Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Malinko my o seksie dzisiaj a Ciebie nie ma! wychodź spod kołderki !!! :) ciekawe jak się czujesz? mamy nadzieję, ze coraz lepiej i wrócisz pełna werwy i włączysz się do dyskusji! piję sobie 2gą kawkę:) potwierdzam Tipuś - seks jest lepszy niż czekolada:) 😍

juz po kawie:) kochani kiedy przyjdzie wiosna? będzie można chodzić bez kurtek! a nie opatulac się w te zimowe rzeczy!!! będzie większa ochota na hm hm i poziom dopaminy wzrośnie o 100%! 😍

juz po kawie:) kochani kiedy przyjdzie wiosna? będzie można chodzić bez kurtek! a nie opatulac się w te zimowe rzeczy!!! będzie większa ochota na hm hm i poziom dopaminy wzrośnie o 100%! 😍

Cześć musli! Cześć Domku! Cześć Maxio i chora Malinówko! musli: masz ochotę na hm hm (jak w tej piosence: \"Give a little hm to me, and I give a little hm to you\")? Wróciłam z zakupów obładowana jak wielbłąd, jeszcze niczego nie rozpakowałam z wyjątkiem...marchewki! Chrupię już drugą. Boże, jaka pyszna! Siedzę i czytam i prawie spadłam z krzesła ze śmiechu! Domi: dziękuję za uznanie. Notuj, notuj - kto wie, może się ode mnie jeszcze czegoś nauczysz? ...mała przerwa i jestem w połowie trzeciej marchewki! Sama zaczynam się z tego śmiać, ale naprawdę nie mogę się opanować! Trzy surowe marchewki na obiad! Maxio: ja też lubię czekoladę... Mam pomysł: a może byśmy sobie zrobili czekoladowy masaż na całe ciało (podobno czekolada wspaniale wygładza skórę)...a potem byśmy musieli ją zjeść! Szkoda, żeby się tyle zmarnowało. ...pewnie najwiecej czekolady zmieściłby pępek... i hurraa!!! Też mam dobry humor dziś! Domku: udało Ci się powalić problem na łopatki? (hm, hm ale to przyjemne powalić faceta na łopatki...uwieeelbiam)

Tipuś Ty to jednak masz głowę! super pomysł z tym lizaniem.... :) aż mi sie ciepło zrobiło! a ta piosenka jest bardzo fajna, zawsze jak ja słyszę to mi sie humor poprawia:)

\"Give a little hmm to me, and I give a little hmm to you\":) tra lalala Give a little hm to me, and I give a little hm to you😍

\"Give a little hmm to me, and I give a little hmm to you\":) tra lalala Give a little hm to me, and I give a little hm to you😍

No Tipus z Twojego pepka to czekoladke bym zjadł nawet jak nie przepadam. Pomysł naprawde słodki:) Oh ciepło sie robi powolutku. No nieźle. A co do moich problemów to tkwia na dobre jak na razie. Życie.....

Musli: jak Ty pięknie śpiewasz? Przyznaj się, że to Ty wykonujesz tę piosenkę. Zlizywanie czekolady...nasi mężczyźni zjadaliby czekoladowe \"pomarańcze\", a dziewczyny czekoladowe \"bagietki\" vel \"banany\"...no to mnie chyba poniosło Musli: nie zrobiło Ci się za gorąco? Wolisz białą czekoladę czy ciemną? (Malinówki nie pytam, bo z góry wiadomo jaką wybierze). Deserową czy mleczną? A może z orzechami. Takie laskowe orzechy można turlać po całym ciele. Ale byłyby fajne ślady na pościeli! Domi nic nie mówi: nie może, bo stoi teraz nad nim ulubiona księgowa (pewnie na wysokości wzroku ma jej biust...hi, hi)

zlizywaliby raczej czekoladowe brzoskwinki:) nie lubię czekolady, no ale w tym wypadku wybieram mleczną orzechy mogą być! (specjalnie dla Domiego) hehe! pościel? haha:) nieźle! ufff gorąco!!!

