Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

:):) Domi - zemdlałam z wrażenia!!:) Rzucam to wszystko i juz biegnę do Ciebie...z bokserkami;) Rany...taka okazja może sie nie przytrafic poraz drugi:):) Domi, my dear..zaraz bede:):):) Biorę samolot, helikopter...cokolwiek..byleby byc jak najszybcierj ..w tej przymierzalni:):) Wypatruj mnie. Taka najseksowniejsza, ..to ja!:):) Papatki MSM i do jutra...ach fajnie mi sie z Wami spedza czas = sciskam:):):) 😘 😘 Biegne na szalenstwo z Domim:):):)

Witam wszytkich MSM :) Jakos znow niemoge spac. Dzis przegladnalem wszysko do konca . widze ze mnie ominela niezla zabawa :(:(:(:(:(:(:(;( Robilem notatki po drodze ...:):):) tip ja poprosze jakies rybki jak zawitasz w kraku :):):) Uwielbiam ryby Hmmmmm..... gdzies tez byla mowa o ninfomankach hmmmmmmmmmm ...... tez mnie ominelo :(:(:(:(:((: zastanawiem sie ktora z Was jest wieksza :):)) ominalm nie tez masaz :(:(:(( :(:( moze uda mi sie to wszytko nadrobic. Po ostatnich postach moje hormonki zaczynaja znow szalec. istna burza bedzie niedlugo - taka wiosenna. 2_malinówka dzieki za przyjecie do ekipy :):):) reszcze tez dziekujem :):) i postaram Was wspomagac obiema rencami i nogami :):):) Nawet mozesz spac koło mnie

u mnie dzisiaj pada:( nastrój raczej jak pogoda. Scorpion25 masz dużo do nadrobienia (w tym czytaniu), fajnie, ze Ci się chce nasz blizej poznawać:) piję kawę 😴 dzisiaj już lepiej, nie jestem śpiąca. taka nastrojowa muzyka leci, że wczoraj stwierdziłam, ze zawsze mogłaby lecieć taka. nie ma reklam w radiu.

Sn25 jaki ostatnio fajny film oglądałeś? mam ochotę na jakiś dobry film.

Domi naga? w przymierzalni! o rany! ekspedientki pewnie padły jak długie, takiego im apetytu narobiłeś! Malinko mam nadzieję, że zdążyłaś z bokserkami! bo Domi jeszcze się nam przeziębi! ;)

Czesc Mus;) Znowu tak raniutko. Ty to kobieto masz zdrowie:) W kazdym razie dzis dzień sądu i wykonanie kary na nieposłusznych malinatorach płci żenskiej. A teraz czas na relaks przy ciempnym napoju. 😘 Milego dnia życze ekipce.

Łobuz jestes i tyle:p Co sobie ludzie pomyslą;) To nie wyglada na kare tylko jakis szybki numerek. Ale skoro chcesz to nie ma sprawy:)

Domi kara pojecie względne:) od Ciebie każda kara będzie nagrodą;) hehe !

Domi kara pojecie względne:) od Ciebie każda kara będzie nagrodą;) hehe !

Czesc moje Słoneczka najsłodsze:):):) Domi...widzisz..tak sie spieszyłam wczoraj, szukalam helikoptera, hulajnogi, rolek...;) tudziez innego sprzetu;):), ale wszystko było zajete..;):):):)O rany..Domi ...a moze Ty jeszcze jestes w tej przymierzalni??;):):) Domi my dear..ja tez Cię Kocham najszczerzej:):):):) 😘 😘 😘 ❤️ ❤️ ❤️ Ja po prosatu szaleje na Twym punkcie ;):):), ..a sprawa Twej nagosci w przymierzalni...rany...-oszalałam to fakt, wzieło mnie całkiem:):):) NIe moge o niczym innym mysleć.....;) A bokserki mam i zchecia Ci je założe ..chodz zdecydowanie wole zdejmować:):):) Mus....Hi, hi masz racje kara od Domiego ..to niebianska wręcz nagroda..:):) Scorpion...fajnie,ze nadrabiasz zaleglosci.mam nadzieje,ze jednak nie zrazisz sie do nas po przecztaniy naszych zbereznych mysli i bedziesz z nami caly czas trwał!!! Fajny chłopkak z Ciebie, wiec nie chcialbysmy Cie stracic!!!:):):) Tipus. TIpus!!!!!!!!!!!!!!....nie słyszy biedna....znow jakas konferencja Buziaki dla wszystkich bez wyjatku:):)

