Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

ostatki. no właśnie:) jakies piwko dzis trzeba zaliczyc:) a wracając do Warszawy to w sumie sprytna jesteś bo masz najbliżej:)

:):) Z reka na srcu, to nie było zamierzone!:)Tak jakos wyszlo...;) OK - moze byc i Iława:) - wszystko jedno, tyle tylko,ze w Warsaw jet sporo znanych miejsc..:):) np. Dworzec Centralny :):):) ALe ja sie dostosuje,,,rzućcie miasto i bede!:):)

:):) Z reka na srcu, to nie było zamierzone!:)Tak jakos wyszlo...;) OK - moze byc i Iława:) - wszystko jedno, tyle tylko,ze w Warsaw jet sporo znanych miejsc..:):) np. Dworzec Centralny :):):) ALe ja sie dostosuje,,,rzućcie miasto i bede!:):)

no pieknie! Wy o piwku a ja po nadgodzinach padnę na twarz! ale spotykam się z kumpelą dzisiaj więc ...wszystko możliwe jeszcze! ale Wam jak najbardziej życzę smacznego piwka:)

Ja jestem jednak za Częstochową;)Wtedy wszyscy beda zadowoleni:) Musli dziś wypije Twoje zdrowie na bank. I dziewczyn też:) Już sie ustawiłem ze znajomymi. Mam nadzieje tak kolo 11 wrócic do domu:)

możesz być pewien,że o 23 juz będę w łóżeczku i będę pewnie w fazie rem hehe:)

możesz być pewien,że o 23 juz będę w łóżeczku i będę pewnie w fazie rem hehe:)

tak w środku tygodnia to rzadko zdarza mi sie zabalować:) Ale w weekend to nie mówie:) Carpe diem:)

Hmm Częstochowa, mówisz?;):):) NO, no . ....wiesz,ze jestem za!!!;) To urocze miasto ;):):) Ale Musli, bedzie miła dalej.... A Tip....matko prawie cala Polska...

Wiem. Tip ma daleko. No nie wiem jak to zrobić. Może lubi podróżować:) Zobaczymy. W sumie moze byc ta Warszawa:)

biedna Tip tak sobie o Niej myslę, szkoda, że nie ma jeszcze kompa:(

biedna Tip tak sobie o Niej myslę, szkoda, że nie ma jeszcze kompa:(

Moze złuzmy sie na jakiegoś kompa i poslemy Tip. Chyba ma niedobrego szefa. Tak ją odciął od świata. Tip trzymaj sie. Czekaj na kuriera z przesyłką:)

Własnie przesłano mi taki dowcip: (Musli ti chodzi o rodzaj męski księgowego, a nie żeński), wiec nie bierz broń Boze czegoś do siebie Księgowy, świeżo po studiach, znalazł prace w urzędzie skarbowym i na pierwszy ogień miał sprawdzić księgi podatkowe starego Rabina. Znad sterty ksiąg oszczędnego rabina sprawdzając należności podatkowe wpadł mu do głowy pewien pomysł. Zażartuje sobie z wielebnego. - Rabbi, - powiedział - widzę, że kupujesz dużo świec... - Tak - odparł Rabin - A co robisz ze skapującym woskiem i niedopalonymi świecami ? - Dobre pytanie - powiedział Rabin - zbieramy to i kiedy uzbiera się ałe pudełko wysyłamy do producenta, a on, tak dawniej jak i teraz, rzysyła nam nowe pudełko za darmo. - Aha - powiedział księgowy niezadowolony z tego, że jego niecodzienne pytanie miało najzwyklejszą w świecie odpowiedź. Myślał więc dalej... - Rabinie, a co z zakupem macy ? Co robisz z okruszkami, które ci zostaną? - A tak - powiedział Rabin - zbieramy je, a kiedy jest ich całe pudełko wysyłamy do producenta, a ten, tak dawniej jak i teraz, przysyła nam nowe opakowanie za darmo. - Aha- powiedział księgowy i jeszcze intensywniej zastanawiał się jak podejść Rabina. - Dobrze Rabinie - kontynuował - a co robicie z napletkami, które zostaną po obrzezaniu ? - Tak, tu też nie ma marnotrawstwa. Wszystkie dokładnie zbieramy i kiedy uzbierze sie pudełko wysyłamy do urzędu skarbowego.\" - Do Urzędu skarbowego ? - spytał zmieszany księgowy - A tak, do Urzędu, a oni mniej więcej raz w roku przysyłają nam takiego małego kutasika, jak ty..

