Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

nie wiej z tąd tylko wyjaśnij o co biega. chyba że jesteś zwykłym tchórzem. nie cierpie owijania w bawełne.

a w ogole to wcele nie byly zle, chyba lekka przesada :) A skoro Ciebie to dotknelo, to mnie teraz tez, a w ogole to miales mi to wyjasnic face to face.

Gość i wyjaśnię ci słonko
twarza w twarz i usta w usta

Gość do dominatora
a tobie nie mam obowiązku nic wyjaśniać

no obowiazku nie masz to fakt. zreszta nie mam pytań. swoje juz zaczynam rozumiec.

witam:) Domi i Malinko 👄 dzisiaj to mam dugą zmianę (wyjatkowo) siedzę do 20:00 więc dopiero teraz się odzywam:) Domi o sexie między dwoma kobietkami mówisz:) miło:)

drugą zmianę miało być poza tym nie wiem co tu się dzieje ale szczerze mówiąc mam to w dupie w każdym badź razie dla Was uściski :) i buziaki 👄 Domi i Malinko :)

:) Mus Kochana - bardzo dobrze to skwitowlaś!!!! oto chodzilo wlasnie. Koniec tematu!!!!!! MUs - strazniczko...Ciebie nam brakowało!! Dobrze,ze sie pojawilas - sciskam wyjątkowo mocno!!!!!

Witaj Mus. Druga zmiana.hmm... nieżle. To przyjade o 8 po Ciebie. Wiesz. Tak poźno to róźnie bywa:) No no seksik 2K. Wiem ze miło. Chyba wyleje kubeł zimnej wody na siebie zaraz:p

myślę Domi że może jak Malinka wyrazi ochotę, to nawet będziesz miał okazję doświadczyć tego z bliska (mus+malinka) hehe:) Malinko;) jasne, możesz przyjechać po mnie o 8:) z Malinką:) chyba zrobię kawkę:)

O kurcze. Ale moc. Malinko to ja juz wyjeżdzam bo na 8 musimy byc w Poznaniu:):):)

Domi - ja juz czekam na Ciebie!:D::D Jestem gotowa! Słyszysz Mus - GOTOWA!!!!:D:D:D Domi = orzyjezdzaj szybciutko. Do 20 malo czasu:):)

ok czekam:) coś mi dzisiaj strasznie WOLNO chodzi komp! Domi by się przydał, z pewnoscią by pogrzebał i chodziłby (komp) jak po masełku:)

IRLANDKA: Pierwsza randka: Oboje się upijacie i uprawiacie cudowny sex. Druga randka: Oboje się upijacie i uprawiacie cudowny sex. Trzecia randka: Oboje się upijacie i uprawiacie cudowny sex. to mi sie widzi hehe:)

katowiczanka napisała jakis czas temu: maM TAKI PROBLEM..ZE NIE MOGE SIE PRZEBIC W NI....... nie kumam tego

czytasz w moich myslach, wiedziałam ze o to zahaczysz:) hehe 😍

Malinko jak ładnie ostatnio napisałaś; że jestem Twoją dziewczyną teraz:) hehe - no jestem:) otwarta na propozycje:) (hihi)😍 aż czuję motylki w brzuszku:) ładne jaja robię kawę sobie:) w końcu jakieś dopalacze są wskazane ...do 20;00, żebym tu nie padła na klawiaturę Domi te randki bardzo fajne, podobały mi się Irlandzka najbardziej:)

a to bylo z jednej rozmowy, ktora przeslalam jednemu z was, z rozmowy do Tele 2. Smieszna rozmowa operatora z klientem... a TEN KTO GO DOSTA l TO WIEM :):) O co biega. Ale widze ze jest jakas analiza :):):) Mus..ja sie dobrze czuje

wiedzialem Mus ze mnie sprowokujesz wiec zachaczylem:p Zaraz lece wiec papa 😘

PA DOMI👄 może sie odezwiesz z domku:) ........... a to bylo z jednej rozmowy, ktora przeslalam jednemu z was, z rozmowy do Tele 2. Smieszna rozmowa operatora z klientem... a TEN KTO GO DOSTA l TO WIEM O co biega. Ale widze ze jest jakas analiza Mus..ja sie dobrze czuje ale ja Cię nie oceniam nie uważam żebyś się źle czuła po prostu myślałam że może masz jakieś kłopoty ale nie wnikam

czy już nikt się nie pojawi? :(

Pewny siebie młodzieniaszek siedzi na fryzjerskim fotelu. Fryzjer goli go brzytwą, a ten dla zabicia czasu podrywa asystentkę fryzjera: - Może byś tak wpadła dzisiaj po pracy do mnie do pokoju hotelowego? Pobaraszkujemy trochę... - Raczej nie. Mojemu mężowi to by się nie spodobało. - To powiedz mu, że musiałaś zostać w pracy po godzinach, a ja wypłacę ci za godziny nadliczbowe. - Sam mu powiedz. Właśnie cię goli...

-Kowalski nie onanizować mi sie tam pod prysznicem! -panie kapral ja sie nie onanizuje ja go tak szybko myje

Impreza. Kilku informatyków jak zwykle gada o komputerach, o softcie itp. Nagle jeden stwierdza, ze to nudne i mówi: - Panowie. Czy my musimy zawsze o kompach? Może pogadajmy trochę o czymś innym. Np. o dupach..... Chwila konsternacji. W końcu ktoś się odzywa: - Hmm. Mój komputer ostatnio jest do dupy.

Nowy manager zatrudnił się w dużej międzynarodowej firmie. Pierwszego dnia wykręcił wewnętrzny do swojej sekretarki i drze się: - Przynieś mi kurwa tej kawy szybko! Z drugiej strony odezwał się gniewny męski glos: - Wybrałeś zły numer ! Wiesz z kim rozmawiasz ?! - Nie! - Z Dyrektorem Naczelnym, ty idioto!! - A wiesz, z kim ty kurwa rozmawiasz?! - Nie! - I dobrze!! Przychodzi \"kobieta karzeł\" do ginekologa i mówi, że strasznie ociera ja w kroku. Lekarz kazał jej się położyć na fotelu i zbadał ja \"dogłębnie\". Niestety, nic nie stwierdził. - Jest Pani zdrowa, jest pani prawidłowo zbudowana... - Ale, panie doktorze to mnie ociera tylko w czasie deszczu! - To prośże przyjść, kiedy będą dolegliwości. Zobaczymy o co chodzi? Nie minęło 5 dni i karlica zjawia się okutana w pelerynę i z parasolem w dłoni. - Panie doktorze, ja już nie wytrzymam! Strasznie dokucza mi to ocieranie... Lekarz położył \"kobietę karla\" na fotel, obejrzał i przystąpił do działania. Walczył z narzędziami około 15 minut, po czym powiedział, ze już po bólu. \"Kobieta karzeł\" zeszła z fotela, zrobiła kilka kroków i faktycznie, po dolegliwościach ani śladu. - Panie doktorze! Jest pan cudotwórca, jak pan to zrobił? - Obciąłem pani kalosze.

no to się żegnam kochane malinatorki Malinko stój na strazy porzadku;) będę w poniedziałek dopiero Domi i pogadamy o 2K :) papa🖐️ 👄