Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Dzień Dobry, To mój pierwszy raz z nowym komputerem. Klawiaturka nowiutka, monitorek płaski, więc do dzieła! To jak to jest z tymi zdrobnieniami? dom mali mus tipuś (?) Kto się zgadza - ręka do góry! Miłego dnia!

HEEEEEEJ! Witajcie - witaj kochana Tip - dawni CIę nie było, ale teraz bedziesz znami czesciej! Fajnie:) Skróty , akceptuje rowniez i podnosze reke!!!!!!!!!!:):) Musli - spoko! Jutro o tej porze zapomnisz,ze w ogole bylas u wyrwizeba:):) Jak bedziesz siedziala na fotelu, to pomysl,ze my jestesmy obok Ciebie, tylko troche niewidoczni;):):) O ktorej masz tego brutala, to skupimy wysilki telepatycznie i poczujesz nasze mysli..i nawet nie zorientujesz sie co on CI bedzie tworzył w twarzy:):):) OK?:) Dominatorku - Ciebie witam wyjątkowo;), ..bos w koncu jestes jedynym facetem..i do tego takim fajnym:):) Napisz cos wiecej o tej wczorajszej impezie...:) MIlego dzionka zycze i przesylam cieplutkie buziaki:)

Podnoszę rekę na skróty:) Impreza jak impreza. Pełen pub ludzi, dużo dymu, smiechu jak zwykle:) i piwko. Wszyscy zapomnieli że był wtorek. Niestety myśl o dzisiejszym dniu w pracy hamowała moje zapędy:) W sumie wróciłem do domu o 12. Jak na mnie to późno bo staram sie zawze w tygodniu zasnąć koło 11 żeby być w pracy w miarę kumaty:) Dzisiaj rano strasznie mnie suszyło ale już jest ok. Aha. taka jedna zwariowana koleżanka obudzila mnie sms-em o 4.30 że jest gdzies na imprezie i jakis murzyn jej nie daje spokoju:). Nieźle.

Hm...murzyn mówiesz?:):) To jej zazdroszcze;) Spotkanie blizsze z panem o tak ciemnym zbarwieniu skory...to moje ciche marzenie...:):) Moze kiedys sie spełni...:):) NO Dom;), to troszke poszalaleś:):) W koncu to ostatki..:):) Ale mile,ze sie udalo!:)

hehe Mus sie zgadza na skróty! na fotelu bedę siedziała o 18:30 :) ale bez paniki! dam radę! tak jak mówiłam wczoraj o 21 już byłam wykapana w łóżeczku a o 22 to już spałam sobie słodko! wracam do papierów! 👄 Dom trzymaj się! Wiem, że pewnie ciężko bedzie, ale dasz radę! Mali dzięki za otuchę, z pewnością sobie o Was pomyślę na fotelu!:) Tip zazdroszcze Ci tego płaskiego monitorka:) ja mam taką krowę, że można się uśmiać! 🖐️

hehe Mus sie zgadza na skróty! na fotelu bedę siedziała o 18:30 :) ale bez paniki! dam radę! tak jak mówiłam wczoraj o 21 już byłam wykapana w łóżeczku a o 22 to już spałam sobie słodko! wracam do papierów! 👄 Dom trzymaj się! Wiem, że pewnie ciężko bedzie, ale dasz radę! Mali dzięki za otuchę, z pewnością sobie o Was pomyślę na fotelu!:) Tip zazdroszcze Ci tego płaskiego monitorka:) ja mam taką krowę, że można się uśmiać! 🖐️

Na plaskim chyba lepiej sie nas czyta nie, :) Lepiej wyglądamy...?;) :):) MUs - ja tez mam stara,wielka krowe, z popsutym kabelkiem (zmieniajasie kolorki na monitorze) i z zacinająca sie klawiaturką! WYGRALAM!! mam najgorszy z mozliwych sprzetów:):):)

mam kawał: Wchodzi facet do sauny, a tam Murzyn jara trawke. Stwierdzil, ze tez pociagnalby sobie pare machów: - Panie daj sie sztachnac. - OK, 50 $ za 3 machy. - No co pan, za tyle to moge miec kilka gramów. - Panie, to jest suuuupeer towar, 50 $, albo daj mi spokój. Facet stwierdzil, ze skoro jest to suuuper towar, to spróbuje. Zaplacil, sztachnal sie 3 razy i widzi, ze murzyn wychodzi z sauny. Facet pomyslal sobie, ze go pewnie oszukal, sprzedal slaby towar i chce zwiac, wiec wyskoczyl z sauny i goni murzyna. Murzyn pod prysznic, facet za nim. Murzyn ubiera sie, facet tez. Murzyn wyskakuje z budynku i lapie taksówke, facet za nim, lapie kolejna taksówke i kaze tksówkarzowi jechac za murzynem. Nabiera wiekszej pewnosci, ze gosciu opchnal mu slaby towar. Murzyn kluczy po miescie , dojezdza na rogatki miasta na skraju lasu, wyskakuje z taksówki, a facet za nim. Murzyn wchodzi do lasu, facet za nim, murzyn kluczy po lesie, w lewo, w prawo facet za nim. No i zgubil murzyna. Wsciekl sie, ze facet zrobil go w balona, sprzedal mu za 50 $ slaby towar. Pokrecil sie w kólko no i zachcialo mu sie oproznic pecherz. Rozejrzal sie dookola, przykucnal, sciagnal spodnie, szykuje sie... az tu nagle ktos puka go w ramie: - Panie ... panie ... w saunie sie nie sika!!!

skąd Wy macie takie zaj****** kawały! Badzo fajny! muszę dodać, że dawno nie słyszałam (czytałam) tak fajnych kawałów jak Wy tutaj zapodajecie! Dom gratuluję dobrego sprzętu! U mnie nie jest tak źle jak u Mali ale dobrze też nie jest. śniadanko..........mniam!

skąd Wy macie takie zaj****** kawały! Badzo fajny! muszę dodać, że dawno nie słyszałam (czytałam) tak fajnych kawałów jak Wy tutaj zapodajecie! Dom gratuluję dobrego sprzętu! U mnie nie jest tak źle jak u Mali ale dobrze też nie jest. śniadanko..........mniam!

