Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

witaj no_rubio. masz doła....hmmmm....przecież to ty zerwałeś. powinieneś być jak ten szczeniak spuszczony ze smyczy - cieszyć się byle drobnostka.

majaj... z warszawki jestem.... :) nie ma tu jeszcze trzaskającego mrozu, śniegu ani grama wprawdzie słońca tez nie ma, ale nie jest żle :)

Gość no_rubio
Właśnie się zorientowałem, że na tym topiku same kobiety..... Które wdodatku, wcale nie maja doła......... hmm.....to pewnie jakieś bencki dostanę za porzucenie kobiety.... Madusia1 -> wiem ,że powinienem się zachowywać jak spuszczony ze smyczy. Ale nie odczuwam takiej potrzeby. Generalnie jest tak , że żal mi byłej dziewczyny... I tyle. Była w porządku babka....

Madusia pewnie o tym pisalas na ktorejs ze wczesniejszych stronek, ale moze napiszesz mi czym sie zajmujesz, co porabiasz?

wiesz no_rubio..... jezeli dziewczyna cię kochała, to teraz ma mega problem.... wiem, bo ja tez zostalam porzucona po prawie 4 latach. szok jak diabli. byłam go taka pewna.....i dupa! ale...ale.... masz doła bo ci jest jej żal....? ha! chwalisz się czy zalisz?

Witajcie:) Madusia😘 Majaj 😘 Rubio..spotkasz nowa dziewczyne i Ci przejdzie na mur beton! Zobaczysz.. Chociaz powiem Wam..ze wole zostac porzucona niz sama zrywac.. Wczoraj przyjaciel napisał mi ,że jestem masochostka(za duzo mysle: pnosc..) hehe, Rubio..to mamy coś wspolnego :P

no więc majaj.... w szpitalu pracuję..... jako rejestratorka medyczna. siedzę sobie przy kompiku i wklepuje dziwne dane dotyczące pacjenta :) a ty co porabiasz? :)

malutka! witaj skarbie! jak to wolisz byc porzucana.....to rzeczywiscie dziwne.... ja w sumie zawsze byłam ta porzucaną....tylko 2 razy ja porzycałam :) fakt....fatalnie sie czułam... :)

Jak to mój dawny stary przyjaciel powiedział..\"jestes niestandardowa\" (mogł powiedziec nietypowa..no juz nie bede sie czepiac) Zostałam tylko raz porzucona..fatalnie sie wtedy czułam..najgorsze jest to,że nadal Go kocham jak diabli... :( I mam wyrzuty sumienia co do Tomusia..bo On wie co czuje.. :( Moze nie powinnam Mu o nichmowic..ale nie potrafie Go oszukać.. Ale zerwać z kimś...to dla mnie chyba bardziej bolesna sprawa..Bo to ja kogoś zawodze a nie ktos mnie.. Wlasnie wczoraj ów przyjaciel od masochizmu powiedzial mi,że powinnam być troszke egoistka..mało..ale troszke być..ech..

Gość no_rubio
Madusia1 :) Potrafisz dać kopa! Pracujesz w szpitalnej rejestracji? Powinnaś być uosobieniem cierpliwości..... Masz racje chyba użalam sie nad soba..... Ona ma gorzej. Mówiła, żę kochała......... Czy mam sie spodziewać tzw ,,słodkiej zemsty" z jej strony?

Madusia, ja jestem w domku, dzieckiem sie zajmuje. Czesc Malutka 🌻 dzisiaj tez chorujesz (leniuchujesz) w domu? Czesc Szam! Rubio, no coz, dola raz sie ma, a dzieki takim topikom jak ten szybciutko mija!!

Majaj :) Rubio..to zalezy od dziewczyny..ja np.sie nie zemscilam :P, ale mam kilka koleżane co sie probowały zemścic..To naprawe zalezy od człowieka..

majaj! faktycznie, przecież czytałm coś nie coś na Twoim topiku. :) jak tam babe? cmok od cioci madzi! to Inguś cię do nas zaprosiła :) malutka.... jak to kochasz innego.....a tomus.....myślę, że tak naprawde to tylko ci sie zdaje ze kochasz tamtgo drania :) a tak naprawdę to w głebi serduszka kochasz tomcia.... no bo jakże nie kochać naszych tomusiów... :)... rubio, skarbie, widzę, że doł ci przeszedł migusiem. bardzo mnie to cieszy, facet :)

Gość no_rubio
Czy mam sie spodziewać, że gdzieś, kiedys moja była ulepi z wosku laleczkę voodoo, a wtedy biedny ja... Bo jezeli bedzie sie zjawiała po prostu na imprezach naszych wspólnych znajomych z innym facetem...to nie robi to na mnie wiekszego wrażenia....

Madusia...mimo,że zrobił mi bubu..to ja Go nadal..najgorsze,że on tez mnie nadal kocha..Tomusia też kocham...ale inaczej..i nie tak mocno..Napewno pokocham Tomka mocniej..ale na to trzeba czasu..

malutka..... to ty zakręcona jesteś jak ruski termos....... pozwól, że ja jednak będę kibicować tomusiowi......

rubio..... spodziewaj sie najgorszego........hahahahahaha!!!!! [złowieszczym głosem]

Rubio..jakie laleczki?!!! puknij sie w glowe i zejdz na ziemie.. Hehe..laleczki..przepraszam..ale tak mnie tym rozbawiales ze o malo nie spadlam z fotela.. Masz kobiety za czarowniece ;) hihi :)

Madusia..kibicuj...zasługuje na to!!! Ale za to moja psiapsiola najlepsza kibicuje drugiemu..Wojtkowi..i pomaga Mu...ech... A zakrecona jestem..moje zycie rowniez :) odkada zaczelam chodzic ;)

Gość no_rubio
Kobiety i czarownice... Tak. To zdecydowanie to samo!

tomuś, tomuś, tomuś, tomuś, tomuś, tomuś, tomuś, tomuś,tomuś, tomus tomuś!!!!!!!!!!!!!

tomuś, tomuś, tomuś, tomuś, tomuś, tomuś, tomuś, tomuś,tomuś, tomus tomuś!!!!!!!!!!!!!

Madusie 😘 🌻 Rubio..to wiec uwazaj,....ide po laleczke..strzez sie..sasasasa..:)

Gość no_rubio
Na razie...miłe kobietki. Jeszcze do was zajrzę. :)

CZeść, dzisiaj ja mam doła, ale niestety żadna łopata raczej sobie z nim nie poradzi, przynajmniej na początku, to byłaby Syzyfowa praca. Ktoś wyrył mi ogromny dół psychiczny i bardzo mnie zranił. Tego dnia nie zapomnę nigdy. Nawet jak to piszę to łzy cisną mi się do oczu. Podłość ludzka nie zna granic. Wiedziałam o tym ale nigdy aż tak dosłownie tego nie odczułam. Niestety ktoś chce mnie i mojego męża wykończyć psychicznie i zniszczyć. Nawet ciężko mi o tym pisać, nie wiem czy jeszcze dzisiaj będę w stanie coś z Wami popisać. Wiem że odchoruje tą sytuację, już czuję jak mnie boli serce. Trzymajcie sie i życzę Wam abyście nigdy na swojej drodze nie sotkały takiego wrednego człowieka jak my.