Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

Dobry!! Cóż za pieeeeenkny dzień! Pieeeeeennnnkny po prostu. Dzień naszego spotkania.... :) Malutka> 😘 Madusia> będę miała na sobie jasne niebieskie spodnie, czarną kurtkę spod której wystawać będzie biały kaptur ;) i beżowy szalik. wymyśl coś byśmy mogły się łatwiej poznać :D Jestem nie wyspana i nie myślę :(

może poznam...hyhyhy behemotku może załóż tą firmową czapeczkę.... ja mam szary płaszczyk...do kolan, bezowy szalik, beżowa torebkę z materiału....niebieskie jeansy, jak bedzie mokro to one z tyłu tez będą i czarne przebiśniegi........

Może też cię poznam :D Czapeczkę niestety zostawiłam w domu :( A byłaby najbardziej charakterystyczna. Proponuje umówmy się konkretnie przy wyjściu z podziemi pod rotundą (nie będę przecież biegała dookoła rotundy i szukała dziewuszki w szarym płaszczyku) ;)

Albo proponuje stój z taką tekturką z napisem Behemot (he he, jak na lotnisku)

behemotqq 👄 ja jestem :) ale zaraz mnie nie bedzie - idę szykować dzieciakom paczki :) wczoraj kupiliśmy co było trzeba, a dziś wielkie pakowanie :) ależ macie fajnie z tym spotkaniem ....... też bym chciała :0

hmmmmmmmmmm przy wyjściu z podziemi...tam obok windy.... niech ci będzie...............nadmucham w odpowiednim momencie balonika............ jesssssu jaki wstyd {

Elffik> witaj, dobrze że jesteś. :) Miłego pakowania. Zawsze to jest największą przyjemnością dla mnie. Buziaczki. Spoko, spotkamy się jeszcze. :)

a tak w ogóle to tomuś, mój bohater, moj odważny narzeczony, zdał wczoraj bardzo wazny egzamin......no i uczciliśmy......no i mogę być dziwna.....bo kacurka malusiego mam.... :)

elffik! wszystkie dzieciaczki na pewno bedą szcześliwe :) jesteś THE BEST!!!.....😘

:D :D Maduś to poznam cię po skacowanym wyrazie twarzy :) Gratuluje twojemu rycerzowi! Wow. To co nic nie mówisz? Już zaczynamy pić :D Znaczy mam szukać żółtego balonika? Ło muj Borze! Jak ja się z tobą i tym balonikiem przy ludziach pokażę? ;) oki, to koło wind :) Mój rycerz, wybawca itd itp. ma dziś bardzo kiepski dzień. Zupełnie nie ma nastroju. :) Ani humoru. Ani nic ... Pokłócił się ze swoim przełożonym i stwierdził że ma dość. Cóż. on co drugi dzień ma dość ;)

mój miał dziś wyjechać.....cholerka........ale niestety przełożył....to znaczy stety, bo fajnie, że jestest ale pewnie nie mogę wrócić o 23 pijana jak świnia........musiałam mu powiedzieć gdzie będziemy.....mam wiarę, że nie wpadnie z wizytacją........

częściej musisz przytulać swojego tomeczka........może rzeczywiście ma dośc.....może też ma depresje.....badż wyrozumiała...behemotku pewnie go tam zaganiasz do roboty, mówisz mu przykre słowa i chłopak kurcza jest zaszczuty....:D

karaani...słońce moje!!! przecież będziesz w styczniu w wawie... no przeciez sie spotkamy! przytule i wszystko bedzie dobrze!!!

Cześć :) Ja na razie tylko podpisuję listę , bo mnie do jakichś robótek przedświątecznych zaganiają ....:0............. Może potem wpadnę ;) Pozdrawiam :)

Karaani> do stycznia już niedaleko :) Bardzo żałuje że nie możemy się wszystkie dzisiaj spotkać, ale taki los... Leticia> pracuj, ku chwale ojczyzny :D Madusia> zaszczuty? Nie no bez przesady! ;) A jeśli chodzi o przytulanie to wiem że jemu jest to bardzo potrzebne, a ponieważ ja też lubię się tulić... jest to dobre dla obydwu stron :) Opowiem wam jak się spotkamy czemu to ten mój Tomasz tak czułości wymaga :D Depresję to nie sądzę aby miał, ale wiem że ma kiepski okres :( Mnie też zima ( no może niezbyt typowa :O ) źle nastaja, ale...

A kuku :) strzela bab z łuku... :P Madusia..zgratuluje Twoje Tomusiowi zdania :) Behemotku moze faktycznie Tomusia troszke poprzytulaj.. A moj stwierdzil ostatnio..ze nie jestem z Nim szczesliwa..😭 co Mui do glowy strzelilo to nie wiem..:(...rano nawet sygnalka nie puscil..nie mowiac o SMSie :( Dostalam 17,5 na 30 z matmy...za ten spr.semstralny..Nie ejstem zadowolona..ale to i tak jeden z najwyzszych wynikow.. ech..nasza matematyczna jest do...bani..zadnia daje..ale zeby wytlumaczyc..to juz nie..brr... Dzisiaj jade w koncu po plaszczyk..na arzie sie tylko rozejrze..brr...jak ja nie lubie lazic po sklepach...brr..

