Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JANINKAAAAAA

JAK ROZPOZNAĆ ZBLIŻAJĄCY SIĘ PORÓD?I CZY DENERWOWANIE SIĘ I MAŁO SNU MOGĄ GO

Polecane posty

ja jestem w 38 tygodniu i też już nie moge się doczekać, brzuch mnie pobolewa codziennie ale dzisiaj zaczą troche inaczej i nie wiem czy to już czy fałszywy alarm

Gość Paniczka
Ja mam termin na 14 sierpnia,juz odszedl mi czop i nie moge sie doczekac..To czekanie mnie wykancza!!Kazdy ból brzucha odczytuje jako skurcz..a nastepny niestety po kilku godzinach..Juz bym chciala miec to za sobą..Naprawdę...

Gość KasiekL
Ja mam termin na jutro, strasznie się denerwuje, nic nie czuje ze sie zbliża a tak bym chciała, coraz gorzej spię, dziecko strasznie sie kręci w nocy ale ani nie odchodza mi wody ani nie mam skurczy. Chcemy rodzić razem z mężem, czy któraś może się wypowiedzieć jak to jest gdy on wszystko przezywa razem?

Gość mammmmmma
jjuz Ci mowie, moj 1 maz pojechal ze mna do szpitala i spal na porodowce - ogolnie mowiac mial wszystko w dupie! wiedzial co ma robic- czyli mi pomagac ale on byl zly ze noc nieprzespana- pacan jeden - niedlugo potem rozwiodlam sie z nim

Gość KasiekL
nie wiem co powiedzieć, spodziewałam się pozytywnych wrażeń, no ale przecież i tak sie zdaża...

Gość NIKA_1234567
U mnie od tygodnia rozwolnienie po 3 razy dziennie a do tego dzis od rana wymiotuje..... jestem w polowie 37 tygodnia i cos mi mowi, ze do terminu nie doczekam. Mlody ma juz okolo 3,500 wiec smialo moze sie urodzic. Jestem bardzo podekscytowana bo mam nadzieje, ze nastapi to niebawem.