kochani żegnam się juz bo boję się że później mogę nie zdążyć tego zrobić! więc papa i do poniedziałku! :)

Zaraz, zaraz domi...przecież nie musi to być czekolada. Po prostu jakiś deser, który zjesz/wyliżesz ze smakiem. Jak chcesz to możemy się z dziewczynami obłożyć równie dobrze szaszłykami albo sushi. Maxio będzie miał zarezerwowaną szarlotkę na ciepło z bitą śmietaną, ok? Domi a Ty? Jeszcze jedno pytanie: lubicie się siłować w łożku?...tak po prostu przewracać jedno drugie i łaskotać, rzucać poduszkami itp.?

raczej tego nie praktykowałam w łóżku, ale przypomniało mi sie że jak byłam młoda (hihi), bardzo młoda to z moim kuzynem notorycznie sie siłowaliśmy i rzucaliśmy poduszkami!:) ale w łóżku to raczej nie przypominam sobie:) dobra uciekam ! miłego.........

Hej kochani, ale goracy temat sie rozwija.... smarowanie czekolada - swietny pomysl. zgadzam sie z musli ze wcinalibysmy z dominatorkiem raczej brzoskwinki z czekolada, takie przepolowione czekoladowe brzoskwinki...;) no i wiecie co - jeszcze zostaly paczusie, bez ktorych zycie byloby smutne, a wiec paczusie mieciutkie i smakowite...;) a dziewczyny to raczej bagietki z nutella - tipusiu no, no !! rozkrecasz sie - super pomysl. ale raczej czekolade z zoledziami zamiast z orzechami ;)

Uderz w stół, a maxio się odezwie!! Robota chyba Cię przysypała, nie? A te żołędzie..no proszę jaki cwaniaczek. Żołędzie nawet chce przemycić pod warstwą czekolady! Widzę, że pomału zbliża się godzina kiedy ze słoikiem nutelli będzie można zacząć świętować weekend! Wszystkiego słodkiego i stosunkowo udanego weekendu!

witam kolektyw:) po szybkim jak lampart weekendzie! kawka już stygnie:) teraz prace organizacyjne i zaraz usiądę i trochę popiję kawki:) zbliżają sie święta. lubiecie? bo ja nieeee:( tylko Boże Narodzenie, ale tez nie przepadam. miłego dnia życzę!

Dzień Dobry! A ja lubię święta. Staram się przeżywać je duchowo, a nie konsumpcyjnie i jakoś mi się zwykle to udaje, tylko coraz trudniej. Wystawy sklepów mają wystrój bożonarodzeniowy zaraz po Wszystkich Świętych (niestety wcześniej się nie da, bo trochę obciach stawiać choinkę obok zniczy). Wielkanoc to znowu święto obżarstwa (przynajmniej takie hasło przyjmują supermarkety). Myślę, że to trudne dla wielu kobiet, żeby nie dać się ponieść szałowi zakupów i gotowania, które towarzyszy wszystkim świętom.

WItajcie kochani malinatorzy!!! Ale sie działo, podczas mojej nieobecnosci!:) WIdze,ze dziewczyny sie rozkrecaja! Hura!!! :) Cos mi wiosna powiewa:D:D:D Pomysly z czekoldka - rewelacyjne OJ Tipus - wiedzialam,zes TY \"cicha woda\":):) SUper pomysly Tipusiu Kochana - oj widze,ze my myslimy bardzo, bardzo podobnie... i naprawde jestesmy do siebie podobne. A haslo \"stosunkowo udanego weekendu\" - powalilo mnie calkiem:D:D:D SSSSSSSUPER!!!! Super babka z Ciebie!!!!! Maxio - chyba tylko my dwoje mozemy sobie podac raczki jestci chodzi o slodkosci. Ja tez uwielbiam czelokadke i inne slodziutkie rzeczy! Nie wyobrazam sobie np. pic kawe i nie przekasic czegosc slodziutkiego (kawki nie slodze) A czekolade uwielbiam!!!! i wcale tego po mnie nie widac - na szczescie!!! Musli - kochanienka - szkoda,ze nie dostalas tego urlopiku - [potwory no!!! Ale topiku pilnujesz bardzo ladnie - nasza kochanienka!!!:):) Domi:D:D:D.. uwielbiam Cie caly czas - Twoje dowcipy sa Cool:D:D:D Moze dzisiaj wrzucisz nam jeszcze kilka:):) Sciskam wszystrkich obecnych i nieobecnych... ale sie ciesze, ze juz z Wami jestem;) NIECH ZYJE DOPAMINKA!!!

