Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj do艂a. Buuu...

Polecane posty

Dziekuje Inguniu....mam nadzieje ze wszystko sie ulozy.... Buziaki dla naszej dzidzi 馃憚 Vivaldi czesc! pisz z nami:):)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Vivaldi
Dzi臋kuje za zaproszenie do pisania....B臉D臉,,, pozdrawiam s艂odziutko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 t25
czesc dziewczyny, czesc robalku :D. Inga ja chce sie obronic jak najszybciej, ale kiedy to bedzie to niestety nie wiem, najpierw musze napisac prace :0. Ingus a z czego piszesz magisterke i jaki masz temat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vivaldi
Witaj robalku,,, duzy zbieg okoliczno艣ci,,,tw贸j pseudonim gdzyz znam osobiscie juz jednego robala i mam wra偶enie ze niedlugo rozmno偶y sie was jeszcze wiecej:) wszystko zrobaczywieje:)...ale w tym wypadku to bedzie mi艂e zjawisko:):*:)

Udost臋pnij ten post

To fajnie ja teraz zmykam,na zakupy bede gdzies za 1 h. pa

Udost臋pnij ten post

Robalku..milych zakupow..uuuu jak ja bym sobie poszla na zakupki.. Vivaldi robale to barrrdzo przyjemne zwierzatka

Udost臋pnij ten post

dzie艅 dobry! praca jaga sie zmatejalizowa艂a...jest nia moja oddzia艂owa....siedzi znowu ze mna...yyyyyyyh! ewa wr贸贸贸贸贸贸贸贸贸膰!

Udost臋pnij ten post

T25 oj strasznie nudny ten m贸j temat \"Powiat jako jednostka samorz膮du terytorialnego na przykladzie powiatu .....\". siedz臋 ob艂ozona wszelakimi ustawami i nie mog臋 si臋 wygrzeba膰 z tych papierzysk贸w. sami przydzielili mi promotora, kt贸ry jest prawnikiem i chcia艂 jaki艣 temat zwi膮zany z zagadnieniami prawnymi. Wydaje mi si臋, 偶e licencjacja by艂a o niebo lepsza od tej. Ale c贸z jako艣 dobrne do ko艅ca. A Ty Robalku nie pomijaj milczeniem tych zdj臋膰, to jak b臋d膮. A co Ty w艂a艣ciwie porabiasz, bo jakis taki nienormowany masz czas pracy. Ale jestem ciekawska nie? No ale c贸偶. Vivaldi witamy oficjelnie w naszym gronie.

Udost臋pnij ten post

Robal, ty nie halo, halo, tylko odpowiadaj na moje pytania.

Udost臋pnij ten post

Ingo he co ja porabiam he wszystko he;) na tym ten swiat polega ,ze trzeba pracowac na kieliszek chleba 馃尰 ps.jakie zdjecia ;)

Udost臋pnij ten post

Jestem w czarnej rozpaczy!!! 馃槶!!! Zgubilam lancuszek od Tomusia..i juz chyba go nie odzyskam..bo to bylo w szkole..馃槶 buuu...mam takieogo do艂ka..馃槶!!! Ide sie oddac ciemnej odcha艂ni...馃槶

Udost臋pnij ten post

Malutka jakze mi przykro z tego tytu艂u, No dobra ja juz zmykam bede pozniej oko艂o 19 narqaz pa

Udost臋pnij ten post

Heyyyyyaaaaaa ;) to ja - wreszcie tu wpad艂am , bo ostanio nie mam czasu :( Dzi艣 bardzo t艂usty czwartek , spa艂aszowa艂am kilka p膮czusi贸w ( mniam...mniam....) , rogalik贸w , ciasteczek ..frytek ...BOMBA KALORYCZNA :0.....chyba przytyj臋 :0............ Karaani > 偶ycz臋 Wam rozwi膮zania wszystkich k艂opot贸w i szybkiego zamieszkanka z Miskiem i kiciusiem ;) Madusiu > przegonimy Twoja oddzia艂ow膮 - - - pozwolisz ????? Ingu艣 > poradzisz sobie z prac膮 :) na pewno :) ja w艂a艣nie zaczynam pisac prac臋 roczna i jestem przera偶ona .......................................................... Madusia > mocno przytulam :) 呕YCZE WAM POMYSLNYCH KURS脫W ;) na prawko oczywi艣cie - mocno zaciskam kciuki ....... ja tez bardzo chcia艂abym zrobic prawko , ale na razie nie mam mo偶艂iwo艣ci , wi臋c nie wiem kiedy to b臋dzie ...:0.... 艣ciskam ;)

