Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Domi stęskniłam się za Tobą 😍

A myslisz Mus ze ja nie tesknie. Dzieki za takie wyznanie:) W kazdym razie widze że forma dopisuje:p Musze wyskoczyc na jakies 3 godzinki

Ja tez jestem. Z malym opoznineiem ale jednak!:) Jejciu - ja tez sie nie wsyapalam. I nawet wiem dlaczego? Bo spalam bez Was!;):) :D:D:D:D Tak, chyba to niby wiosna dziala mecząco!!!! Muz ja juz jestem po dwoch lawach i nic!!! Nie dziala! Moze zwietrzala!!!!;) A fuj!! Jak ja bym chciala juz urlopik!!!!! Mozna byłoby sie wylenic za wszystkie czasy!!!! Tego mi trzeba!!!! WIesz MUs..powiem Ci w sekrecie i pocichutku,zeby Domi nie uslyszal przypadkiem, ze i ja sie za nim Stesknilam!!!!!! Ale Ccissstt!;) Buziaczki dla Was i usciski miazgowe:D:D:D

Gość cxmvnbsi
clvknbigundsindvjdsheinudvjcnvofiu9fhejvncovidjfeuhvjnkjfa9ufhiuncozijdu9vmoduehofj098ue87josju9w8htjspoeur9htjmndofauebkmnoeiurwbnlfndlkeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

witaj Malinko! fajnie Domi że już wróciłeś:)

Widze że jakis kolega nam sie tu ladnie przedstawił. A moze to jakas kolezanka. Czy u Was tez tak zimno na dworze bo u mnie nie zaciekawie. Malinka cóż za wyznanie wszystko słyszałem:p Az mi sie ciepło zrobiło:)

Domi - trzeba było nie czytac!;) A takto juz wszystko wiesz! Nawet nie moge miec sekretow z Musli!;) Widzisz Domi ...zimno u Ciebie, bo..nas nie ma. My bysmy natychmiast rozgrzaly atmosfere!!!! Bo nie zapomniales,ze jestesmy szalenie gorące babeczki:):) Hi, HI babeczki piaskowe:D:D:D:D:D Ale powaznie, to i u mnie jakos zimo....brrrr pogoda fuj - do bani! Domi ..nie masz znow jakiejs porcyjki zarcikow. Twoje sa zawsze very funny!!!:):):) DOmi...czemu Ty jestes tak daleko????;)

Domi co Ty na to---> Ty i My(ja + Malinka) pod ciepłą kołderką? hmm?

no ja też wchodzę w to:) nie dosłownie jak TY Domi:) do jutra sexoholicy kochani!:)

Gość ADHD
Świeże tematy 15:13 SLS - z roślin 1 opinia - autor: Oliwka3 15:12 Przygotowania do slubu 5607 opinii - autor: asienka 15:12 Co dalej???? 22 opinie - autor: Kociaczek_mrrrr 15:12 Do przyszłych mamuś!!! 28 opinii - autor: oburzonaaa 15:12 Chciałabym bardzo serdecznie podziękować wszystkim swoi... 2 opinie - autor: gulia. 15:12 mam was w tyłku 6 opinii - autor: koszaaaaatry 15:11 Zdradzany 41 opinii - autor: Lukasz 15:11 wpadki intymne 0 opinii - autor: daga81 » Więcej świeżych Redakcja Kafeterii poleca 15:12 Przygotowania do slubu 5607 opinii - autor: asienka 15:10 milosc internetowa 10088 opinii - autor: Dusia 15:08 czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.I... 3619 opinii - autor: gosia25 15:03 TERMIN SIERPIEŃ 2005 538 opinii - autor: przyszła mama 14:52 30-to..parolatki otwieramy klub przyjaciól.. 8995 opinii - autor: Ani-tka 14:50 srodki wspomagajace odchudzanie 5305 opinii - autor: koko 14:46 Kochanki 14445 opinii - autor: Ktoś 14:35 NAJWIĘKSZE wpadki i niedociągnięcia w polskich serialac... 3151 opinii - autor: gulia » Więcej polecanych Wyszukiwanie Wpisz teraz poszukiwane słowo lub frazę, aby znaleźć wypowiedzi na forum, w

