Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

wiecie że nikomu tego nie mówiłam, chyba tylko mojej przyjaciółce (to nie była ona ma sie rozumieć) ale Wam mogę powiedzieć:) :)👄

Domi:) 😍 Malinko 👄 do poniedziałku I😍 You!

ale jesteście fajni! nawet moim ex nie mówiłam :) 🖐️ no to spadam trzymajcie się:)

;) No, nO Mus - cicha woda z kolezanki;) Ale to dobrze, wobec tego bede miala super nauczycielkie, a szybko sie ucze, wiec..;):) Domi będzie oceniał, czy ładnie i szybko wszystko pojełam w mig! OK?;):) No, NO, NO DOmiemu, az dech w piersi zatkało!!:D:D:D:D

Ja tez Cie kocham - w koncu bedziesz teraz moja dziewczyna!:):) :D:D: I nie mam zamiari źle Cie oceniac! No coś ty!!!! A jesli mowisz,ze to podniecające..to i ja musze spróbowac;D:D:D:D

hello!👄 kochani:) jak tam po łikendzie? u mnie pogoda znowu nie zwiastuje niczego dobrego! :) piję pyszną kawę mniam 👄 😍 szykuje się busy day today:(

Witajcie! W sumie to nieciekawy mialem weekend ale trzeba ciągnąc ten wózek dalej:p Ważne że wy macie dobre humorki a Mus to wogóle;) Milego dnia MSM

widzę że nie tylko ja zapracowana jestem dzisiaj! :) Malinko ;) moja koleżanko puszczam oczko do Ciebie;) :) mam busy day jak zresztą przewidziałam! ufff

Helllo Kochani. Ja tez ma busy day..ufff ja chce do łózeczka!!!! i jakiegos masazyste poprosze!:):) Mus odwzajemniam oczko i cmokam w czółko:):) Domi tez zajety..rany ale dzien. Do tego badziewiasta pogoda:( Sciskam wszystkich :D

Nie bylo mnie pare godzinek. Urwanie głowy. Ale juz sie uspokaja. Pracujcie tam na emerytów:p

i tak zleciał dzień - nawet nie zdążyłam pogadać, ale Wy też zapracowani jutro będzie lepiej! :) wypiłam drugą kawę....:) jeszcze godzina i do domku! 😍

Witajcie kochani. Ale ten maj mnie denerwuje. Zapowiadali takie upały a tu co. Powiedzmy że taka słaba wiosna. No cóz przyjdzie jeszcze troche poczekac. Let\'s start working............

Hello Moje SŁonka! I znowu ta praca...tak ma wyglądac cale zycie???;) Do bani, nie? czasem tak okrutnie nie chce mi sie tu siedziec...tez tak macie czasami?;) A moze ja jestem totalnym leniem? Dobrze,ze WY jestescie..towarzysze niedoli;):) Musze wypic kawke, bo cisnienia to u nas chyba nie ma wcale. A jak leje - rany ..Fuj, fuj! DOmi, my love, moze masz jakies dowcipy w schowku;) Porcja humoru dobrze by nam zrobiłą:) Sciskam i zycze fajowego dzionka:) Buziaki i czekam na Wasze buziaki i usciski, a co...;D:D:D:D:

witajcie kochani spóźniona ale jestem! urawanie głowy!!! cmok dla Was 👄

No jakos dzisiaj nie mam żadnych fajnych dowcipów. Takich wiecie - na poziomie:) Postaram sie cos wypatrzec ale nie obiecuje.

:( nie wiem co się dzieje ale nie mam czasu! uffffffff pogoda znowu jesienna:( piję kawkę! pozdrawiam!

Witajcie MSM!! Mama nadzieje że juz nie tak bardzo zapracowani. Ja dzisiaj w lepym nastroju przystepuje do walki o godną emeryture:) Milej pracy!

