryzu,kiedys znalazlam w amsterdamie:P-kevina bym odwiedzila.

Gość simonka cynamonka 28
co do tych przesiadek to ja boje sie sama podrozowac....i dlatego wole zwiedzic tylko jedno lotnisko......podczas tak dlugiej podrozy:P gata plyty maja byc w ciagu 10 dni-jak dojda to ci przesle:) napisz co bys jeszcze chciala,bo bede wysylac nowe zamowienie. o rany wy pewnie sobie niezle o mnie myslicie,ze jestem zdrowo walnieta:P-moze i tak!-tak bardzo chcialam by mi sie tu powiodlo........niestety droga do sukcesu uslana kamieniemiami i ciagle kazdy mnie tylko bombarduje z kazdej strony.nie mam juz sil na nic-ja chce do mamay😭!!!!!!!! poza tym mam chore zatoki:( pozdrawiam.......wybaczcie ten pesymistyczny ton..............ale dzis nie czuje sie najlepiej:(

wlasnie patrzylam ceny biletow-no sa extra do wloch w granicach-1300-2000,a do polski najtanszy 1500$-2500$. to ja chyba w zyciu juz do was nie przylece:(

misia zapytam się w poniedziałek o te bilety każdy ma złe dni ale tobie zaświeci słoneczko tu też trudno o robote też są chwile załamania misia jaką płytkę najlepiej t.i. i akon mario mam nie wiem jakie wybierz według swojego gustu przyszły mi fotki ale desi jest śliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziękuje skarby ja lece wpadłam tylko na 10 min bo jest u mnie koleżanka i tak głupio troszkę pisać a ona sama siedzi 1000000000000000 😘

hej gata-to extra,ze doszly zdjecia:) plyty przesle pod koniec lipca.:classic_cool: jak ci sie podoba destinka-czy chociaz troszke jest podobna do mnie?????? teraz wysle kilka fotek mamie.skoro do ciebie doszly to pewnie i do nich. milego weekendu. madzik-a co z toba???dzis nic nie napisalas..........co nowego???

witam pewnie że jest do ciebie podobna ale on musi być fajniutka lubie takie bobaski wczoraj byłam na dyskotece i właśnie wstałam było super bardzo dużo ludzi byli dj z radio ibiza i pewnie w radiu była audycja tak mi się zdaje fajna muza mogłabym tam siedzieć do białego rana nie mogę doczekać się już przyszłego piątku chyba się uzależniłam od dyskoteki :-D jakby nie było to jedna z moich pozrywek-prawie jedyna za płytki z góry dziękuje ja tobie też wyśle jakimś specjalnym listem jak myślisz dojdą???????????????? wiesz bardzo się cieszymy że wczoraj do nas zadzwoniłaś ❤️ właśnie madziu co u ciebie????????????????? netta??????????????? zwariowany????????????????? przesyłam 😘 dla wszystkich

Gość M.G.
Przepraszam ws mile panie. moge wiedziec gdzie mieszkacie.:)

goda poszła za mnie do dzieciaków jestem nie w stanie do niczego ide spać trzeba nadrobić nie przespane godzinki jutro niedziela jak ja nie lubie niedzieli 😘 dla wszystkich drogi/a m.g. ja w itali witam na topicu