Musli tego nie weźmie do siebie bo tez pewnie nie przepada za US:) Kawał super!

fajne:-D kochani zrywam się do domku! jeszcze zakupy muszę zrobić....no wiecie takie codzienne:) to do jutra:) i tradycyjnie miłego wieczorku! Dominatorze nie popijaj za bardzo, a zresztą czemu by nie? hmmm trzymam Cię za słowo że za zdrowie swoich laseczek wypijesz:) 😍

fajne:-D kochani zrywam się do domku! jeszcze zakupy muszę zrobić....no wiecie takie codzienne:) to do jutra:) i tradycyjnie miłego wieczorku! Dominatorze nie popijaj za bardzo, a zresztą czemu by nie? hmmm trzymam Cię za słowo że za zdrowie swoich laseczek wypijesz:) 😍

Powoli sie żegnam z Wami dziewczyny. Dzieki za miły dzień Musli masz jak w banku że moje laseczki wypije:) Nawet zmusze znajomych:) Do jutra, Papa

bardzo się cieszę! Malinka pewnie też no i Tipuś nasz mały też:)

bardzo się cieszę! Malinka pewnie też no i Tipuś nasz mały też:)

No to i ja się żegnam, pa, pa bawcie Się dzisiaj dobrze..jas ide na aerobic:):):), a potem zjem faworki :):):) HI, HI Sciskam Was mocno i milego wieczorku! Dominator - wypij za nasze zdrówko - tylko wypij tak solidnie,zeby poczul cos w główce..:):) Pa Kochani!

Cześć kochani!!!! Jestem i mam komputer...z internetem! Za chwilę wychodzę, więc napiszę coś więcej z domku całuski - I miss you too...

Wreszcie narobiłam zaległości i wszystko przeczytałam. Ale się uśmiałam z Waszych pomysłów! Jacy jesteście mili i przedsiębiorczy! Ja też nie mogłam doczekać się komputera, chociaż na razie się szkolę (poznając pracę każdego działu) Dzisiaj mój szef przechodząc obok mojego biurka stwierdził: \"Jak to możliwe, że nie miała pani do tej pory komputera?\" (chłopak z IT właśnie go wtedy instalował) Muszę się jeszcze zorientować czy nie będą mnie ścigać za korzystanie z netu. Właśnie - Dominator mam pytanie do Ciebie: Jeśli wykasuję historię wybieranych stron, to mogą mieć jeszcze jakiś sposób, żeby sprawdzić co robiłam w necie? Jeśli chodzi o nasze spotkanie, to dla mnie W-wa jak najbardziej. musli: masz piękne buty (mam prawie takie same..hi, hi) Wiecie, dzisiaj wracając z pracy wymyśliłam dla nas zdrobnienia: domi mali musli tip (mojego już bardziej nie da się skrócić) Jak Wam się podobają? Fajnie brzmią jak się je szybko przeczyta.

witaj Tip! wreszcie jesteś! witajcie wszyscy!!! dzisiaj mój judgment day (stomatolog) ałłłłła! 🖐️

witaj Tip! wreszcie jesteś! witajcie wszyscy!!! dzisiaj mój judgment day (stomatolog) ałłłłła! 🖐️

skróty super! musimy teraz je stosować:) a mi się podoba Tipuś:) a może zamiast musli to mus? hehe:) piję kawkę, mleko mi zamarzło dzisiaj za oknem! nie lubię korzystać z lodówki w pracy:-0

skróty super! musimy teraz je stosować:) a mi się podoba Tipuś:) a może zamiast musli to mus? hehe:) piję kawkę, mleko mi zamarzło dzisiaj za oknem! nie lubię korzystać z lodówki w pracy:-0

Cześc laski!!! Tu dom:) Tip jam miło. A co do twjego pytania to niestety \"mogą\" ale to zależy od sieci. Na serwerze moga zostawac ślady:( Uważaj!:) Mus nie bój sie. Jakby co to przyjade i pogadam z sadysta:) Mali - Ciebie witam cieplutko;) A tak poza tym to troche jestem skacowany:) Wasze zdrowie było pare razy:) Kawa!!!!!!!!