Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

jutro mnie nie będzie kochani! zaopiekujcie się dziewczęta Domim:)

Co prawda to prawda:) To fakt:) Ciezko sie wraca do pracy po swietach. Powiem Wam że nie umie sie zmobilizowac do porządnej pracy. Gdyby to szef wiedzial:) Jeszcze 1,5 godziny i powrót do domku.

oj cieżko ciezko! uciekam do domku! trzymajcie się! mało Was dzisiaj było! Malinko i Tipusiu zaopiekujcie się jutro chłopcami:) 🖐️ papa

Nie ma dzis Mus wiec ja zacznę:) Witam wszystkich i milego dnia życze. Pokażcie sie choc na chwile!

WItam, witam wszystkich (vhociaz narazie obecny jest tylko Dominatores;)) Kochany Domi - jatem razem z Toba..ale opracy znów dzis duzo, wiec tak czesto jak Mus - nie bede pewnie zagladac. Ale postaram sie Toba zaopiekowac najlepiej jak tylko sie da. Oczywiscie najchetniej zaproponowałabym, Ci na początek relaksyjacy masazyk...;)ktory moze doprowadzilby ostatecznie do ..bardziej relaksyjaco - odprezajacych.... akrobacji:):)..I co Ty na to? Chyba mi nie odmówisz...;) Tipusiu - where are you? Czyzby nastepna konferencja?:) Maxio - hmmm.....to wszystko co napisales jest bardzo zachecajace, wiec...tzreba by w koncu sporobowac, nie?:):)😘 😘 Musli - Ty na pewno w domku sobie o tej porze jeszcze chrapiesz;)...aa wyspij sie ranny ptaszku, chociaz raz:):) Sciskam wszystkich u zycze milego dnia, Domi..my dear! - Ciebie sciskam wyjatkowo..;)😘 😘 😘

Dzieki że jestes ze mną bo jakis samotny sie czuje:( Masażyk dobrze mi zrobi. Nastroi odpowiednio na reszte dnia. A co do akrobacji to moge nawet ten masażyk pominąć i zacząc zawody;) Chyba mi nie odmówisz....

My dear.Tobie odmówić? Toz to byłby grzech!;):)😘 Zawsze mialam do Ciebie dziwna słabośc..;):) Hmmm...od razu w szranki..? Oczywiscie nie bede protestowac;) Faktycznie..ten masazyk - zbedna rzecz;) W akrobacjach jestem niezła..sądze, że Ty równiez...wiec pokaz moze byc ciekawy.............Moze zaprosimy kogos...kto by mógł nas ocenic..;):):) ...a moze nawet sie przyłączy;)...Moze ..Maxio - chyba tez by nie protestował:):):)

Napewno w akrobacjach jestesmy nalepsi. Nie do zdarcia:) No trójkacik byłby niezły ale przyznam że w kombinacji 2K+1M jak dla mnie. Podejrzewam że Max sie zgodzi ze mną.

hej malinatorki. melduje sie na posterunku. malinko, na pewno nie bede protestowal, chociaz powiem szczerze ze jak robic potrojne akrobacje to jakos bardziej pasuje mi jak sa 2 osoby plci pieknej... chyba bylo by tak bardziej ogniście i gorąco. tym razem poniewaz nie ma mus i tipusia proporcje trzeba jednak odwrocic...

:):) Widze, że MAxio bardzo dobrze ocenił sytuację..:):) HI, HI Wiem,ze Wy cPanwoie wolicie dwie kobiety, ale mnie chyba tez sie cos od zycia nalezy...wiec jesli nadarza sie taka okazja...Dwoch, atrakcyjnych facetow,,w dodatku,..ich lubie..to musze sie skusic i Was namowic na wspolne akrobacje..:):) Domi..prosze..zgódź sie..tylko ten jeden raz... Maxio ....na pewno Ci sie spodoba;) :D:D:D: Dobra sytuacja nie \\zmusza do wyjscia na miasto - a kazdym razie nie w celach akrobatycznych :):) niedługo wróce...to pofiglujemy troszke, ok>:):) Buziaki:)

No nie wiem. Kuszaca propozycja ale.... jak wrócisz to moze sie przekonam. A moze przyjda jakies dziewczyny na nasz topic. Byłoby miło. Wogóle to nikt dawno nowy nas nie odwiedził. Zapraszamy.

No..Domi..czyli moze jednak bym Cie namówiła?:) ALe fajnie...zawsze marzyło mi sie obudzic sie w ramionach dwóch męzczyzn. Buzka dla Ciebie za zgodę..moge tak myslec, ze sie zgodziłes?;):)😘 Maxio = a Ty...pomógłbyc zrealizowac moje marzenie?:):):) Ale jestescie fajowi..:):):)

Ja jeszcze nie powiedzialem tak. U mnie to chyba nie przejdzie. Ale jakos nie moge Ci odmówic Malinka. Chyba rozgrywa tu sie tragedia jednego bohatera. Zupelnie jak w Antygonie:) Moze widzowie zdecyduja:) Prosze o sms-y i odpowiedz na pytanie : \"Czy Domi ma mimo wewnetrznych oporów skorzystać z trojkata 2M+1K i ulec Malince?\"

Gość katowiczanka
hello, o czym sobie tak pisiu, pisiu?? hmmm.. o juz widze o trojkacikach, wy to jestescie.