Gość simonka cynamonka28
dziendoberek🖐️ to fajnie gatko,ze foteczki ci sie podobaja:) ale mi bylo wczoraj milo na serduszku po rozmowie z twoja mamusia❤️ ona jest Kochana❤️ ucaluj ja ode mnie i w imieniu mojej coreczki👄 wczoraj wieczorkiem...meza siostra zlitowala sie i zabrala mnie do miasta:) byla obnizka blyszczykow do ust po 50 centow....kupilam dwa-poziomkowy i 7up:) dzis z rana tesciowa mnie wybudzila-u mnie w miescie byla wielka parada:D🌼:D a jaki upal-slonce straszne mocno prazylo mimo ,iz byla tylko 10 godzina. potem wrocilysmy do domu...moja dzidzia usnela,a ja ogladalam tv-bardzo fajny film...do czasu jak moje oczka same sie zamknely i usnelam w fotelu przed tv...jak stara baba:DZzzzzzzzzzzzz:P teraz mordujemy meza by nadmuchal basen.....przeogromy...z palemkami...zyrafka...lewkiem...jest slizgawka-mala bedzie miec super zabawe:D to tyle na dzis mojego pisania gata jak spotkasz jessi ukochaj ja ode mnie-dzwonilam do nich ze 4 razy,ale ktos ciagle wylaczal telefon mi w twarz:( nie wiem o co chodzi??????????? Madzik-weekend mija ,a od ciebie zadnej wiadomosci???? co ty tam porabiasz w ostrowcu???pewnie wciaz nie przekazalas mojej babci listu....to nic trudno....teraz to juz jest nieaktualny. pozdrow Zosie:) NETTa-👄-chyba musisz byc zapracowana bo tu nic nie zagladasz.... Zwariowany-znowu zaginal AAAAAAAAAAAAAAAA KTO TU NOWWWWWWWWWY ZAGLADA????? hej ja pisze z USA...a ty ????

a więc kupiłaś desi ten basen pewnie ma niezłą radoche :-) u nas też gorąco doszłam do wniosku że polskie lato jst lepsze to znaczy bez tych burz tutaj to jak byś mogła to bys zdarła z siebie skóre jeśli by to pomogło i byłoby ci chłodniej mam dziś dobry humorek w pracy dostałam podwyzke o 50 euro tygodniowo :-D odłozyłam trozke pieniążków i za tyzień kupie za nie aparacik cyfrowy chyba że jak zawsze je przepierdziele mam dziurawe ręce do pieniędzy nakupuje pierduł i patrze OOOOOOOOOo nie ma 20-30 uro ale przecież ja nic nie kupiłam a później licze tu 2 tu 5 i sie uzbiera dzis miałam super obiadek spaghetti z vongolami a na kolacje krewetki mniam mniam m.g. odwiezaj nas i napisz coś o sobie pozdrawiam wszytkich i lece zobaczyć mojego virtualniaka 😘 dla wszystkich

agatka po co ty piszesz o tym jedzonku:( ja tylko moge pomarzyc.....sa tu jakies te robaki moza,ale mrozone,a ja nie umie tego gotowac:( tu jest duzo-(nie pamietam,ale chyba to krewetki po polsku)-shrimps,w chinskiej resteuracji jest tak,ze jesz co chcesz i ile chcesz za 7$-masz dostep do wszystkich dan:D sa tez te krewetki z ryzem lub w sosiku z warzywami itd....do wyboru do koloru:P a mi sie marzy kalamar-czy tam jak to sie pisze???calamaro??? oh ja to uwielbiam:P smazony otaczany w mace:P z cytrynka:P mmmmmmmm.............. hej gta juz nie moge sie doczekac kiedy sobie kupisz ten aparat-ja mam,ale bobi jest taki podly ,ze schowal mi kabel i nie mam jak przesylac zdjec,ale jak kiedys go znajde....to wtedy zacznie sie szal ze zdjeciami:) moj maz sjest strasznie malo wyrozumialy i uparty-wkurwia mnie to w nim na maxa!!!!!!!!! a ile we wloszech ten aparat kosztuje???tu kupilam za 75$-Samsung-chyba nazwa Digimax 200...????wlasnie patrze na pudelko i pomyslalam,ze moze ten kabel tam schowal...ide zobaczyc. MADZIK GDZIE TY SIE PODZIEWASZA???????????????????????????????????????????????????????????????? netta👄 zwariowany:P