Gość ADHD
Świeże tematy 15:13 SLS - z roślin 1 opinia - autor: Oliwka3 15:12 Przygotowania do slubu 5607 opinii - autor: asienka 15:12 Co dalej???? 22 opinie - autor: Kociaczek_mrrrr 15:12 Do przyszłych mamuś!!! 28 opinii - autor: oburzonaaa 15:12 Chciałabym bardzo serdecznie podziękować wszystkim swoi... 2 opinie - autor: gulia. 15:12 mam was w tyłku 6 opinii - autor: koszaaaaatry 15:11 Zdradzany 41 opinii - autor: Lukasz 15:11 wpadki intymne 0 opinii - autor: daga81 » Więcej świeżych Redakcja Kafeterii poleca 15:12 Przygotowania do slubu 5607 opinii - autor: asienka 15:10 milosc internetowa 10088 opinii - autor: Dusia 15:08 czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.I... 3619 opinii - autor: gosia25 15:03 TERMIN SIERPIEŃ 2005 538 opinii - autor: przyszła mama 14:52 30-to..parolatki otwieramy klub przyjaciól.. 8995 opinii - autor: Ani-tka 14:50 srodki wspomagajace odchudzanie 5305 opinii - autor: koko 14:46 Kochanki 14445 opinii - autor: Ktoś 14:35 NAJWIĘKSZE wpadki i niedociągnięcia w polskich serialac... 3151 opinii - autor: gulia » Więcej polecanych Wyszukiwanie Wpisz teraz poszukiwane słowo lub frazę, aby znaleźć wypowiedzi na forum, w

Gość ADHD

nie no dzisiaj to mi sie głowa kiwa! 😴 ta kołderka aktualna? oj jak bym sobie pospała jeszcze.... miłego dnia kochani uprzedzam że kawa dzisiaj nie działa!!

Witajcie MSM. Mus dzisiaj to rozumiem. 6 ileś tam to prawodłowy czas jak na Ciebie. Zreszta od rana już kokietujesz. Hmm... chyba sie skuszę skoro taka spiaca jestes. Mam dużo energii;)

chyba tylko gorace, namiętne pocałunki mogą mnie dzisiaj rozbudzić 😍

witaj Domi! :) 👄 pierwszy namiętny buziak dla Ciebie!

Tak zaczynasz z grubej rury. Pozwól mi troche popracowac. Ale sie odwdzieczam😘

Witam seksoholików:D:D:D Rany, ja dzisiaj tez moglabym spac, spac i spac. Zrreszta ledwo co wsralam, prawie zaspalam..ale zdazylam na czas.! Pije sobie kawke...ale nic mi nie daje. Zaaplikuje sobie pozniej ziolna Gun Powder...moze ona cos pomoze. To ma byc wiosna> czy jesien> Glupieje ta pogoda, fuj. Chyba jestem w lichej formie...chociaz nie powiem, igraszki pod kolderka bylyby bardzo ekscytujace i pobudzakace.:):) - przydalyby mi sie! ja tez chce pod kolderke... z Wami!!!! Buziaki dla wszystkich MSM

Malino wkakujemy razem!! z Domim oczywiscie! ale sie uśmiałam z tego Malinko! Twoja walnięta klawiatura... Zrreszta ledwo co wsralam :) Domi 😍 Malinko 👄

teraz ja --->wkakujemy hehe:) moze lepiej wskakujemy!

:D:D:D:D: Rzeczywiscie!!!!! Ale wiesz Mus, wlasnie wczoraj pisalam sms-ka do znajomej w tym systemie T9 i o maly wlos nie napisalabym jej zamiast: \"czy jus sie wyspalaś?\" To : \" czy jus sie wysra...\":D:D:D: Ale bym miala wpadke, co?:) Ciesze sie,ze poprawilam Ci humores tym slowkiem...:D:D: Mnie tez Szczegolnie dzisiaj dawka humoru jest bardzo potrzebna:):)

pięknie! najpierw podkręciłam atmosferę a potem uciekłam! no ale dzisiaj dzień do d w pracy! jestem rozrywana!!!

Normalnie nie moge sie dzis oderwac od telefonów. Non stop ktos cos chce. Straszny dzien. A z tym T9 to tez mialem kilka niezłych przygód. Raz musialem sie mocno tłumaczyc ale nie pamietam o co dokladnie chodzilo. W kazdym razie wrócilem z jakiejs imprezy i bylem lekko nietrzeźwy:) No i zachcialo mi sie napisac sms-a. Podobno takie brednie i wogóle przekrecone słowa:D:D:D Szkoda ze nie pamietam:p Facet budzi się rano na totalnym kacu. Nie wie, co się z nim dzieje, głowa boli, rzygać się chce. Idzie do kuchni, a tam kartka od żony: \"Kochanie! W lodówce czekają na Ciebie cztery zmrożone piwka. Jeśli będziecz czegoś chciał, zadzwoń do mnie do pracy, zwolnię się, przyjadę i zrobię wszystko, co ze zechcesz\". Skołowany idzie do pokoju syna i pyta: - Słuchaj! Czy ja wczoraj przyniosłem mamie jakiś prezent, kwiaty albo pierścionek? - Nie. Przyszedłeś najebany, a jak mama cię rozbierała, to powiedziałeś do niej: \"Spierdalaj, kur*o! Ja mam żonę\". hahahahahahah

pięknie! najpierw podkręciłam atmosferę a potem uciekłam! no ale dzisiaj dzień do d w pracy! jestem rozrywana!!!

:-D fajowe:) :-D fajowe:) :-D fajowe:) :-D fajowe:)