\"Dom gratuluję dobrego sprzętu! \" - każda kobieta mi tak mówi:):):)

Dom - > ha, ha, ha, ha, ha :):):):):):) Not o CI sie udało:):)..z tym sprzetem oczywiscie..spryciarz!!!! Chociaz - ja nie watpię;) Ale kawal faktycznie superowy..moze masz jezcze jakies..to dawaj:)

Kawały naprawdę fajne... tylko muszę się powstrzymywać od głośnego brechtania w pracy! Musli - jak wszyscy pomyślimy o Tobie ok. 18.30 to będzie jak znieczulenie - nawet nie poczujesz \"brutala\" Dom - przyłączam się do gratulacji odnośnie dobrego sprzętu! Żadna z nas od początku nie miała wątpliwości, że...to działa! Obsługa też chyba nie jest skomplikowana...

next one: Czasy starozytnego Rzymu. Bogaty lud rzymski znudzony jest wszystkim, co do tej pory juz widzial.. Cezar postanawia urzadzic walke z dzikim zwierzeciem, walke., jakiej do tej pory jeszcze nie bylo.. Wybral wiec sobie Cezar wielkiego lwa, lwa, jakiego swiat nie widzial.. Zwierze bylo glodzone dlugie tygodnie. Nadchodzi dzien.. pojedynku.. Lew jest tak glodny i chudy, ze zaczyna sie oblizywac na wszystko., co sie rusza.. Cezar do walki z owym lwem wybiera ogromnego silnego Numidia. (Murzyna), umiesnionego i wielkiego.. Ale tez mysli: \"Taki duzy Murzyn, a lew taki chudy; zakopie. Murzyna w ziemi po pas. zeby wyrównac szanse\" Po chwili jednak Cezar mysli dalej: \"Murzyn ma takie umiesnione. rece, to moze sie i odkopac i zabic lwa; lepiej bedzie jak bedzie on zakopany w ziemi po sama glowe\" Jak pomyslal, tak tez zrobil..... Arena, mnóstwo ludu rzymskiego na trybunach, Murzyn zakopany do samej szyi, puszczaja lwa... Ten biegnie jak oszalaly, slinka mu cieknie na widok glowy Murzyna, juz ma go dopasc i zlapac w zelazny uscisk swoich szczek, gdy Murzyn robi glowa unik, lew go mija, uderza z calym impetem o bande i zdycha. Na to lud rzymski: \"Walcz uczciwie, czarnuchu !!!\"

-------> z tym sprzętem to Ci wyszło hehe:) kawały macie super! ten z ta sauną byś świetny! ja dzisiaj znowu zapracowana! jeszcze raz dziekuję za wsparcie w sprawie znieczulenia!

-------> z tym sprzętem to Ci wyszło hehe:) kawały macie super! ten z ta sauną byś świetny! ja dzisiaj znowu zapracowana! jeszcze raz dziekuję za wsparcie w sprawie znieczulenia!

co jest kobitki? już widze komu zawdzieczamy wzrost gospodarczy:) pracujcie dalej.

yhmmmm widzę że reszta też zapracowana! ja dzisiaj mam sterty do zrobienia! piep****** biurokracja!!! hehe:)

yhmmmm widzę że reszta też zapracowana! ja dzisiaj mam sterty do zrobienia! piep****** biurokracja!!! hehe:)

Właśnie skończyłam wszystko...uff i idę do domku! Miłego wieczoru dla wszystkich

czesc dziewczyny! właśnie sie dowiedzialem że musze wyjechac. Bede tak kolo 12. Milego dnia Wam życzę.

wiatj i pa! wracaj szybko! a ja witam dziewczyny:) strasznie zapracowana jestem.....uciekam do pracy..... miłego dnia!

WItam kochani!!!:) Przepraszam,ze wczoraj \"wyszłam\" bez pozegnania;), ale musialam szybko zalatwic sprawy na miescie i ..juz nie wrocilam. Dzisijapewnie tez bede miala gorący dzień...:(:( Podobnie jak i WY, Caluski dla Was i milego dnia!:):)

Gość 2_ malinówka
MUs - a jak było u dentysty???? MNie z tego wszystkiego - snił sie dzisiaj wlasnie dentysta....fuj - nie miło mi ie snił....brrr:(

Dzień Dobry! Widzę, że wszyscy dzisiaj zabiegani - ja też. Niedługo idę do innego działu i zostawię Was na jakiś czas. Ale jestem przeziębiona - ledwo żyję... To się ciągnie od zeszłego piątku i wcale nie chce się skończyć a ja cały czas chodzę do pracy - z temperaturą, katarem, bólem zatok i głowy. Hmmm...może macie jakieś pomysły jak tu się rozgrzać??

Jestem znowu ale widze że nikogo dziś nie ma. No cóz zdarza sie. Pracusie moje:) Tip jak to. Nie wiesz jak mozna sie rozgrzać:) Nie wierzę.