Gość Madzik Ostrowiec
HEj dziwczynki wybaczcie ze manie tak długo nie było ale siedzialam w Warszawie 5 dni:) BOze tam jest inne życie....., ale o tym pozniej Treaz musze isc sie wykąpac, bo jetsem dopiero po podróży Bede pozniej 1o000000000000000000000000000000000bUziakow dla was

hej dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!! simonko tutaj kosztuje około 200-300 euro chce kupić taki pożądniejszy bo to zakup na kilka latek jak już go kupie to zasypie was fotkami mrożone krewetki też są dobre ale nie ma jak świeże madziu a co ty robiłaś w wawie?????????????/ czekam na relacje!!!!!!!!!!!!!!! u nie nudy ale zaraz ma przyjść do mnie koleżanka może gdzieś pójdziemy albo obejrzymy jakiś film ja to bym poszła sobie do kina... może w łikend ooooooooo goda przyszła z pracy skarby lece buziaki

Gość simonka cynamonka 28
hej dziewczyny:D wczoraj mialam super niedziele🌼 najpierw przez caly dzien pluskalam sie w basenie:P a potem pod wieczor maz wyciagnal taki motor na 4 grubych oponach-powinnyscie wiedziec jak to wyglada-jedna wloszka to miala jak bylam 2 lata temu w itali jezdzila tym ,,czyms,, na plaze:P moj maz tez ma taki motor-powiedzmy bi nie pamietam jak to sie nazywa-4 cos tam...... rany ale zabawe mialam,nawet sama sobie na tym jezdzilam:P-tzn probowalam,ale ja jade tak wolno,ze mi stanal w lesie i nie moglam zapalic,az maz mnie szukal:P a potem wszyscy razem-ja+bobi+destinka na tym motorku pojechalismy na przejazdzke po miescie-jest niewielkie cos jak villagio-i mala byla tak tym wszystkim zmeczona,ze usnela na tym motorze:D byla z przodu wiec wiatr jej wial w uszy i w oczy a ona nic -spala mocno!!!!!! potem jeszcze zrtobilam kolacyjke-polska kielbaske z cebulka.... i to nie koniec...mala spala z tesciowa,a ja z mezem w samochod i jezdzilam po miescie-musze sobie zrobic prawo jazdy,bo bez niego to w usa jestes nikim!!!!!!!!!! wrocilam do domu o 1 w nocy...potem maz zrobil po drinku-i poszlam spac...zasnelam szybciutkonz wielkim usmiechem na twarzy:D dzis 4 lipca-narodowe swieto w usa tesciu przyzadzil szczegolny obiad bedzie grill potem juz od rana szalejemy w basenie:D teraz zglodnialam i wpadlam tu do was na minutke by was pozdrowic🖐️ ale juz koncze i znikam...... GATA-spytaj jak JESSI???????????dzwonie do nich,ale albo mi tel.wylaczaja w twarz,albo nikt nie odbiera????????? okay...znikam napiszcoe co u was MADZIK-pochwal sie co tam w warszawie slychac???kupilas sobie cos ciekawego????