{grubym głosem gdzieś z nieba} BEHEMOT!!!!! TWÓJ CZAS NADSZEDŁ!!!! {złośliwie i złowieszczo] HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Malutka> wyjaśnij Tomusiowi jak jest żeby mu niepotrzebnie nic na wątrobie nie ciążyło :D Gratuluje wyniku mimo wszystko, bo skoro jeden z wyższych.... Madusia> A ja się ciebie nie boję bo mam w d... naboje!!! :D I co mi zrobisz? (z ironią) Chwila przerwy (cichutkim, słabiutkim głosikiem) Madusia, ale tak naprawdę to ty nie jesteś uzbrojona?

Może ma \"te\" dni ;) A tak serio to nie przejmuj się. Myślę że chwilowo sobie coś tam wmówił :(

hi! fiu, fiu, ktoś tu się widzę w realu umawia, a mnie omijają takie atrakcje! no wiecie co?! jestem oburzona! (hihi, strajkuję niczym nasza ukochana - $%&*&^^%$ za przeproszeniem kolej, tzn o PKP i tym podobnych mówię) kupiłam płaszczyk! po wielogodzinnych poszukiwaniach, dlatego tak się chwalę... :P pozdrawiam wszystkie panie 👄 ps. jak tam przedświąteczne porządki i kto zatłucze karpia??? :D

Witam witam, ciekawe czy Wielkie Spotkanie jeszcze trwa. Myślami byłam z Wami. Buu .. tak bardzo Wam zazdroszczę. Jeśli chodzi o spotkanie to straszna ze mnie okropelna zazdrośnica. Czemu ta stolica tak daleko 😭. Jutro niech się wali, pali, szef się drze, jestem od rana na Dołkowie i czekam na szczegółowe, szczegółowiutkie relacje. Papa dziewczynki do jutra, a niech się któraś nie stawi z relacjami to to ....................... no czekam jutro. 👄 dla Wszystkich.

dobry wieczorek dziewczynki :) Inguś i cała reszta zainteresowanych tematem -SPOTKANIE NA SZCZYCIE rezydentek naszego dołka ogłaszam oficjalnie za zakonczone!!!! spotkanie rozpoczęło sie o godz 17 pod rotundą nastapiła bezbłedna identyfikacja (obyło się bez baloników; )), wszystkie podpisałyśmy listę byc jak trza:) :) :) :) :) Coby nie tracic czasu poszłysmy żwawym kroczkiem do knajpeczki (he he spieszyło sie co poniektórym do %-ków) a tam kochane nie wiem czy mogę zdradzać nasze poufne tajne rzomowy, w każdym razię oj działo , się działo, ale o tym szczegołowiej opowidza dziewczyny jutro....;) Mnie główka boli, więc się nie rozpisuję, w każdym razie było bardzo fajnie i mam nadzieję, że następnym razrm zobaczymy sie juz w wiekszym gronie(karaani powiadasz styczeń w warszawie :P?!)Aha rozstałysmy się ok 21.30. Ingus nie smutaj sie przecież zobaczymy sie na pewno i z Tobą, myslałysmy o was wszystkich i ciepło wspominałyśmy wszystkie \"dołkowe\" kobitki :) 👄 -ki dla wszystkich pa pa

Dzień dobry bardzo!! :) Głowa mnie boli :( Chciałabym oficjalnie, wszem i wobec oświadczyć że Efciusia ma u mnie przerąbane ;) i karę dla niej wymyślę, ale... nie dzisiaj :O Co do spotkania, to.... było świetnie, tylko.... dlaczego dzisiaj jest czwartek i musiałam rano wstać? Madusia> gdzie ty się podziewasz?

dzień dobry! .........🌻........ kalia chyba zdała sprawozdanie ze spotkania no więc nie ma co sie rozrabniać....ta co najwiecej piła na forum okazała się z lekka wymiekać.....:D ogólnie było bardzo sympatycznie i myślę, że trzeba celebrować takie spotkania nieco czesciej i mam nadzieję że w większym gronie.

tak wiec karaani - czekamy z niecierpliwościa!! i nie tylko na karaani!!! ;) behemot...jest piatek hyhyhyhyhyhyhy

:O No tak, piątek jest. Rech rech rech. Madusia> dotarłam do domu kilka minut po 22, a Tomasz dotarł po 23.

Czesc Dziewczynki Behemotku,Karaani,Madusia😘 Dzisiaj jest piatek..bez wątpienia... Płaszczyku nie kupiłam..bo Kinia przyszła zmarnowa do mnie..z bólem głowy...PRzełożyłysmy to na dzisiaj..:) poszłam pozniej do Niej..uwaliłyśmy sie na dywanie i pogadulaśmy...hehe..wsluchujac sie w dołujące ballady... Zazdroszcze spotkania..ja tez chce 😭!!!!

hahaha! ja jak dotarłam zostałam wyzwana od pijaków...hehehe...a potem podano mi zupke ogórkową, rozebrano i pozwolono iśc spać nie kapiac się.....rany aż tak żle wygladałam :D :D :D