No Mus. Az sie zawstydzilem teraz. Ale jestes milutka😘 To w sumie nagroda dla nas obojga. Jednak dobrze ze do tej przymierzalni nie przyszłaś. Co za zrządzenie losu:) Uff...Co za wiosna:D:D:D

biedny Sn25 - wczoraj nie mógł spać, a dzisiaj pewnie nie moze wstać;)

kochani czas na coffee:) Domi nie możesz takich rzeczy pisać bo teraz nie mogę się skupić, tylko myślę o tym jak musiałeś ładnie wyglądać nago😍 A wiesz jaka potrafi być wyobraźnia! wybujała hehe:) i jak tu pracować? hm?

musli -- juz jestem no powiedzmy niemoglem wstac jakis 40 min zbieralem sie lozka ,bylem w piekarni po swierze buleczki na sniadanie . wlasnie zamierzam zrobic sobie maraton filmowy wczoraj przynioslem od kumpla 37 filmow , w sumie mam jakies 60 moze sobie cos wybierzesz . winko sie jakeis znajdzie . reszte tez zapraszam :):):) mam duze lozko :P:P:P tylko bede musial gdzies dziadkow wyexmitowac na jakis czas :):):):) z czytamnie to tak jakos mnie zaciekawiloo co mnie ominelo fajni z Was ludziska , i napewno sie niezraze .bo jestem taki sam jak Wy a moze jeszcze gorszy :P:P:P:P Tylko potrzebuje troszke czasu na rozkrecenie sie bo ustanio sie wyciszylem za bardzo :(:(:( jesetm juz 3 dzien i ciagle mnie tu do Was ciagnie wiec szybko mne sie niepozbedziecie :):):):) ja teraz popijam sobie kawke pozdrowka dla reszty MSM

Mus a myslisz ze mi nie jest cieplo w srodku;) Strasznie kusisz diabełku. Wiesz. Dochodze do wniosku że ludzie powinni jedna stosowac kary cielesne. Wbrew pozorom wydają sie one byc bardzo przyjemne:p Skorpion podejrzewalem że jestes z naszej branzy zboczeńców i łobuzów. Zapowiada sie niezłe spotkanie. W sumie to tez chyba dzis sobie obejrze pare filmów bo sporo sie nazbieralo a nie ma kiedy obejrzeć. We will see.

z tymi filmami to chętnie bym się wkulnęła między Was (na łóżku) i pooglądała sobie z Wami;) z pewnością bym nie zmarzła 😍