Malinówkaaaa!!! Jesteś wreszcie i jak zwykle pełna optymizmu. Bardzo Cię tu brakowało. Nie choruj więcej (chyba, że zarazisz nas do końca swoim optymizmem). Baaaardzo się cieszę, że wróciłaś!!! Mała poprawka...ja też uwielbiam czekoladę!!! Co prawda muszę ostrożnie, bo dbam o linię, ale...niech żyje DOPAMINKA! ...oczywiście, że jestem cicha woda, ale wiedzą to tylko wybrani!

no witamy, witamy! wreszcie zdrowa i na stanowisku!!!:) zapraszamy do zabawy z czekoladą! czas na śniadanko:) mniam:) \"give a bit of hmm to me, and I"'ll give a bit of hmm to You:)\" A to dla Was:) a szczególnie dla Tipusia:) Give a bit of hm to me, and I'll give a bit of hm to you. Give a bit of hm to me, and I'll give a bit of hm to you. And your eyes like a laser, every time cut me deeper. Give a bit of hm to me,(you're a mystery) and I'll give a bit of hm to you. (it's so confusing) Give a bit of hm to me,(you're a mystery) and I'll give a bit of hm to you. (it's so confusing) For me, you are an enigma, For me, you really are a mystery... A mystery (a mystery) For you, I break all the rules And for you, I'll go to the moon, 'Cos you're the one There's no one else. There's no one else. Chorus Are you devil or angel? Are you question or answer? Are you real, or am I dreaming? Chorus

czesc malinatorki, kto ogladal wczoraj sexmisje w TV ?? mam nadzieje ze chociaz dominatorek ogladal. kochana malinko, wreszcie jakies czekoladkowe wsparcie dla samotnego czekoladojada jakim jestem :-) ponadto dzis w 3M wreszcie dzis nie pada snieg, a prognozy mowia o sporym ociepleniu w tym tygodniu... no wreszcie wiosenka

:):):) NO - ja tez sie ciesze, ze wrocilam!!!! Hm. do zabawy z czekoladka- - chetnie i zawsze i .na MAKSA:D:D:D:D i na Domiego:D:D:D:D Oj dziewczynki..mamy grzeszne mysli, prawda? ja mam..chociaz atmosfera w pracy wcale nie grzeszna tylko nudna! Tipusiu - musimy sie umowic na wspolne jedzenie czekoladki:):), hm? :):)Absolutnie nie mialo to tak wyjsc:), chodzilo mi o prawidziwie porzadne spotkanie:):):)..ale skoro juz tak wyszło, to ...lubie rowniez ..biala czekolade!!!!!:D:D:D:D..jest so sweet...:):)

Ja ogladałam!!!:D:D:D:D Juz chyba poraz 100:):)Uwielbiam ten film:):):) Pewne sceny nie zmudza sie nigdy, prawda MAXIO? ..\"chodz, zwiedzimy sobie pieterko\":), \"Dzien dobry - zastalem Jolke?\":):)..... i tysiace innych tekstow:):):) ALe mi sie zrobilo wesolo:):) Pamietam, pierwszy raz widzialam \"Seksmisje\" w kinie, gdy mialam chyba z 9 -10 lat (, ze mnie wpuscili?...byłam ze strasza siostra - moze dlatego?:):) Maxio = fajnie masz, ze mieszkasz w M - bardzo mi sie tam podoba!! szczegolnie zima - molo w SOpocie - mialam okazje czuc ten powiew mroznego wiatru od strony morza..Cudo. Zreszta jak tylko mi sie udaje, to zima tez pruje nad morze! Kocham morze zima!!!!:):)

