Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

nierealny swiat wirtualny.. panna k. wystapila w roli glownej i durnej.. dobrze ze naprawde nikt nigdy sie nie dowie kim jestem.

🖐️ HELLO! HELLO! witam wszystkich których nie znam:)

i starą ekipę również:) WRÓCIŁAM DO SWIATA ŻYWYCH:)

Hello Mus. Widze że sie odnalazłaś:) Brakowało Cie wczoraj. Mnie jeszcze ręce bolą od wczorajszego wieszania prania;). Ale przejdzie. Ziomalko co to za siedzenie po nocach przy kompie. Nieładnie:) Milego dnia

Witam witam :-) a dziś paskudna pogoda, dobrze, ze nie pada jem pyszne śniadanie - twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką mmmniam Scorpion - ten mężczyzna był jej siostrą (zmieniła płeć?) pozdrawiam serdecznie

no gdzie jesteście? Domi z Katowiczanką - to wiadomo (buszują gdzieś z latarką) Mus była, ale się zmyła.. ale pozostali? hmm zagwozdka... scorpion zgadłam?

Ja jestem. Nie martw sie:) Właśnie mialem taka małą narade w pracy ale nikt mnie nie ochrzanił;) Zaczynam byc głodny. Mam ochote na udko z kurczaczka:) Ale bede musial sie zadowolic czyms innym:)

z tymi naradami to się chyba umówili, ja też miałam... piję 2nd coffee

z tymi naradami to się chyba umówili, ja też miałam... piję 2nd coffee

witam dobra teraz odpowiedz :):):) Odpowiedz: Miala nadzieje, ze mezczyzna znowu pojawi sie na pogrzebie... Jesli odpowiedziales poprawnie, to myslisz jak psychopata. To byl test znanego amerykanskiego psychologa, ktory uzywal go, aby sprawdzic, czy czyjas mentalnosc jest mentalnoscia zabojcy. Wielu aresztowanych seryjnych mordercow zostalo poddanych temu testowi i ich odpowiedzi byly zawsze prawidlowe. Jesli nie udalo ci sie wlasciwie odpowiedziec - dobrze dla ciebie. Jesli udzieliles prawidlowej odpowiedzi, prosze daj mi znac, abym mogl cie usunac z mojej listy emailowej.No chyba ze mialoby to byc dla ciebie niewygodne - od teraz bede dla ciebie ekstra mily. Przetestuj innych swoich znajomych! ja slucham sobie chiloutowego radia i mnie wprowadzilo w jakis taki melancholijny nastroj... http://www.toxic-room-station.is.dreaming.org/ pozdrowka dla wszytkich u mnie pada i jest okropnie brrrrrrrrrrr katowiczanka 🌼 mus jak wojna z musli kto wygrywa ???? domi a wlasnie wracajac do rowerkow i plywania... to my ze znajomymi czasem robily takie akcje ze znajomy nad jeziorem ma pomost a na koncu taki na styropianie i beczkach kwadracik , wiec czasem go odpinalismy i ludka albo motorowka cholowalismy go na powiedzmy jakis tam kawelek od brzegu i robilismy na nim imprezki. albo jak mysmy przyjezrzali tam na impreze bo kumpel robil tam urodziny to wszysy wyjezdzali bo spac niemogli przez 3dni :):):):)

tez bym sie wyczilałtował ale nie ma głosników:( straszna pogoda jak na rowerek ale to jest fajna zabawa;) Ah te narady Mus:) A gdzie moja Pani K.?

Czesc wszystkim, Domi, Scorpion25, Mus, Kurczatko i inni.. jestem zyje... :) Dzisiaj mam zly humor!Jestem zla jak osa! Wszystko mnie denerwuje, a o telefonach, pracy, klientach to juz nie moge sluchac. :( No i jeszcze do tego ta pogoda! Co za durny dzien! ;)

Witaj:) Nie złość sie. Dzisiaj to chyba wszyscy sa w złych nastrojach. Tez mnie dobija ta pogoda. Ale nie ma sie co przejmowac. Przeciez caly czas tak nie bedzie. Dzisiaj na rowerku nie pośmigamy:(

katowiczanko ja też jakaś zła dzisiaj chodzę ale pogoda u mnie super! sn25 - mus wygrywa! Said I've paid my dues for all that I've done And I showed you that I loved you more than once Theres nothing left there to decide Said you might trick me once I won't let you trick me twice Freedom to us has always been a trick Freedom to u has always been who ever landed on your dick Seen it in you one to many times Said you might trick me once I won't let you trick me twice, no HooK; Might trick me once I won't let you trick me twice Might trick me once I won't let you trick me twice, no Might trick me once I won't let you trick me twice No I won't let you trick me twice Vrs2: Those days are old and overdone And it's only cause I'm not with you that you make me number one Though I may love you It hurts me deep inside and Now you no longer have to hide Rap: I used to be down with the late night hit Started gettin' heavy when I really wasn't ready Used my past to get in my mind So I fell for your lies like all the time I thought you were the shit to be playin' around Call the police there's a mad girl in town Couldn't get even here without a sound It's not how I wanna get down, Yeah Hook: Might trick me once I won't let you trick me twice Might trick me once I won't let you trick me twice, no Might trick me once I won't let you trick me twice No, I won't let you trick me twice No, I won't let you trick me twice Cos I've paid my dues for all that I've done And I showed you that I loved you more than once There's nothing left there to decide Ooh, Trick me I won't let you trick me twice You might trick me once I won't let me trick you twice You might trick me once No I won't let me trick you twice You might trick me once No I won't let me trick you twice tralalala 🖐️ chętnie bym sobie przy tym potańczyła znacie to oczywiście!

Mus to musimy kiedys na jakas imprezke wyskoczyc bo tez lubie potańczyć. W sobote sie wyszalałem ale kiedy to było - 3 dni temu:) jak to mozliwe że u Ciebie fajna pogoda. Co za kraj.

Tipuś, cholera tą twoją salsę cały czas mam w głowie!!! do jutra! pa aha jutro mam wyjazd słuzbowy, może mnie nie być!

ale mam afere w pracy, jutro leca moi klienci do Turcji.. a ksiegowy namieszl tak, ze zaraz mi tutaj jutro przyleca ci ludzie z..... no koszmar. :(

Życze Ci bardzo dobrze. Poprostu chciałbym Cie zobaczyć:) A przeciez takie afery sie zdarzają co zresztą pokazał zeszły rok:p Dobrze ze jest ok.

no to fajnie :) wiem ze niektorzy traktuja biura podrozy jak wrogow, nie jest to fajne, ale coz zrobic. Rozne sa opinie :) poki co obejmuje cie calymi ramionkami za pocieszenie:)

Dzieki za objęcia. Wiedzialem jak sie wkupic:) Mysle że nie wszyscy są negatywnie nastawieni do biur podróży. Może z wyjatkiem tych co mieli jakies duze kłopoty ale to przeciez duza mniejszosc, a male problemy to zdarzają sie w kazdej dziedzinie.

p.s. tez jestem ciekawa jak wygladasz:) nooooo zaraz wychodze do domu, wszycy juz sobie w domkach siedzicie, ja oczywiscie jeszce w pracy..:(