Gość Madzik Ostrowiec
HEj dziwczyniki, jeszce raz przepraszma z etak długo od was nie zagladałam!!! Siedzialam w Warszawce, wybawiłam sie straciłam troche kasy i wróciłam, byłam u brata mojej kolezanki pierwszy dzien byl nudny , musiałysmy sie dowiedizec numer naszgeo kolegi ktory tez siedzial w Warszawie. zajeło nam to cąły dzien!! mys nie chcialysmy sie nudzic wiec do niego zadzwoniłysmy i juz drugoi dizen spedziłysmy na starym miescie razem z nim i jego kymplem:) bardzo fajni goście, do domku wróciłysmy ok 11 bo brat agi (kolezanki ) bardzo 0rzewrazliwiony,na cale szczescie nastepnego dnia jechal na Mazury!!:) wiec mialysmy wolną reke , wtedy tez spotkałysmy sie z kolegami i zrbilismy u nich mala imprezke.........., niestety nie byłysmy w stanie po niej wrocic do dmu wiec juz tam zostałysmy na noc:) rano jak wstałysmy tp bardzo ich meczyłysmy , mialysmy głupawke, ze wszystkiego sie smiałysmy i wogole mieli nas dosc!!!!! kolejny dizen spedziłysmy na zakupach:) o wtedy wydałam troche pieniedzy(mam jak sie dowie mnie zabije) kupiłam soebi łande buciczki, spódniczke, 2 bluzki , majtki i marynarke:) jak wracąłysmy do domu zaszłys,my do mc donald\'a i tam poznałysmy calkiem przypadkiem dwóch chłopakow amerykanina i azjate:) calkiem fajni kolesie:) zparosili nas na nastepny dzien na imprezke:_) a my walniete posżłysmy (chociaz nie powinnymy bo nei wiedomo kim byli) niestey nie byla zbyt udana . siedizelismy u amerykanca w domu i zadzwoniła jego byla dziewczyna na ktorej vbardzo mu zalezało ze jest w warszawie i ze go odwiedzi a byla juz 23!!!! wiec on przerazony i ja wtedy pwoiedizlam ze my juz pojdziemy i ne ebdizemy rozbic problemow, imprezka sie skonczyla!!! wtedy posżłysmy do kolegow:) i tam tez juz zostałysmy do razn:) nei było brata agi wiec moglysmy sobei na to pozwolic:) i został nam jeszcz ejeden dzien w ktorym bylysmy bardzo zmarnowane po przepiciach:) ze spałysmy i szykowałysmy sie do powrotu do naszego zapyziałego ostrowca!!!!!! odwiedizłysmy jeszce naszych koelgow przed wyjazdem ktorzy jak patrzyli jak wychodzimy od nich to sie cieszyli od ucha do ucha:), mieli nas serdecznie dosc!!!\":) strasznie im dokuczałysmy, budziłysmy o 9 a dla nich to bylo straszne i gadałysmy same glupoty, jzu nei mogli nas słuchac:) i to juz koniec opowiesci o Warszawie:( ja chce tam wracac!!!!!!!!!! pozdrawiam was gpraco z chlodnego ostrowca:)

🌻 H🌻E🌻J🌻 Madzik----byłaś w wawie i nie dałaś cynku ???? Następnym razem się popraw to pooprowadzam Cię po fajnych klubikach, pubach. Ależ się o jedzeniu rozgadałyście...aż mi ślinka cieknie Gatka---pewno, ze jak kupujesz aparat to lepiej juz zainwestować w lepszy bo ta cała technika idzie tak szybko do przodu, ze za dwa miesiące średniej klasy cyfrówka juz bedzie złomem...no może przesadziłam ale już jego klasa będzie nieco niższa Nie wiem czy Wam pisałam ale juz zaliczyłam ten cholerny egzamin, który ciągnął się za mną jak rzep za psim ogonem, mam wakacje od szkoły i czekam teraz na urlop a on już w połowie lipca :) To tyle na dziś buziaki 😘

Gość Madzik Ostrowiec
Netta nawet nie mialam jak dac ci znac bo ten wyjazd był strasznie spontaniczny ale nastepnym razem napewno cie uprzedze!:) A milas mi kiedys wysłac swoje zdjecie i tego nie zrobiłas:( jak mozesz to wyslij mi jakas swoja fotke:) i jak chces zwysle ci tez moja:) Gratuluje zaliczenia egzaminu:) - to terz mas zjuz wolne i czesciej bedizesz tu zagladac, mam nadzieje:)!!!!!??? Dziewczyny i wey tez mi wyslijcie jakies zdjecia!!!! zebym nie zapomniala jak wyg;ladacie:) Buziaki

Madzik---wyślę wam zdjęcia po urlopie bo wtedy fotki będą bardziej aktualne i mam nadzieję, że ciekawsze bo wybieram się do Budapesztu i będę tam pstrykać zdjęcia do woli:) Ale jeszcze potrzebuje Twój email bo nie wiem czy wcześniej podawałaś a już nie będę wertować tych stron. Mam nadzieję, ze teraz będę sie częsciej pojawiać na topiku bo póki co mam wolniejsze dni w pracy Pozdrawiam z upalnej Wawy 😘

Gość Madzik Ostrowiec
Netta masz moj adresik: cooki1@wp.pl zycze ci milego wypoczynku i czekam na fotki