BRAWO MALINKA !!!!!, you RULE, chyba najlepszym textem maxa oprocz \"jolki\" jest: NO ŁADNE CACKO... super tez jest: upaprała się dziecinka... to jest mega-kultowy film, ktory moge ogladac codziennie domi: any comments from your side ?, guess you\'ll have sth more to add on that moge sie dolaczyc do twojego spotkania z tipusiem ? bedziemy w trojke wcinac grzeszne ilosci czekolady i rozwijac nasze grzeszne mysli... uff no nie wiem co z tego wyjdzie. wazne ze zjemy duzo czekolady !!

No to dzisiaj mamy kolejny dzień słodkości. A za oknem raz błękitne niebo, raz zamieć śnieżna...nie ma co narzekać na nudę! Maxio - jak Ty się w końcu rozkręciłeś! dobrze! Widzę, że już możemy sobie zrobić wieczorek z czekoladą (we wszystkich możliwych postaciach) i Seksmisją. Już widzę te umazane, śmiejące się gęby! Malinówka: niezły z Ciebie zawodnik! Bo ja na tym wietrze nie mogę wytrzymać dłużej niż 5 minut i uciekam! Ale wczoraj było tak pięknie...niewiarygodnie! Bałtyk jak jezioro, brnęłam przez plażę zapadając się dużo powyzej kostek w śnieg, bezwietrznie, słońce świeciło, woda się mieniła od tego światła, pełno ludzi...no totalny odjazd! Mój ulubiony tekst z seksmisji (to tradycyjnie do Dominatora): \"No, no nie poznaję kolegi!\"

jak to zwykle poniedziałek i kupa roboty! a co z Domim? hmm? nie mogę się wyrwać! znowu zostaję \"after\" today:) 2ga kawa wypita......:)

jak to zwykle poniedziałek i kupa roboty! a co z Domim? hmm? nie mogę się wyrwać! znowu zostaję \"after\" today:) 2ga kawa wypita......:)

NIestety mialam wyjscie i nie mogłam z Wami \"porozmawiać:( Tipus i Maxio - strasznie Wam zazdroszcze tego morza!!! Naprawde! Szkoda,ze blizej nie mieszkam...:( Maxio - dla mnie jeszcze jednym z kultowych filmow jest oczywiscie \"Rejs\", ktory mnie rozwala calkowicie:):) Tez kocham ten film!!! NIe bede rzucala tutaj tekstow, ale wspomne tylko o fantastycznym pomysle \"gry w dupniaka\" w dwie osoby. Totalny odlot!@:D:D:D:D:D:D W ogole jest mnostwo filmow, ktore nigdy - przenigdy sie nie znudza!!!!:) Tipuś - widzisz juz nasze umazane czekoladka buzki:)HIHI - ja tez je widze:):)..i cale cialka;) To byłaby...czekoladowa..orgia:):):) Rany - ale wypaliłam:) Chyba mi sie mozg przegrzewa.:) Spadam do domku..na czekoladke..lub inny rodzaj dopaminki :)...taki, gdzie zrzuce pare kalorii:):):) MIłego popłudnia i - za Tipusiem- STOSUNKOWO UDANEGO!!!! Uwielbiam Cie Tipusiu za ten tekst:):):) dO JUTRA kOCHANI MOI Musli - 3rd kawki juz nie pij..lepiej ..dopaminka:)..a propos gdzie ten kolega z pracy;) :):) Sciskam i do jutra!

papa malinko:) do jutra! ja też się żegnam powoli:)