Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szara wilczyca

Gentest podaje że co 10 polskie dziecko

Polecane posty

jest wychowywane przez mężczyznę ktory nie jest jego bilogicznym ojcem i nie jest tego świadomy\" PRZECZYTĄŁAM TO WCZORAJ I MNĄ WSTRZĄSNĘŁO! UWAŻAM TO ZA POMÓWIENIE /CHOĆ NIE MAM DZIECI/ I PYTAM, GDZIE SĄ FEMINISTKI? JAK MOŻNA UŻYWAĆ NASZEJ REPUTACJI - POLSKICH KOBIET - JAKO ŚRODEK DO ZWIĘKSZANIA ZYSKÓW FIRMY? KTOŚ W cELACH MARKETINGOWYCH ROBI Z NAS OSZUSTKI, PUSZCZALSKIE!

Gość co ty bredzisz
normalnie z choinki sie urwałaś

Gość Co to ma wspólnego
z oszustkami i puszczaniem się?

Gość Tasza30
A jaka to firma? Ja nie wierzę w takie statystyki, bo niby jak przeprowadzono badania? Totalna bzdura na użytek marketingowy. I tak, mnie to oburza.

co to ma współnego? to, że kobieta puszcza się z kimś i zalicza wpadkę, informując męża, że urodzi się jego dziecko. tłumaczyć dalej co to ma wspólnego z puszczaniem się i oszukiwaniem partnera? widać nie wszyscy są w stanie zrozumieć sens tego co wyżej w topiku napisano.

Gość temperamento
Mogę się zgodzić z tym, że co 10 polski mężczyzna wychowuje dziecko, którego nie jest biologicznym ojcem. Tyle, że to oświadczenie-pułapka. Bo w tych 10% mieszczą się pewnie dzieci rodziców adopcyjnych i zastępczych, drugich mężów (ojczymów)... Jak je przeprowadzono? Może na jakiejś niewiadomo jak reprezentatywnej grupie 100 rodzin?;) Wystarczy, że w tej setce znalazła się jedna 9-osobowa rodzina, w której owdowiała matka wyszła ponownie za mąż. I juz mamy 7% w pierwszej setce;) Pozostałe 3% się pewnie puszcza;) P.S. 1. Pytanie brzmi: czy badanie zostało przeprowadzone poprawnie? P.S. 2. "...nie jest tego świadomy" - może mowa o chorych psychicznie?;) Tej części wypowiedzi nie uwzględniłam. Pewnie ją dodał jakiś brukowiec:P P.S. 3. Z jakiego źródła są te porąbane dane? P.S. 4. Chociaż... te statystyczne 60% zdradzających mężów musi z kimś zdradzać...;) Czemu przejmujecie sie takimi głupimi tekstami? Mądry odbiorca zastanowi się nad ich prawdziwością.