WItajcie MSM!:) Domi ..to Ci sie udało z ta emeryturką..oby!!!!!!!!!!!!!!!;) Dzisaj pewnie bedziemy tylko w trojke na posterunku..reszta sie wymiguje ale mam nadzieje,ze w nosie nas jednak nie maja;) Mus...zrob sobie czasem malenka przerwe na kafeterie...bo ile mozna siedziec w tych cyferkach - trzeba chociaz kilka razy po 5 minutek, prawda? Nie jedz, nie pij tylko pisz do nas w tych przerwach:):) Sciskam wszystkich i caluje. Milej srody:) (jeszcze tylko dwa dni i wolne!) 😘 😘

Ja wogóle dzisiaj dla odmianychcialem pogadac o miłości damsko-damskiej i przygodach seksualnych dwóch kobiet. Tak jakos mnie wzięło. Moze znacie jakieś przykłady:p

Gość dominatoer
No nie bardzo mi sie nudzi ale ten temat mnie ekscytuje. Zawsze bylem Ciekaw takich przygód:) A moze Ty masz cos do powiedzenia w tej kwestji:p

Jak to jest z kobietami PRZECIĘTNA KOBIETA: Pierwsza randka: Całujesz ją czule na dobranoc. Druga randka: Sprawdzasz czy ma wszystko co mieć powinna. Trzecia randka: Kochasz się z nią \"na misjonarza\". AFROAMERYKANKA: Pierwsza randka: Musisz jej postawić NAPRAWDĘ drogi obiad. Druga randka: Musisz postawić jej i jej koleżankom NAPRAWDĘ drogi obiad. Trzecia randka: Musisz zapłacić jej czynsz. Dziesiąta randka: Ona jest w ciązy z kimś innym. IRLANDKA: Pierwsza randka: Oboje się upijacie i uprawiacie cudowny sex. Druga randka: Oboje się upijacie i uprawiacie cudowny sex. Trzecia randka: Oboje się upijacie i uprawiacie cudowny sex. WŁOSZKA: Pierwsza randka: Zabierasz ją do teatru i do restauracji. Druga randka: Poznajesz jej rodziców, a jej mama robi spagetti. Trzecia randka: Kochasz się z nią, a Ona nalega, żebyś się z nią ożenił i podarował 3 karatowy złoty pierścionek. Piąta rocznica ślubu: Już macie piątkę dzieci i nienawidzisz spagetti. Szósta rocznica slubu: Znajdujesz sobie dziewczynę. ŻYDÓWKA: Pierwsza randka: Masz orgazmo-eksplozję. Druga randka: Masz następną porcję ekscytującego szczytowania. Trzecia randka: Mówisz jej, że chcesz się z nią ożenić i żegnasz się z pojęciem eksplodującego szczytowania. EUROPEJKA śRODKOWO-WSCHODNIA: Pierwsza randka: Wypełniasz formularz zgłoszeniowy na którym uwzględniono wszystkie Twoje dochody. Druga randka: Idziesz z nią do parku, a cała jej rodzina podąża za nią. Trzecia randka: Twierdzi, że jest dziewicą i odmawia sexu. Czwarta randka: Ona nadrabia wszelkie zaległości w seksie za ostatnie dziesięć lat. Ciebie odwożą do szpitala. LATYNOSKA: Pierwsza randka: Stawiasz jej drogi obiad, upijasz ją i kochasz się z nią na tyle samochodu. Druga randka: Ona jest w ciąży. Trzecia randka: Ona wprowadza się do Ciebie razem z dwoma kuzynami, chłopakiem jej siostry i żyjecie długo i szczęśliwie jedząc ryż i fasolę w środku Bronxu. POLKA: Pierwsza randka: Jedziesz po nią, a jej tam nie ma. Dała Ci zły adres. Druga randka: Umawiasz się z nią w restauracji, ona się gubi w drodze i wraca do domu. Trzecia randka: Jest w ciąży - nie jest pewna czy to jej dziecko. KOREANKA: Pierwsza randka: Stawiasz jej drogi obiad, ale nic się nie dzieje. Druga randka: Stawiasz jej jeszcze droższy obiad, ale znowu nic się nie dzieje. Trzecia randka: Nawet nie doszedłeś jeszcze do trzeciej randki, a już wiesz, że nic się nie będzie działo... INDIANKA: Pierwsza randka: Poznajesz jej rodziców. Druga randka: Ustalasz datę ślubu. Trzecia randka: Noc poślubna.

Gość mało śmieszne

Gość sam już napisałeś
Facet do kobiety: dawaj, dawaj :-D