dominator --- my jako skorpiony mamy to we krwi ze jestesmy zboczki i lobuzy i ... musli --- niemartw sie , przy mnie niezmarzniesz nigdy. ja jestem jak kaloryfer,tylko jak zaczne grzec to mnie trudno wylaczyc i jeszcze bedziesz uciekac odemnie .:P:P:P:P:P moj zestaw filmow: 1. A Beautiful Mind CD1 (67:06) 2. A Beautiful Mind CD2 (68:11) 3. Anything Else (108:22) 4. Apocalypse Now (146:34) 5. Bandyta - PL (88:34) 6. Banlieue 13 DVD rip FR - Banlieue 13 DVD rip FR - teste eMule-DL.com - (80:44) 7. Blade.Trinity.A - BMF (56:17) 8. Blade.Trinity.B - BMF (55:02) 9. Bloody Sunday (105:40) 10. Bom Yeoreum Gaeul Gyeoul Geurigo Bom CD1 (51:52) 11. Bridget Jones - The Edge Of Reason (101:30) 12. Closer (103:14) 13. Constantine.2005.SVCD.TS.DivX - MR.CD1.by.LonGi (56:52) 14. Constantine.2005.SVCD.TS.DivX - MR.CD2.by.LonGi (56:52) 15. dmd - cd1 (65:09) 16. dmd - cd2 (54:57) 17. Doberman (98:47) 18. Epoka Lodowcowa (77:55) 19. Equilibrium [DVD - RIP] (105:52) 20. First.Daughter.DVDSCR.DVDRip.XviD - DVL (104:32) 21. Going.On.30.DVDRiP.XViD - BRUTUS (97:48) 22. good advice (88:46) 23. Goraczka (Heat) (163:48) 24. Gungrave Ep01(Osloskop Net) (24:16) 25. Heaven (92:59) 26. Hide and Seek 2005 100% Fungerande - Works (96:14) 27. Hitch.TC.5.1.AC3.XviD - MoF cd1 (58:50) 28. Hitch.TC.5.1.AC3.XviD - MoF cd2 (54:30) 29. House.Of.Flying.Daggers.(2004).DVDRip.XviD.AC3.CD1 - TEAM APEX (56:55) 30. House.Of.Flying.Daggers.(2004).DVDRip.XviD.AC3.CD2 - TEAM APEX (57:55) 31. incite - intermission.xvid (102:02) 32. Iniemamocni.PL.DVDRip.qset.CD1 (63:13) 33. Iniemamocni.PL.DVDRip.qset.CD2 (47:36) 34. kjs - After.The.SunSet.ShadowCast (96:51) 35. kjs - spanglish1 (59:24) 36. kjs - spanglish2 (71:24) 37. Klštwa (91:25) 38. Marzyciel [DVDScr - Finding Neverland (99:41) 39. Meet the Parents (107:41) 40. Meet.the.Fockers.TC.XviD - MoF (110:28) 41. Million Dollar Baby CD1 (57:15) 42. Million Dollar Baby CD2 (75:51) 43. Mindhunters (101:26) 44. mof - cd1 (53:47) 45. mof - cd2 (55:54) 46. Moj Brat Niedzwiedz Dubbing (81:37) 47. my.babys.daddy.dvdrip.xvid - deity (86:15) 48. National Treasure cd 1 (66:22) 49. National Treasure cd 2 (59:03) 50. New York Minute.dvp - nym (90:47) 51. Open.Water.DVDSCR.XViD - DvP (79:27) 52. Phantom of the Opera 2004 (98:37) 53. Powrot krola - The.Lord.Of.The.Rings.Return.Of.The.King.EE.(2003).(Lektor.PL).PROPER.CD1..(osloskop.net) (87:30) 54. Powrot krola - The.Lord.Of.The.Rings.Return.Of.The.King.EE.(2003).(Lektor.PL).PROPER.CD2..(osloskop.net) (72:24) 55. Powrot krola - The.Lord.Of.The.Rings.Return.Of.The.King.EE.(2003).(Lektor.PL).PROPER.CD3..(osloskop.net) (92:27) 56. Pregi.2004.XviD.DVDRiP - rex (88:52) 57. Rzeka tajemnic CD1 (66:44) 58. Rzeka tajemnic CD2 (71:18) 59. Saving Grace (91:24) 60. Scratch (87:47) 61. Shall.We.Dance (106:22) 62. STIGMATA (102:09) 63. Taking Lives Dvdscr Xvid - Mediamaniacs (Osloskop Net) (102:42) 64. The Crimson Rivers (105:25) 65. The Game (119:45) 66. The Punisher (122:12) 67. the score - cd1 (dvd rip) (67:24) 68. the score - cd2 (dvd rip) (56:40) 69. The.Chronicles.Of.Riddick.TS.VideoCD.Xvid.Re - Enc.OneCD (109:07) 70. The.Final.Cut.2004.LiMiTED.DVDSCR.XViD - FiCO (94:30) 71. TheUsualSuspects (105:57) 72. White Chicks (108:44) 73. Zatoichi (111:07) moze ktos cos dla siebie znajdzie ciekawego i dojdziemy do kompromisu

