Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Witaj Mus. Widze że od rana masowałaś swój G-point:) No to humorek pewnie bardzo dobry. Tak trzymaj. Jedynie czego Ci nie zazdroszcze to tej 20 wieczorem:p

🖐️ nooooo koszmar......... idę robić kawę:)

Moja dziewczyna :) jak zwykle w dobrym humorze;) 🖐️ pozdrawiam! Tipuś i SN25 w końcu się pojawili no i "widzę" nowe twarze hehe:) nowe literki:) witam serdecznie;) no u mnie już leje:(

będzie 😍 burza, na 100% ja się boję....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👄

no ja zaraz wychodze z bunkra. ale sie cieszę. w samochodzik, klima na max i jazda do domku. no jeszcze jakas muzyczka:) Hm.... 10 minutes left mus trzymaj sie mocno. reszta tez. c u tomorrow:)

Fajne kawały! tradycyjnie prosze o więcej za chwilkę wychodzę - stosunkowo miłego wieczoru dla Was wszystkch! ....w końcu maj, no nie?! trochę mi w pracy odpuścili i znowu chce sie ......żyć!!!

no to do jutra malinatorzy prowokatorzy.... 👄 buziaki:)

po tak cieplym dniu, wypoczynek...jutro strajk nie ide do pray...;) gdyby to sie tak dalo!! :(

Witajcie !! U mnie jakby wiosna sie skończyła. Pochmurno i deszczowo. Spac sie chce. Mam nadzieje ze u Was lepiej. Milej pracy

:) WItajcie MSM! Ja mam kupe roboty, wiec wpadłam na sekundke, co by Wan dac buzika 😘 😘 WQogole wyobrazcie sobie,ze caly weekend pracowlam;( Dramat. Juz mam dosc..ale do czwartku blisko..jeszcze tylko jutro!!:) Wybaczcie mi ale nie mam na nic czasu..:(:(:( Caluje, sciskam i znikam;)

Witaj Malinko. Miło że wpadłaś. Chyba wszyscy jacyś zapracowani. Ale tez sie pocieszam ze jutro o 16 łikend begins:):):) Mus pewnie dzis znów poipołudniówkę ma. Skorpion szuka pracy wiec zajęty na maxa. a Max zajęty pracą. Katowice dzisiaj rządzą na topicu:p

🖐️ z przymróżeniem oka;) MARKETING - Rozdział pierwszy - Definicje A) Marketing kobiecy 1. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: \"Jestem dobra w łóżku\". To jest marketing bezpośredni. 2. Jesteś na imprezie z przyjaciółmi, widzisz atrakcyjnego faceta, jeden z twoich znajomych podchodzi i mówi: \"Tamta laska jest świetna w łóżku\". To jest REKLAMA 3.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, prosisz go o numer telefonu, następnego dnia dzwonisz i mówisz: \"Jestem dobra w łóżku\". To z kolei jest telemarketing. 4. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, rozpoznajesz go, odświeżasz mu w pamięci znajomość, i pytasz: \"Pamiętasz jak dobra jestem w łóżku?\" To się nazywa Customer Relationship Management. 5. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, wstajesz, poprawiasz ubranie i fryzurę, podchodzisz, stawiasz mu drinka. Mówisz mu jak ładnie pachnie oraz zachwycasz się jego garniturem. Napomykasz jak dobra jesteś w łóżku. To się nazywa Public Relations. 6. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: \"Jestem dobra w łóżku\", następnie pokazujesz mu jeden sutek, lub całą pierś. To jest Merchendising 7. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, on podchodzi i mówi: \"Słyszałem, ze jesteś świetna w łóżku\" - To jest uznana marka - branding. B) Marketing Męski Podchodzisz do laski na imprezie i mówisz: \"Jestem fenomenalny w łóżku, potrafię spędzić całą noc kochając się bez przerwy.\" To nazywa się Nieuczciwa Reklama i jest karane w większości krajów UE. :D:D:D:D pozdrawiam

Dobre dobre:D To jest z przymrużeniem oka ale ziarno prawdy w tym jest:p

witam:)👄 popołudiówka:( ale co tam! pogoda taka se! ja chcę nad morze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 😍

ciekawe ile będzie u mnie ale w czwartek ma też być maxymalnie gorąco! wszyscy juz poszli?????????

Mus jeteś tam jeszcze? Ja nie poszedłem :p Zajrzalem tu bo wiedzialem że nas dzis nie opuscisz. pozdrawiam😘

Domi 👄 słodkie buziaki dla Ciebie od gorącej mus:) 👄

właśnie spożywam podwieczorek niezła mikstura mi wyszła:) banan - poduszony, do tego otręby i jogurt naturalny:) hehe😍

zdrowa żywność górą. ale mi zrobiłaś smaka. zaraz zajrzę do lodówki i luknę co tam dzis zapodają:)

kurde wiesz jakie to dobre! mniam pozarłam całą miseczkę tej mikstury! bez miseczki oczy wiscie:) 👄

nie chce mi sie pracować:( ale trochę trzeba hehe:) pogoda sie wyklarowała u mnie! nawet goraco! może kawka? hmmm...4? chyba zrobię inkę:)

a ja tak:) dzięki:) tak sie właśnie ostatnio zastanawiałam, że prawie w ogóle nie jem mięcha ....jem soję, ale wegetarianką nie jestem, samo tak wychodzi. trochę sie martwię bo mam za niski cholesterol! ale tam...sru, lepiej niski niż wysoki:) Domi a Ty co wcinasz? co znalazłeś w tej lodówie?

wreszcie zaszło słonko, bo mi prosto w ekran waliło! posprzatałam, ale pieknie i czysciutko teraz na biureczku mam:) piję czerwoną herbatkę! mniam

Własnie nic. Chyba sobie spagetti zrobie. Mam jakis sosik knorra i miesko mielone. Teraz Ci smaka zrobie:):)

hehe spokojnie:) jestem pełna po tej mixturze:)