Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

w takim razie bardzo mi miło😍 a wydawało mi się ze \"jeszcze\" nic takiego nie napisałam:) takie podniecanie się bez spełnienia jest niezdrowe! 👄 ale jak pobudza wyobraźnię:) trzeba czekać na wyjazd do NZ:)

No niby nic ale jednak wyczuwac od Ciebie male ciepełko:) Musze uwazac bo jestem w pracy:) Poczekam na ten wyjazd bo co moge zrobić. Nie zmieniaj sie. Prosze:)

mówisz? zauważą? hihi że coś rośnie! ale jestem Łobuz! :)

Hehe rośnie. No no nie moge sie podniesc zza biurka bo sie zorientują. Łobuz to mało powiedziane. Ale jaki słodki:) Daj mi chwile odpoczynku bo musze isc zrobic sobie kawke:) Jokes: Spotykaja sie zony dwoch policjantow na balkoenie i jedna mowi do drugiej: - Wiesz moj Jozek przyniosl mi dzisiaj kwaity, chyba bede musiala dac mu dupy A na to druga: - A co, nie macie wazonow? Przy barze siedzi James Bond. Nagle przysiada sie do niego jakas fajna laska i mowi: - Fajny masz zegarek.. Na to Bond: - Wiesz, ma mnostwo przydatnych opcji np. widze,ze nie masz teraz na sobie majtek. Na to dziewczyna: - Ale ja mam na sobie majtki - Cholera ,znowu sie spieszy o godzine

Hola! Jestem juz z Wami!:)..Chocioaz..moze przeszladzam..?;) Moze wejde poźniej...;):) Widze,ze Mus sie naprawde rozbudziła!!!! Potwierdza sie,ze kazda kobieta jest ognista!!:D Teraz jestem pewna ,ze my 3 jestesmy do sobie bardzo podobne pod wzgledem temperamentu seksualnego... i bardzo dobrze!!!! Male diablice z nas;):) Male czarownice;):):)HI< HI< Tipusiu - fjnie, ze aplikowanie dopaminki okazujesz podobnie:):):) Mnie tez niesamowice kreca wszelkie odgłosy, nawet takie ledwo co slyszalne - ale koniecznie jakjes musza byc!!:D:D:D. Tipusiu - bedziesz głowna odpowiedzialna za orga-nizacje;) w NZ:):):) Wiecie co...wyczuwa sie ta dopamnike:):) Sciskam seksomalinatorow z calych sił..:):):)

Witaj Malinko! przyłącz sie do nas! w końcu z nas rodzina! mam nadzieję, ze się nie gniewasz, ze my tu hm hm tak sobie wiosennie rozmawiamy:)

to był zart ze przeszkadzasz prawda? no chyba tak nie myslisz!

Żarty, zarciki:) Przecież Malinka nalezy do rodziny i może zawsze sie dołaczyć do zabawy:) Ale mamy ekipe. No nieźle dziewczynki. Teraz dopiero odczuwac ten przeskok z zimy na wiosne. Dopaminka rules 4ever!

O ludzie! Parzycie (się?)! Tak tu gorąco... Miło was poczytać. Dominator: stan w którym się znajdujesz nazywa się fachowo \"blokada kierownicy\". Podoba Ci się nazwa. Pełne wyrażenie: \"włączyła mi sie blokada kierownicy\" pozdrawiam wszystkich napaloonych!

:) to chyba jeszcze nie podchodzi pod cyber:) nie jest tak źle!👄

Oj hormony, hormony!:) Musli - Pewnie,ze sie nie gniewam:), nie ma o co - kochani, przynajmniej cos sie dzieje!!:D:D:D: Im nas wiecej, w akacji;) - tym lepieje,cieplej, seskowniej, i bardziej perwersyjnie:D:D:D Nie mam nic przeciwko!!!!!!!!!!:D:D:D: Tipusiu -\" blokada kierownicy\" jest the best - nie slyszalam tego okreslenia, ale juz je kupuje:):)Super!!!! Tez jestem ciekawa co na to Domi;);) hi, hi

to dobrze Malinko bo już zaczęłam się martwić! biedny Domi musi tyle kobiet zaspokoić! Domi trzymaj kierownicę!

Blokada kierownicy. Tez tego nie znałem ale moze być:) No widze że bede musial sie w jeździe podszkolic No i mysle że Max tez dobrze prowadzi i trzyma kierownice:) W NZ chyba tez ruch jest lewostronny:) jak w Australii

ale ucichło! Malinko sprowadziłaś nas na ziemię:)

uciekam kochani:) mam nadzieję że jutro znowu poświntuszymy...:) i Ty Malinko też:) miłego.....

uciekam kochani:) mam nadzieję że jutro znowu poświntuszymy...:) i Ty Malinko też:) miłego.....

Ja nie chcialam Was sciagnac na ziemie - absolutnie nie mialam takiego zamiaru. To fajnie, jak mozna poczytac takie rzeczy. Fruwajcie moi kochani:D:D:D:D:) A ja i tak w NZ sie do Was dołacze::D:D:D:D Hi, hi, hi, a potem Tipus i maxio i bedzie czadersko:):) Zegnam sie juz - buziaki dla wszyskich i do Jutra Dopaminatorzy:):)

ale zdążyłam do pracy:) 6:59 na stanowisku! zabalowałam wczoraj:)

ale zdążyłam do pracy:) 6:59 na stanowisku! zabalowałam wczoraj:)

Siema! Własnie wrócilem z wojaży po miescie. Musze odetchnąć. Widze że tylko mus na stanowisku. No cóż. Praca jest ważniejsza:) Trzymaj sie malutka. Pozdrawiam i milego dnia.

ja nie wiem co jest. Moze inni są na jakims pikniku w plenerze razem a nam nic niepowiedzieli:) Co za chamstwo. No to mus zbieraj sie. Zaraz przyjeżdzam i skoczymy gdzies tez.