Udost臋pnij ten post

dzi臋kuj臋 Wam za pocieszenie z pocz膮tku tygodnia , przy moim kochaniu zrobi艂a si臋 ze mnie taka ma艂a nieodzywaj膮ca si臋 bestyjka , kt贸ra wskutek tego wszystkiego p贸艂 niocki przep艂aka艂a i umoczy艂a podusi臋 ............. na szcz臋艣cie wszystko si臋 poprawi艂o i wspania艂a by艂a to chwilka , tzn. kilka chwillek :) teraz czekam na nasze nast臋pne spotkanko ...... dzi艣 zacz臋艂am rozmy艣la膰 o tym co si臋 dzieje lub mo偶e dzia膰 z dwojgiem ludzi po zamieszkaniu razem lub po 艣lubie .... te k艂贸tnie , nieporozumienia ... itd , jak napomkn臋艂am o tym kole偶ance , to stwierdzi艂a , 偶e jestem zbyt powa偶na jak na sw贸j wiek , skoro my艣l臋 o takich rzeczach .... ( ale wiecie co , je偶eli kto艣 nie kocha i jest sam .... to gdzie mu my艣lec o takich rzeczach ....)... tak ja sobie to t艂umacz臋 ...jak xcz艂owiek jest ju偶 z kim艣 to my艣li ju偶 o r贸偶nych rzeczach ....oczywi艣cie nie jestem taka bardzo pesymistyczna ;) ( no to sobie porozmy艣la艂am , he he ;) ) aha i pochwal臋 si臋 , 偶e nadrobi艂am zaleg艂o艣ci tzn przeczyta艂am zaleg艂e stronki :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Udost臋pnij ten post

Leticia...a wiesz,偶e ja tez sie zastanawiam..i te偶 czasmi s艂ysze,偶e jestem za powa偶na..dojrza艂a jak na sw贸j wiek...Cz臋sto nawet czuj臋,偶e nie pasuje do r贸wie艣nik贸w..zreszt膮 oni chyba te偶 to czuj膮..hehe..kiedy艣 przyjaci贸艂ka mi powiedzia艂a,偶e by艂am..jestem jej druga mama..hihi...ale to zabrzmia艂o..ojej...Ech..

Udost臋pnij ten post

cze艣膰, nijako mi dzi艣, nie zjad艂am ani jednego p膮czka pod pretekstem wypr贸bowania mojej silnej woli (czyli trzeba si臋 za siebie wzi膮膰...) mam mn贸stwo nauki i problem z koleg膮... albo ze sob膮... mniejsza o to... oczywi艣cie rozumiem, 偶e dbacie o nasz膮 plantacj臋 opium pod moj膮 nieobecno艣膰? :D papapapa! 馃憚

Udost臋pnij ten post

ja tesh mam dzisiaj dola i strasznie mnie meczy .. nie czytalam wczesniejszych wypowiedzi bo duzo ich.. ale mam dola i nei dobrze mi z tym, facet zapomnial o mnie.. ja pierdole faceci sa ... sorry za wulg spadam sie wyryczec moze bedzie dobrze

Udost臋pnij ten post

Madlene..g艂贸wka do g贸ry...mo偶e mia艂 ci臋偶ki dzie艅?Nie martw si臋..A mo偶e Ty zadzwo艅 do niego?Nie plakusiaj..A dolka szybko zakopujemy! A teraz sie u艣miechnij!Buziak

Udost臋pnij ten post

No to teraz wpisuje sie facet... Ja tak tylko, na chwile, zeby wylac swoje male zale.moge...? Straszliwie mnie meczy wszystko dookola. Mecza mnie niedopowiedzienia, niejasne sytuacje, meczy mnie jak sie czegos nie chce i ktos ma o to pretensje, meczy mnie jak sie chce za bardzo, ale nikt tego nie doceni i nie zauwazy.Meczy mnie zamkniecie w sobie ludzi ktorzy mnie otaczaja., brak wylewnosci, nieporadnosc w mowieniu tego co czuja. Gdy jest dobrze to sie tego nie chwali, nie potrafia sie tym cieszyc, tak po prostu.A jak jest zle to nic nie zrobia zeby to poprawic. eeee... juz koncze wypisywac te rzeczy. Czas sie usmiechnac i to porzadnie.Poprawie sobie humor i innym. Kiedys musi przeciez wyjsc Slonce... Pozdrawiam serdecznie i zycze pieknych stanow duszy, bez zbednych niepokojow i zalow...

Udost臋pnij ten post

Ej..cio wszyscy smutni?To pewnie przez te p膮czki..za du偶o ich! Laney..jasne,偶e mo偶na...witamy serdecznie:) Wiesz..kiedy艣 tez mialam taki okres w zyciu..by艂 to okres beznadziejno艣ci..nieporadno艣ci..za艂amania..niedoceniania..braku mi艂osci..przyjaci贸艂..Ale jao艣 da艂am rade..Ty te偶 dasz!Po burzy zawsze wychodzi s艂oneczko...ka偶demu To powtarzam..bo to wg mnie prawda!Mo偶e postaraj sie z kim艣 pogada膰..wy偶ali膰..mnie to pomaga..(kiedy艣 by艂am zamknieta w sobie..nadal troszke jestem..ale uwa偶am ze lepiej z kims pogadac..wyrzucic to ni偶 trzyma膰 w sobie). Ale to faktycznie przykre..ludzie tacy s膮..(wiekszo艣膰)..nie potrafia doceni膰..nie potrafia mowic o tym co dobre..pochwalic..a to jest bardzo potrzebne..No..ale sa sa i zupe艂ne przeciwno艣ci tych \"ponurych\" i ich nalezy szuka膰...Ludziom coraz cz臋艣ciej brakuje si艂 by si臋 u艣miechna膰..trzeba pracowac nad soba i tyle!Nie nalezy sie zamartwia膰!Niestety ja to czesto robie..:(...buu..no nic...chcecie p膮czki?bo mnie jusz starsznie brzuszek boli...jej..chyba mam goraczke..:(..

Udost臋pnij ten post

He ja mam za to humora i zwalcze kazdego potwora ;) Witam nowe osoby i zucam drabinke co byscie z tego do艂a wyszli 馃尰

Udost臋pnij ten post