Gość katowicznka
jako widz, moge poradzic 2+1, moze okazac sie zmiana w twoim zyciu na dobre. ;);)

:D:D:D:D:D:D:D:D Ja się naprawde w Tobie chyba za moment zakocham!!;) :)) Rozbawiłes mnie do łez..:):):) Za ten numer bede Ci wdzieczna do konca zycia..no i z ewentualna jednak zgode - również:):):) To ja jako pierwszy widz, głosuje na \"tak\"!;D:D:D:D czekamy na kolejne głosy....;D Ale co ja widze....przed oknami zbiera się tłum rozentuzjazmowanych widzów z transparentami w dłoniach: DOMI, DOMI DOMI...ULEGAJ MALINCE DO WOLI!!! DOMI, DOMI, DOMI..TO NIC NIE BOLI! DOMI, DOMI, DOMI.... TA ZABAWA TYLKO KOI!!!:d:d:d

O ziomalka z Katowic. Pozdrawiam;) No trójkacik spoko. Jestem bardzo za ale 2 panie i ja. Nie musisz byc tylko widzem:)

Gość katowiczanka
no coz nie bede wam przeszkadzac w pisaniu i w trojkacikach hihihih ;);) na marginesie to faceci malinko przewaznie wola wlasnie takie trojkaciki 2 baby jeden facet ;);)

Wcale nam nie przeszkadzasz. Mile widziane sa nowe postacie na naszym topicu. I to bardzo mile:) My tylko żartujemy z tym seksem. Tak naprawde to jestesmy erotomani-gawedziarze. Zaraz do domku. Zajrze tu poźniej. Czekamy na głosy:)

Gość katowiczanka
dominator hejka, pozdrawiam rowniez z Katowic! :) piekny dzisiaj dzien mamy :):) radosc w serduchu

Malinko, no nie wiem ... mi tez jakos trudno zaakceptowac trojkat 2M+1K. wiem ze jestes dobra w akrobacjach ale my z domkiem ukonczylismy AWF, specjalizacja fikoly stosowane, wiec jak widzisz jestesmy twardzi zawodnicy i kondycja jest tez w dobrej formie. innymi slowy moze byc nam troche ciasno a ty tylko jedna.... ewentualnie mozna sie zgodzic na jakis trapez jak tip i mus beda obecne. wtedy bedzie 2M+3K, tez ciekawie a jak inaczej :D:D:D:D:D ;););););) dom co ty na to ?

Malinko, no nie wiem ... mi tez jakos trudno zaakceptowac trojkat 2M+1K. wiem ze jestes dobra w akrobacjach ale my z domkiem ukonczylismy AWF, specjalizacja fikoly stosowane, wiec jak widzisz jestesmy twardzi zawodnicy i kondycja jest tez w dobrej formie. innymi slowy moze byc nam troche ciasno a ty tylko jedna.... ewentualnie mozna sie zgodzic na jakis trapez jak tip i mus beda obecne. wtedy bedzie 2M+3K, tez ciekawie a jak inaczej :D:D:D:D:D ;););););) dom co ty na to ?

Czesc Mus! Brakowało Ciebie wczoraj bo tak Ciepło było. Ci malinatorzy to jacys zboczency:) Milego dnia i czekamy na Was

cześć Domi:) 🖐️ miło:) mi😍 wczoraj niestety nie spałam sobie:( ale miałam wyjscie słuzbowe:) o geometrii wczoraj pisaliście, hehe:) a biedny Domi na końcu został single👄 może dzisiaj bedę miała czas to wlecę:) :)

Joke na rozluźnienie atmosfery: Gościu zdał na studia. Pojechał po wakacjach do akademika i budzi się pierwszego dnia szkoły i myśli, \"O ja, trzeba iść na wykłady\".. Na co jego sumienie: - Ej, no co ty? Dopiero zacząłeś idź na browar - na 1 wykładzie i tak nic się nie będzie działo .. Pomyślał i tak zrobił. Następnego dnia sytuacja się powtórzyła i kolejnego.. i kolejnego... Minęło pół roku. Gość budzi się i mówi: - O ja, muszę iść na wykład... Na co sumienie: - Ty, no nie pitol. Idź na browara - przez pół roku to mógłbyś się tyle nauczyć, że byś całe studia w jednej sesji ciachnął. - No rzeczywiście... W sumie to niegłupi pomysł. I poszedł na browara... Dzień przed egzaminem - wstaje: - O ja!! Muszę się pouczyć. A sumienie: - No co ty, stary, nic nie musisz - przecież i tak wszystko umiesz - ciachniesz ten egzamin i spoko będzie. Weź się lepiej odstresuj i idź na browar.. Tak też zrobił. Dzień egzaminu. Kolo się budzi: - No dobra zostało kilka godzin - powkuwam.. A sumienie: - Stary, teraz to i tak nie zdążysz. A poza tym wszystko umiesz - przestań się stresować i chodź na browara.. W końcu kolo dotarł do szkoły na egzamin - usiadł, dostał test.. Patrzy, patrzy i mówi: - O, KUR*A!!! A sumienie: - JA PIERD*LĘ!! :):):)

Mus czekam na Ciebie;) Jakbys kiedys słuzbowo na Śląsk jechała to wiesz gdzie możesz sie zatrzymać:)

jasne:)👄 wiadomo :P 😍 trochę roboty mam, ale będę:) kawał fajny:)

co tak cicho ludziska malinka, tip, max where the hell are u? taki piekny dzień a Wy pracujecie tak namietnie. nie lepiej zająć sie czymś innym;)