kilka z tej listy widziałam;) pewnie, ze coś się wybierze, jeszcze Domi przyniesie swoje i cały miesiac możemy leżeć i oglądać:)

zamówiłam łóżko na 6 osób wszyscy wejdą:) Malinka Tipuś Domi Sn25 Maxio no i ja;) na łikend będzie gotowe! zamawiam miejsce między Wami! 👄

No ba. Skorpiony są najlepszymi kochankami. Podobno:p Mus nie martw sie po takim maratonie (filmów) to nie zejdziesz z łożka przez nastepny miesiac;) No filmiki fajne. Duzo widzialem ale cieszy to że masz duzo nowych filmów. Lubie chodzic do kina;) to jestem w miare na bierząco. Ja własnie mam troche strsza filmoteke. Widze tu pare ciekawych filmików których nie widzialem ale dostosuje sie do dziewczyn(bo w sumie o to mi chodzi;)) No wybierac laseczki. Czekamy.

dominator --- masz racje podobno , tez to sluszalem , ale to juz dizewczyny musza powiedziec , oczywiscie pozniej :P:P:P nie licza sie pogloski tylko trzeba to sprawdzic na wlsnej skurze by miec pewnosc . ja juz sie szykje na weekendzic w takim razie . wypale kilka filmikow tylko jakie???? hmmm zastanawiem sie ktos ogladnie caly film od poczatku do konca. ja kiedys podchodzilem do gladiatora 3x i jeszcze go calego nieoglanalem, ale to wina jest wspol towarzyszki . :):):) ja tez mam klika starszych krore ogladam zawsze np. adwoka diabla ogdalem chyba z 8x i jeszcze mi sie nieznudzil :):):

Adwokat Diabła owszem, owszem , bardzo fajny, też lubię ostatnio oglądałam Grę już po raz kolejny. lubię ten film;) chociaż kiedyś zrobił na mnie większe wrazenie. Domi mówisz, ze miesiąc;) zrobimy zapas nabiału, zawalimy lodówkę jogurtami, kefirami hehe co mówisz Malinko!? damy radę miesiąc? myślę że spox

Adwokat Diabła owszem, owszem , bardzo fajny, też lubię ostatnio oglądałam Grę już po raz kolejny. lubię ten film;) chociaż kiedyś zrobił na mnie większe wrazenie. Domi mówisz, ze miesiąc;) zrobimy zapas nabiału, zawalimy lodówkę jogurtami, kefirami hehe co mówisz Malinko!? damy radę miesiąc? myślę że spox

Kiedys The Game zrobilo na mnie wielkie wrazenie. Film naprawde rewelacyjny. Zreszta lubie filmy z Michaelem Douglasem. Widze Mus że jestes nabialowa dziewczyna. tak sportowo i zdrowo. No no. Chyba zaraz przyjade do Poznania;) Ale najpierw festiwal filmów w Krakowie. Moze jakis Triller albo Horror. Bedziemy mogli pocieszac i przytulac nasze dziewczynki. ale fajnie:D Ja mysle S25 że dziewczyny tylko potwierdza opinie o skorpionach:) Nie mozemy ich zawieśc ale to nie w naszym stylu.

thrillery jak najbardziej! moja ulubiona kategoria! przy Was będziemy bezpieczne!

thrillery jak najbardziej! moja ulubiona kategoria! przy Was będziemy bezpieczne!