Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

Witam!!! Karaani> jak miło że jesteś :) Ej, przecież ja tylko o tych urodzinach twojego męża przeczytałam bo ktoś napisał więc się dołączyłam do życzeń. A co? :D :D Madusia> cóż za twórczość. Wypijmy za nią. Efciusia> cieszę się że jesteś. :) Buziaczki kobietki 😘

ha! karaani!! mój tomuś to też bliźniak - wredziol !!! i za co ja go tak kocham.................😍 moja sliczna klusia..............😍.... ostatnio fajnie jest nam z nami........ mamy dobry okres..... behemuś...a jutrrrrooooooo też się napijemy!!!! hik.............hik...........hik.........na żywca......!!!!!

moje biedne dziewczyneczki....takie zapracowane :) może wpadniecie na kawałek czekolady z orzechami...? he? i na filiżankę kakao? :) :)

bo ja tu sama...taka biedna....buuuuu!!!! już end szkolenia.....i....i....i co j chciałam?!...do roboty!!!!!!!!!!!!!! karaani...a może się skusisz...? :D

A JA WŁAŚNIE ROZMAWIAŁAM Z KALIĄ PRZEZ TELEFON A WY NIE - EE!!!! BEHEMOT DAJ GŁOS!! ŻYJESZ?! JUTRO ZBIÓRKA O 17 POD ROTUNDĄ!!! ZROZUMIANO! OBOWIAZKOWO!!!!

a właśnie - kto ma jeszcze gg ????????? tam można konkretniej pogadać - przynajmniej teoretycznie :)

pod warunkiem, że ne cud gg nie pada co minutę........ dobra tam...czas na peta!!

Gość Tse
Cholera ! Tez mam dola ! Jest mi smutno i okropnie !

Tse> co się stało? Ja wiem że zima itd. ale Madusia częstowała smakołykami. Poczęstuj się i wyżal. Madusia> Ja, ...... , obywatelka polska przyrzekam że w dniu 18.12. zjawię się w....., i..... a potem..... i..... a potem Madusia odwiezie mnie do domu :D Och wy okropne. Rozmawiacie sobie przez telefon, a my? :( Ciężki to dla mnie dzień bo mam ochotę na sen Więc dzisiaj jestem leń, ale jutro też jest dzień... :)

karaani...za co zjeby..? przecież cały dzień cięzko pracowałaś! topik śwadkiem!!!

Karaani> przecież ty na order zasługujesz a nie na zjebę. Napiszemy do twojego szefa list pochwalny :D Madusia> odtransportujesz mnie do domu i zanocujesz u mnie. ;) Bo to pewnie ja pierwsza polegnę :D Wy jak widzę codziennie na topiku popijawy robicie to już nieźle wprawione z was kobitki :) Rozmawiałaś z Kalią i jak, potwierdza swoje przybycie? :)

tak tak. bedzie :) może się chwilkę spóźnić wiec mamy na nia nie czekać tylko do razu do książęcego :) mamy mieć znak rozpoznawczy na stoliku: żółty balonik......bedę miała...:)

a jak my sie poznamy pod ta rotundę.....sorki ale nie będę wymachiwać zółtym balonem .....hyhyhyhyhyhyhyyhy bo mnie w jasny kaftan z przydługimi rekawami wpakuja...hehehehehe

HEJ HEJ... sprawdziany poszly zle...buu...co za #$%#$%# a ta sz#$%$#% od matmy..to specjlenia nam dała takie...ze...wr..a nie ch ja @$%$#^ no bo kur#$%#^ stara ci#$%#$^ nie ma co robic tylko biednych pokrzywdzonych dzieciazch sie wyzycWRRR... A wy sie spotykacie..a ja nie moge 😭...buuu...bede sama 😭 bbuuu A robercika tes dzisiaj nie bylo..i nie bylo jebełka...buu...

Malutka> poprawisz :) Wierzymy w ciebie Madusia> niom, przecież swoje zdjęcia widziałyśmy :D Nie mam pojęcia jaki może być ten znak rozpoznawczy, Może jakiś głupawy uśmiech :D Albo ja założę żółtą czapeczkę ze znakiem swojej firmy i .... dopiero wtedy mnie w kaftan wsadzą ;) Albo może podskakujmy na jednej nodze ? Proponuje na prawej (tylko uważajcie bo ślisko jest). Albo na czole sobie swoje nicki czerwoną szminką wymalujmy. A ty jakie masz pomysły na znak sygnał ? ;)

Nie da sie poprawic :( A moze włożcie sobie uszka zaroweczki mrygajac?Takie jak na chiunce ;) hihi

Malutka, no choć, niech cię przytulę skarbie :( Z żaróweczkami mogłoby być bardzo ciekawie. Przynajmniej w ciemności byśmy się wypatrzyły z łatwością :)

Behemotku...juz leceeee.....jeb :P tak to jest jak sie z okna skacze...juz mnie raz wojtek zeskrobywal szpechelka ;) a tak serio.... Ale Wam faniutko!!!!Milego spotkania!! :)

Malutka> wow, ale był odlot ;) Hm... spóźniła sie na busa bo się w kafe zasiedziałam :) Oby mi się to jutro nie przydarzyło bo mnie kobierki młotkiem do kotletów utłuką... he he

Behemotku..a skad wiesz ze mlotkiem..moze akurat beda mialy walek albo kilof...?

he he hi hi... gdyby miały mnie tłuc tym co miałyby pod ręką, oberwałabym żółtym balonikiem... :D Myślę że wymyślą dla mnie jakieś straszne tortury... Aż strach się bać... ! :D

Gość śliczna
obawiam się, że ja mam dołka... a jutro zaliczanie pogietego projektu z geomorfologii, i jak tu nie mieć dołka... hie hie ...:P nie ma spania dziś ot i tyle... pozdrawiam wszystkich... wesołych świąt...i szczęśliwego Nowego Roku

Dzien dobry moje Misie 😘 Jak tam dzionek? Dzisiaj mam malo lekcji :) de po płaszczyk :) Sliczna..trzymam mocno kciuki!!!!!!! Powodzenia!!! 😘

witojcie dzieuchy!!! hej! sonecko nie wyslo dzisiaj, kajsik zeżlone cy co ? nadesła chwilecka dugo łocekiwana! na piwecko, żeśmy se łumuwili i spotkomy a co! łocywiściejak jak jus sie poznamy...ino to może być trudne pieruńsko......